Ticker

10/recent/ticker-posts

Το στραβόξυλο και η... χαζή


Συνεντευξιαζόμενος: Χάρης Ρώμας, Ναταλία Δραγούμη

Συντάκτης: Β. Μπουζιώτης

Ο Χάρης Ρώμας αισθάνεται - και είναι! - "άλογο κούρσας" και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι από το κανάλι του Αμαρουσίου έβγαλαν πρώτη τη δική του σειρά στο νέο πρόγραμμά τους. Γερός "άσος" το δίχως άλλο, με μεγάλες "νίκες" και "πρωτιές" στο ενεργητικό του, φέρνει πάντα γερά νούμερα και φτιάχνει σειρές που έχουν φανατικότατο κοινό. Τώρα, "χτυπά" με τον "Dr Ρούλη" του, μια… καθαρόαιμη κωμωδία - καθαρόαιμη κωμωδία για το... καθαρόαιμο άλογο! -, μια θεότρελη κωμωδία που υπόσχεται να μας "κλέψει". Πλάι του έχει μια πολύ δυνατή ομάδα ηθοποιών, ενώ τη σύζυγό του την ερμηνεύει η καλλονή Ναταλία Δραγούμη, που λαχταρούσε να κάνει κωμικό ρόλο μετά το τόσο δράμα που - εξαιρετικά - έκανε ως τώρα. Εμείς τους φωτογραφίσαμε για το εξώφυλλό μας και τους "ανακρίναμε" για τη σειρά, τους ρόλους τους και όχι μόνο!!!

ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ



Έφτιαξες μια θεότρελη κωμωδία που ήρωά της έχει το χειρότερο…στραβόξυλο των βορείων προαστίων. Ο Αλέξανδρος Φικιώρης, ή αλλιώς Dr Ρούλης, είναι ένα άτομο που πέφτει… απ' τα ψηλά στα χαμηλά - ήταν, θυμάμαι, ένας από τους τίτλους που «έπαιζε» έντονα το «Απ' τα ψηλά στα χαμηλά».

Πράγματι, «έπαιζε» ως τίτλος και, πράγματι, ο ήρωας που παίζω βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πέφτει θύμα μιας καλοστημένης κομπίνας, χάνει τα πάντα, μένει στους πέντε δρόμους και καταλήγει σε μια παράγκα στο… Ζεφύρι, μαζί με τα πιο… βλαμμένα και χοντροειδή άτομα της Δυτικής Αττικής. Δεν το πιστεύει αυτό το «δράμα» που ζει και προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα, αδιανόητη πραγματικότητα, που του είναι εντελώς άγνωστη.

Πες μου μερικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ρούλη σου.

Διαθέτει ξυράφι μυαλό, έχει ικανότητες, αλλά υπερισχύουν η απίστευτη έπαρσή του και η τρομερή αχαριστία του. Επειδή, όμως, όλα γυρίζουν μπούμερανγκ στη ζωή - το πιστεύω αυτό ακράδαντα! -, θα πληρώσει και την έπαρση και την αχαριστία του και μάλιστα πάρα πολύ ακριβά. Από την αρχή κιόλας της ιστορίας, αλλά και στη συνέχεια, που θα... φάει πολλά χαστούκια.

Παίχτηκε ένα «θρίλερ» με το «φεύγεις για Mega - μένεις Ant1»…

Έκανα κάποιες θετικές κουβέντες με το Μεγάλο Κανάλι, στο οποίο ήθελα να δοκιμάσω διαφορετικές «συνταγές» από αυτές που έχω κάνει ως σήμερα, αλλά στη συνέχεια ήρθε η πιεστική και συνάμα τιμητική πρόταση του Μίνωα Κυριακού να είμαι στον Ant1 στα γόνιμα εικοσάχρονά του - πράγμα που το βρήκα σωστό, μιας και σ’ αυτό το κανάλι έκανα τις μεγάλες επιτυχίες μου. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Δεν μπορείς να αρνείσαι μια τόσο τιμητική πρόταση ενός ανθρώπου που σε πίστεψε και σε στήριξε με τόση θέρμη. Είπα «ναι» και δίνω το «παρών» μου στα εικοσάχρονα με μια θεότρελη κωμωδία, που έφτιαξα με μεράκι.

Η σειρά σου είναι η μόνη καινούρια σειρά που έριξε στο νέο του πρόγραμμα ο Ant1. Τι συναισθήματα σου δημιουργεί αυτό;

Χαράς που επιλέγηκε η δουλειά μου, για την οποία δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες, ικανοποίησης που πήραμε... πράσινο φως και θα πληρωθούν οι συντελεστές άμεσα και όχι… του χρόνου, αλλά μαζί και μεγάλη ευθύνη και αγωνία για το ξεχωριστό «στοίχημά» μου. Το… βάρος που βγαίνουμε ως η μόνη νέα σειρά του καναλιού είναι μεγάλο. Με αγχώνει αυτό, αλλά να σου πω κάτι που ήδη θα ξέρεις γνωρίζοντάς με τόσα χρόνια: Βουτάω στα βαθιά και αγωνίζομαι όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες! Εχω μάθει να παλεύω, να δίνω αγώνες και να προσπαθώ με νύχια και με δόντια να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους με εμπιστεύονται. Το Mega είναι ισχυρή δύναμη, η «Οικογένεια βλάπτει» που έριξαν απέναντί μου είναι, απ' ό,τι έχω μάθει, πολύ δυνατή, έχω απέναντί μου και το Τσάμπιονς Λιγκ στη NET, αλλά προχωράω μπροστά φιλοδοξώντας τα καλύτερα…

Αποτελείς για άλλη μια φορά «σημαία» του καναλιού, Χάρη.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για… μεγάλα λόγια, Βασίλη μου. Δεν μου αρέσει να βγαίνω και να λέω ότι είμαι η «σημαία» του Ant1. Το ότι επέλεξαν τη δική μου δουλειά λέει σίγουρα από μόνο του πολλά - χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις σειρές των άλλων ικανότατων συναδέλφων, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, απ' ό,τι μαθαίνω. Είμαι... άλογο κούρσας χρόνια τώρα και το γνωρίζουν καλά. Με ρίχνουν, λοιπόν, στη… διαδρομή και δεν έχω παρά να τρέξω όσο καλύτερα μπορώ και πάλι.

Παράλληλα με τη σειρά, θα ξανακάνεις το δυνατό έργο σου.

Ναι, θα επαναλάβω, στο θέατρο «Αποθήκη» αυτή τη φορά, το θεατρικό μου έργο «Οι ράγες πίσω μου», που «αγκαλιάστηκε» πέρσι με θέρμη από κοινό και κριτικούς. Θα παίζουμε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή - μεταμεσονύκτια - και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Μπορεί να είναι εξαντλητικός ο… μαραθώνιος που καλούμαι να τρέξω, αλλά αξίζει τον κόπο και τον αντέχω!

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ



Μετά το… μαύρο δράμα που έζησες ως ηρωίδα στο «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και - κυρίως - στην «Εξαφάνιση» ήρθε η ώρα να κάνεις κωμωδία. Το είχες ανάγκη, έτσι, Ναταλία;

Απόλυτη ανάγκη, σε βεβαιώ. Εμαθα πολλά από τις δύο αυτές σειρές που ανέφερες, «προχώρησα» υποκριτικά, «πλούτισα» σαν ηθοποιός, ακόνισα τα εκφραστικά μου μέσα, έφτασα μέσα από δουλειά ουσίας στο μεδούλι των ρόλων, αλλά το να είσαι τόσο… βουτηγμένος στο δράμα γίνεται τρομερά ψυχοφθόρο.
Κουβαλούσα το «βάρος» των τόσο δραματικών ρόλων και η σκιά τους ήταν πάνω μου, όσο και δούλευα πάνω στο να μην αφήνω στοιχεία του ρόλου να με καταβάλλουν. Είχα, λοιπόν, έντονη την ανάγκη να κάνω κωμωδία και όχι ένα δράμα ξανά. Ενιωσα την ανάγκη να αναλάβω έναν κωμικό ρόλο σε μια κωμική σειρά και να πάρω… ανάσα μετά τα δράματα. Η πρόταση του Χάρη Ρώμα - ειδήμονα της καλής κωμωδίας - με χαροποίησε πολύ, πόσο δε όταν ήρθε στα χέρια μου το δυνατό σενάριο και ο ρόλος της Μαριάντζελας (γέλια) Φικιώρη-Βεργωτή.

Μαριάντζελα; (γέλια). Από τη σπαρακτική Μαρία της «Καρδιάς ενός αγγέλου» μα και τη δραματική Αλεξάνδρα της «Εξαφάνισης» ήρθε τώρα η… σπαρταριστή Μαριάντζελα, έτσι;

Πάει όλο μαζί: Μαριάντζελα Φικιώρη-Βεργωτή (γέλια). Είναι η σύζυγος του Αλέξανδρου. Τρελά ωραιοπαθής και απίστευτα νάρκισσος, χαζή σαν…κότα (γέλια), με δήθεν οικολογικές ανησυχίες. Η… δολοφονική αφέλειά της είναι αστεία αλλά συνάμα και επικίνδυνη. Αναμείνατε τα καλύτερα από αυτήν!

Με παρτενέρ τον Χάρη, που παίζει στα δάκτυλα την κωμωδία.

Οπως το λες, στα δάκτυλα! Νιώθω σιγουριά στο πλευρό του, τον εμπιστεύομαι απόλυτα, μαθαίνω από την εμπειρία του στο είδος και απολαμβάνω τις κοινές σκηνές μας σαν… πινγκ-πονγκ.

Είναι ένας δύσκολος χειμώνας ο φετινός και «έπαιξε» ένα «θρίλερ» με το αν θα έβγαινε τώρα η σειρά σας ή από Γενάρη…


Είναι όντως ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, και τηλεοπτικά και μη. Πολλές δουλειές ματαιώθηκαν, άλλες σειρές «πήγαν» για τη νέα χρονιά, πολλοί ηθοποιοί έμειναν χωρίς δουλειά ή θα πρέπει να πληρωθούν πολύ αργότερα απ' ό,τι είχαν υπολογίσει. Εχω προβληματιστεί με το πώς έχει διαμορφωθεί το «σκηνικό» και δεν σου κρύβω πως νιώθω τυχερή που έχω δουλειά. Δεν είναι καλά τα πράγματα και δεν ξέρω κι αν πρόκειται να φτιάξουν. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, όμως...

Παράλληλα με τα γυρίσματα κάνεις και πρόβες, έτσι;

Ναι, και είμαι πολύ χαρούμενη και για τη θεατρική δουλειά που ετοιμάζουμε στο «Κάππα», που έχει περάσει στα χέρια του Αλκη Κούρκουλου. Μας ζήτησε να παίξουμε στο εξαιρετικά δυνατό έργο του Μάρτιν Κριμπ «Στην εξοχή», με τον θαυμάσιο συνάδελφο Νίκο Ψαρρά, και έχουμε ξεκινήσει πρόβες με πολλή όρεξη. Η παράστασή μας θα παίζεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και μου αρέσει κι αυτό, γιατί μου αφήνει εντελώς ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα για τα παιδιά μου και για τον άντρα μου.

tvzapping.gr

TV NEA Παλι καλα ενα περιοδκο του mega λεει καιτ για σειρα του ΑΝΤ1,

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μας έχεις γαμήσει με το Ρούλη σου!!ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΡΕ!!!!
    DOCTOR ΡΟΥΛΗΣ:12,8(σε τέταρτο 6,7)
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ:30,6
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ!
    Θυμάμαι τι έλεγαν τα παπαγαλάκια του ΑΝΤ1 πριν λίγο καιρό εδώ:
    "Όχι μόνο,θα σκίσει ο Ρούλης,θα χτυπά πενηντάρια"
    "η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ Βλάπτει είναι καταδικασμένη"
    Εσύ είπες:Θα είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς..
    Τώρα που τον ήπιε τουμπεκί ψιλοκομμένο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h seira eilikrina einai geloia. ekatsa kai eida to deutero episodeio apo periergia kai to theama htan gtp. den vlepotan me tipota. . . eidika h ataka me ta mila kai ton adam pisteuw oti mou meiwse to iq toulaxiston 10 monades. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελαγα κ εγώ γ τν ρούλη,αλλά φοβάμαι οτι θα πιάσει πάτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Ρουλης....τοσο κακό για το τοιποτα.Μετρια σειρά και βαρετη θα ελεγα.Προβλέπω να φευγει ο Ρωμας απο το καναλι αλλα η σειρα του δεν θα κοπει απο σεβασμο και μονο στον Ρωμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com