Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο "γκουρού" μίλησε!!!


Συγκλόνισε λατρεμένα η συνέντευξη του "γκουρού" - μη χέσω- της τηλεόρασης, Σταμάτη Μαλέλη, στη "Real News"...κυρίως "παίχτηκαν" σχεδόν παντού τα όσα είπε για τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης...Όπως λοιπόν ( ίσως) ξέρετε ήδη, θεώρησε πολύ πρόωρη τη συζήτηση για "αποκαθήλωση της βασίλισσας" αν και , όπως είπε, εκτιμά ότι η διαφορά μεταξύ της Μενεγάκη, και των Καραμεροχαριτάτων, θα διευρυνθεί. Μίλησε για τη " μανία καταδίωξης " που διακατέχει τελευταία την Ελενάρα και την διαμύνησε ότι " ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε..." Ο "γκουρού" - μη χέσω- της τηλεόρασης, είπε και την άποψή του για την Μανωλίδου...ότι δηλαδή καλώς έκανε ο Αnt1 και δεν την " έβγαλε" ποτέ στο πρωινό του..." Θα έκανε την ξανθιά χαζή και είδαν ότι είναι πιο ξανθιά χαζή η άλλη και σου λέει βάλε δυο άντρες "ξανθούς". Και τους βγήκε", απάντησε ο γουρού-μη χέσω-της τηλεόρασης.
Για όλα έχει άποψη ο Σταμάτης, εννοείται. Και ιδιαίτερες γνώσεις...αυτές θα προσπαθήσει να "περάσει" και στους επίδοξους δημοσιογράφους που θα γεμίσουν ασφυκτικά τους διαδρόμους της νέας Σχολής Δημοσιογραφίας...Συμφορά μας!!!

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. An evgazes ligoteri kakia isws kai na diavaza olo to arthro sou... Den symfwnw panta me osa leei o Malelis, alla ligos sevasmos den vlaptei! Karakaksa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μου κοστίζει που...δε διάβασες ολόκληρο το άρθρο μου...Πολύ με στενοχωρείς, αλήθεια! Την άλλη φορά, θα το γράψω...μισό για να το διαβάσεις ολόκληρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma giati eisai toso eristiki? proti fora pairnw thesi se anartisi soy... alla nomizo oti enas blogger gia na kerdisei tin empistosini tou "koinou" toy ofeilei na exei mia evgeneia apenanti toy. h eironia den poylaei panta. oute prokalei panta gelio. merikes fores katanta eknevristiki. (kai den eimai o xristis poy eironeftikes-apla to eida kai m dimiourgithike afti i aporia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημερωτικά για όλοα τα παιδάκια...Δεν έχω σκοπό να αποκτήσω "κοινό" αγαπημένε...Γράφω ότι και όπως το γράφω, απλά γιατί κάνω κέφι. Όποιος θέλει διαβάζει, όποιος δε θέλει πάλι, όχι. Γούστα είναι αυτά.Δεν μπορώ να πω, πως δεν ειρωνεύομαι...Αλλά ποτέ δεν έχω χαρακτηρίσει ( και ούτε πρόκειται)με διάφορα κοσμητικά ( που στερούνται και φαντασίας πανάθεμά σας), όλους όσοι γράφουν εδώ μέσα ( και οπουδήποτε) την άποψή τους. Όλοι μας και ο καθένας χωριστά, κρινόμαστε καθημερινά...παντού! Και όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους! Αυτά, για να γνωριζόμαστε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com