Ticker

10/recent/ticker-posts

Οι σημερινές πρεμιέρες

Καλή εβδομάδα σε όλους, σήμερα πολλές πρεμιέρες έχουμε στα κανάλια.

Ας κάνω πρώτα ένα σχολιασμό για τα πρωινάδικα που σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα την μάχη για την πρωτιά.

Όμορφος Κόσμος Το Πρωί: Ξεκίνησαν με μια αναδρομή σε όλα τα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα του Mega από το 1989 μέχρι σήμερα, ο Νίκος Παπαδάκης με κρητική φορεσιά και όχι με σκόρδα όπως μας συνήθισε ο προκάτοχος του Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε το πρώτο καλημέρα σε όλους και μετά μπήκαν στο πλατό τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, πρώτα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (ο οποίος παραμένει και στο δυναμικό του MAD), μετά η Δούκισσα Νομικού, μετά η Μαρία Αραμπατζή και τέλος η Κατερίνα Καινούργιου. Τα παιδιά ευχαρίστησαν γονείς, φίλους και λοιπούς συγγενείς αλλά και το Mega που τους στηρίζει, είδαμε και την οικογένεια του Παπαδάκη σε ζωντανή σύνδεση, από τις στήλες η μαγειρική με τον Θεσσαλονικιό σεφ, τα ζώδια από την άλλοτε αστρολόγο της εκπομπής της Μαριέττας Χρουσαλά Βίκυς Παγιατάκη και μόδα από τον Νίκο Ευταξία. Στην εκπομπή εγκαινιάστηκε μια στήλη με αφορμή τα 20 χρόνια του Mega και είδαμε πλάνα από την Δίψα, από το τηλεπαιχνίδι Γράμματα Και Αριθμοί και από το mega hit με την Βίκυ Μαραγκάκη. 1ος καλεσμένος ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μίλησε για τους Τέσσερις που ξεκινάνε απόψε.

10 με 1 Μαζί: Οι Χαριτάτος-Καραμέρος καλωσόρισαν την άλλοτε σεφ της Ελένης Αργυρώ Μπαρμπαρήγου με δόξα και τιμή και μαγείρεψε και είδαμε να την βλέπουν η Λίτσα Πατέρα και η Θεοφανία Παπαθωμά, στην εκπομπή είχαν ρεπορτάζ για την αποψινή πρεμιέρα του Next Top Model : The Bootcamp και είχαν συνέντευξη του Σταμάτη Μαλέλη να μιλάει για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, στην εκπομπή είχαν τηλεφωνική συνομιλία με την Τατιάνα Στεφανίδου για την σημερινή εκπομπή της που θα κυκλοφορήσει χωρίς μακιγιάζ αλλά και καλεσμένη την Δέσποινα Καμπούρη να μιλάει για τι άλλο για τις audition του X-Factor.

Καφές με την Ελένη: Η Ελένη σήμερα έκανε προσπάθειες για να ξανακερδίσει την χαμένη πρωτιά, σήμερα η Ελένη ήταν αμακιγιάριστη και την μεταμόρφωσε ο make up artist , έφερε τον Νίκο Κουρκούλη έφερε να μιλάει για τον νέο του δίσκο, για την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κουρκούλης της έφερε αγγούρια δώρο, και επίσης είδαμε νέα μαγείρισσα, για να δούμε πόσο έκανε το κορίτσι;.

Να πω επίσης ότι σήμερα στις 16:15 η Τατιάνα παίζει διπλό ρόλο στην εκπομπή, της λαμπερής και της αμακιγιάριστης. Για να δούμε τι θα δούμε...

Πάμε στις αποψινές πρεμιέρες

Στο Mega απόψε στις 21:00 ξεκινάει η κωμική σειρά Παιδική Χαρά , μπορεί να μας θυμίζει το Σ'Αγαπώ Μ'Αγαπάς αλλά η σειρά θα αγαπηθεί, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα και την Ρένια Λουιζίδου (που ξανακάνει κωμική σειρά μετά από το τέλος του Καφέ της Χαράς)
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ρένια και Κώστας: ζούνε ανάμεσα μας! Οι σύγχρονοι γονείς της διπλανής πόρτας που πρέπει να τα βγάλουν πέρα με τη ξέφρενη καθημερινότητα μεγαλώνοντας τα τρία αγόρια τους, ηλικίας 9, 11 και 15 ετών. Η Ρένια, μητέρα και δυναμική γυναίκα καριέρας "μισεί" κάθε μορφή χάους αλλά με τέσσερις άντρες στα πόδια της, μάλλον πρέπει να μάθει να ζει μ΄αυτό! .Ο Κώστας, πατέρας και μεγάλο παιδί, "δύο σε ένα", καμαρώνει για τρία πράγματα: Την οικογένεια του, τη Συριανή καταγωγή του και το μοναδικό best seller που έγραψε στα 18! Σήμερα είναι σεναριογράφος κι εργάζεται στο σπίτι, όταν τον αφήνουν βέβαια τα καμάρια του! . Η καθημερινότητα μιας πενταμελούς οικογένειας στην απαιτητική εποχή μας. Κωμικά στιγμιότυπα τα οποία μπορεί να συμβαίνουν μέσα στο σπίτι μας! 


Στον ΑΝΤ1 την ίδια ώρα θα δούμε το Next Top Model με την Βίκυ Καγιά και την κριτική επιτροπή, σήμερα θα δούμε το bootcamp που πήγαν πολλά κορίτσια, σε κλίμα καλοκαιρινό (Bikini audition σε γνωστό resort) θα δούμε ποιες θα περάσουν στην επόμενη διαδικασία.


Στις 22:00 κάνει πρεμιέρα η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Τέσσερις, η οποία θα ξεκινούσε την περσινή σεζόν αλλά την κράτησαν στα συρτάρια για φέτος. ΥΠΟΘΕΣΗ: Άλκης-Πέτρος-Βασίλης-Άρης...  άντρες. 4 αδέλφια ή αλλιώς εποχές, όπως έλεγε η μητέρα τους όταν ήταν παιδιά. διαφορετικοί τύποι αντρών με διαφορετικές ζωές, διαφορετικές γυναίκες και καριέρες, διαφορετικά θέλω και πρέπει. Αυτό που τους ενώνει και παράλληλα τους χωρίζει είναι η οικογένειά τους. Μία οικογένεια φαινομενικά άψογη. Όλα θα ανατραπούν και η άψογη οικογένεια θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη με την αληθινή ζωή. Αλήθειες που δεν παραδεχόμαστε, λάθη που κουβαλάμε, σκέψεις που κάνουμε, σχέσεις που χρειαζόμαστε και έρωτες που ονειρευόμαστε να ζήσουμε. Τι γίνεται όταν ανακαλύπτουμε πως τελικά στη ζωή μας θέλουμε άλλα από αυτά που νομίζαμε; Είναι αργά για αλλαγή πλεύσης; Αρκεί ένα απρόσμενο γεγονός και οι ζωές των  4 θα ελευθερωθούν για πάντα.


Στις 23:00 στο Mega θα δούμε τον 2ο κύκλο της πετυχημένης σειράς L.A.P.D. (Lekanopedio Attikis Police Department) που φέτος θα έχει δραματικές πινελιές. ΥΠΟΘΕΣΗ: L.A.P.D. Lekanopedio Attikis Police Department 
Η περίφημη ομάδα των τριών του L.A.P.D έχει υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα: η σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης μεταξύ Προκόπη και Λουκά έχει αντικατασταθεί από έχθρα και αντιπαλότητα. Ανάμεσά τους ο Θωμάς, προσπαθεί να μονιάσει τη διαλυμένη παρέα φτάνοντας σε ακραίες καταστάσεις στις οποίες η συνδρομή των 4 - πλέον- ''βοηθών'' θα είναι καταλυτική και ενίοτε τραγελαφική... Ο γάμος του Προκόπη θα κινδυνεύσει και η Ζωή θα ανακαλύψει ότι τα διλήμματα δεν έχουν τελειώσει γι’ αυτήν... Κι ενώ θα φανεί ότι τα πράγματα μπορεί και να πάνε καλύτερα, έρχεται το παρελθόν που χτυπά αιφνιδιαστικά την πόρτα όλων. Τα λάθη πάντα πληρώνονται, ακόμα κι όταν έχουν γίνει με τις αγνότερες των προθέσεων... Μια υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών θα διατρέξει όλο το δεύτερο κύκλο της σειράς, θέτοντας σε κίνδυνο υπολήψεις και ζωές... Και κανείς δε θα μπορεί να πει πού πραγματικά βρίσκονται οι ένοχοι και πού οι αθώοι... 


Τέλος στις δώδεκα τα μεσάνυχτα θα προβληθούν τα καλύτερα από την 1η εβδομάδα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα που δεν έχει τα υψηλά ποσοστά με πέρυσι λόγω της σειράς του Mega.      Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σχολιάζουν την επικαιρότητα με το δικό τους τρόπο. Να πούμε από σήμερα τα κορίτσια των ιντερνετικών Ευγενία Σαμαρά και Χριστίνα Μουστάκα επιστρέφουν.

Και για το Κάρμα να πούμε ότι ανέβηκαν τα ποσοστά και είναι ικανοποιητικά, και το Σάββατο και την Κυριακή έκανε και 21% σε τέταρτο. Η σειρά παρόλο που ξεκίνησε άσχημα άρχιζε να κερδίζει στοίχημα με τους τηλεθεατές.

Καλό απόγευμα και για να δούμε τι θα δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. παντως πολυ καλα τα παιδια στο μεγκα και νομιζω οτι θα πανε καλα.επισης και το δυδιμο στον αντ1ειναι πολυ καλα και ξερουν που πατανε.η μενεγακι εχω ην αισθηση οτι φετος νομιζε οτι θα κανει περιπατο και να που τωρα ψαχνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com