Ticker

10/recent/ticker-posts

Πρεμιερα Fatus olus μεΣωτήρη Καλυβάτση


Παρασκευη 30 Οκτωβρίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο "Fatus olus" με παρουσιαστή το Γιώργο Μητσικώστα. Απο την ΔΕΥΤΕΡΑ ο Σωτήρης Καλυβάτσης κάνει την πρεμιέρα του και εμεις την περιμένουμε πως και πως ..(περισσοτερο για τα νουμνερα) καθώς θα ειναι απέναντι απο τους παλιους του φιλους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.Δεν πανε που δεν πανε καλα τα παιδια τις Θεσσαλονίκης ένα ακόμα χτύπημα από τον Σωτήρης Καλυβάτσης θα είναι αρκετό για το τελος τις ΑΡΒΥΛΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ??ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ??ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ??ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ??ΤΟ 17-18 ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά η μάχη ανάμεσα στους 2 πρώην ΑΜΑΝ είναι κάτι ασήμαντο μπροστά στα 50αρια του Mega.

    Αλλά για κάποιους που έζησαν με την εν λόγω εκπομπή θα έχουν να λένε στα forums πολλά, μα πάρα πολλά για αυτή την κόντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγραμματοσύνη αυτού του μπλογκ δεν έχει πραγματικά όρια. Εκτός από το να μην διορθώνετε τα σαρδάμ και τις ανορθογραφίες, υπάρχει κανείς που να σας έχει ενημερώσει ότι στα γραπτά ελληνικά χρησιμοποιούνται τόνοι; Μόνο η παραπληροφόρηση και οι περιττές κακίες δεν αρκούν, πόσο μάλλον όταν αυτός που τις γράφει δεν εμπνέει κανέναν απολύτως σεβασμό. Για τη χρήση επιχειρημάτων στην δημοσιογραφία ή έστω στην κριτική, θα μιλήσουμε όταν μάθετε ελληνικά πρώτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com