Ticker

10/recent/ticker-posts

Οι χθεσινές πρεμιέρες, οι σημερινές και τα ποσοστά

Καλό μεσημέρι, η πρώτη νύχτα prime time των καναλιών ξεκίνησε χθες.

Και να σχολιάσω τις χθεσινές πρεμιέρες

Παιδική Χαρά: Μου θύμιζε κάτι από Λατρεμένους Γείτονες (με την μετακόμιση), από το θρυλικό Σ'Αγαπώ Μ'Αγαπάς δεν είδαμε κάτι να μας θυμίζει, τα παιδιά έκλεψαν τις εντυπώσεις, η Ρένια Λουιζίδου μετά το Καφέ της Χαράς ξανακάνει κωμικό ρόλο. Η σειρά ξεκίνησε με το δεξί (στις παιδικές ηλικίες σάρωσε η Παιδική Χαρά), 30,7% στο σύνολο και 33,7% στο 15-44.

Greece Next Top Model: Πολύ X-Factor μου θύμιζε, η επιτροπή έβγαλε το κακό εαυτό (όπως άλλοι κι άλλοι) η Καγιά μας θύμιζε τις χρυσές εποχές του So You Think You Can Dance. Το reality ξεκίνησε με 21,9% στο σύνολο και 28,3% στο 15-44, καλά τα πήγε για πρεμιέρα. Και στον ΑΝΤ1 party κάνουν με αυτά τα ποσοστά.


4 (Τέσσερις): Ο παλιός, καλός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, οι ερμηνείες καλές, η σκηνοθεσία τέλεια, η μουσική επιμέλεια αρκετά καλή. Με 26,8% στο σύνολο 31,3% στο 15-44 ξεκίνησε με το δεξί και αυτό το σίριαλ.

L.A.P.D.: Με λίγα κωμικά στοιχεία και με πολύ σασπένς και δραματικό ύφος και με 16:9 κινηματογραφική εικόνα , η σειρά κινήθηκε στα ίδια ποσοστά με πέρυσι. 24,5% στο σύνολο και 30,2% στο 15-44.

Πάμε να δούμε τι έκαναν τα πρωινάδικα που για πρώτη φορά τα 3 μεγάλα κανάλια άρχισαν την μάχη.

Στην κορυφή ο Νέος Όμορφος Κόσμος Το Πρωί (αναμενόμενη η κορυφή) με ποσοστό 21,2% στο σύνολο και 29,8% στο 15-44, 2οι οι Χαριτάτος-Καραμέρος με ποσοστό 20,3% στο σύνολο και 20,9% στο 15-44, ενώ η Ελένη Μενεγάκη έκανε 16,9% στο σύνολο και 22,5% στο 15-44.

Απογοήτευση στο κανάλι του ΑΝΤ1 για το Ράδιο Αρβύλα που πέρυσι έφερε υψηλά ποσοστά και χρήμα στο κανάλι (πιθανόν να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβρη σύμφωνα με κάποιες φήμες και να αντικατασταθεί με το Deal που ξεκίνησε στην Κύπρο) 10,1% στο σύνολο, το ίδιο απογοήτευση έχουν και για το Love Bites. Στο Mega αντιθέτως κερνάνε αφού 50άρια έκανε και χθες η σειρά Η Ζωή Της Άλλης που πάει για 2η σεζόν ενώ 40άρια ακόμη έχουν Τα Μυστικά Της Εδέμ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με 21% περίπου έδειξε τον άλλο της εαυτό, ενώ υψηλά ποσοστά κάνει και φέτος η επανάληψη της σειράς Είσαι Το Ταίρι Μου στο Mega.


Μέχρι και 28% έκανε χθες ο Γιώργος Αυτιάς με το Καλημέρα, 20άρια έκαναν το δίδυμο του Mega, 17,9% το Καλημέρα Ελλάδα, καλούτσικα πήγε και η Πρωινή Μελέτη ενώ την πόρτα της εξόδου βλέπουν Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου αφού 5% κάνει η εκπομπή Πάνω Στην Ώρα.

Πάμε στις αποψινές πρεμιέρες

Απόψε στις 21:00 στο Mega ξεκινά ο 2ος κύκλος του Λάκη του Γλυκούλη. Ο Λάκης παίρνει το αίμα του πίσω και θα τον δείτε όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, φέτος η σειρά να σημειώσουμε ότι θα προβάλλεται και τις Πέμπτες, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης (που τον αγαπήσαμε μέσα από τους Ευτυχισμένους Μαζί) και η Ανδριάνα Χαλκίδη (που έπαιζε στα ανεκδιήγητα ΣΦΗΝΑΚΙΑ του Alpha) θα είναι τα νέα πρόσωπα στο cast του σίριαλ, να δούμε ο Λαζόπουλος ή ο Γλυκούλης απόψε θα κερδίσει την μάχη.


Και φυσικά απόψε στο Άλ Τσαντίρι Νιούζ ο Λάκης Λαζόπουλος θα τα χώσει σε όλους και συγκεκριμένα στην Νέα Δημοκρατία και ποιος θα πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής.


Στις 22:00 στο Mega ξεκινάει ο 7ος κύκλος παρακαλώ των Θανάσιμων Πεθερών, η πρώτη πεθερά για φέτος η Αρχαία Πεθερά με την Μαρία Καβογιάννη που για 4η φορά θα παίξει στις 7 Θανάσιμες Πεθερές, στο επεισόδιο συμμετέχει και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Καλό μεσημέρι και για να δούμε τι θα δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. xxaxaxaxaxa
    htan pou 8a eskize to top model kai 8a patwne h paidikh xara... xaxaxaxaxaxa
    gia apoye:
    lazo:45
    glykoulhs:35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an kopsoun t radio arvyla ekei stn ant1 dn 3eroun ti tous ginetai...h zwh ts allhs se tetarto ftanei k t 55% ti perimenei n kanei t radio arvyla 20%??h epoxh t deal exei perasei k 9 kanei xamhlotera pososta...an ekei stn ant1 h9elan t radio arvyla n kanei ipsila pososta n evgazan t deltio eidhsewn k n ts valoun amesws meta {etsi ki alliws me tn nea kivernisi dn xreiazetai n kanoun tosa polla deltia eidhsewn gia n anaplhronoun tn thleoptiko xrono}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. makari na ksanadoume to deal giati to kathimerino al tsantiri news tou ant1 to varethikame...simera o ant1 den exei kseni tainia alla epanalipsi tou x-dactor audition opote pianetai akiro to ti tha do apopse...an kai maresei o lakis simera ola ta lefta einai i kavogianni stis petheres...oso gia ta xtesina katalavame poso ftoxi fetos tha nai i tv apo oraies seires...fetos mono dr roulis kai i oikogeneia vlaptei einai oi seires pou tha ksexorisoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3eftila g tn gluko0lh.22% st 1o episodeio????p perisi na exei 45aria???ts petheres dn t shzhtaw.15%,eleos. n nai kala o lazopoulos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ta noomera sas odigoon sto ti tha deite??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com