Πρεμιερα σημερα στις 21:00 LIVE

38
LINE

Παρουσιάζει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

Είναι ένας μύθος.
Μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σου, να προβλέψει την αντίδρασή σου, να κατευθύνει την επόμενή σου κίνηση...

Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζει τον Uri Geller, τον πιο διάσημο mentalist του κόσμου, live για τους Έλληνες τηλεθεατές! Αποστολή του είναι να βρει τον διάδοχό του ανάμεσα σε δεκάδες χαρισματικούς υποψηφίους.

Κάθε εβδομάδα, ενώπιον του Uri Geller επίδοξοι «διάδοχοι» ανεβαίνουν στη σκηνή και επιδεικνύουν τα χαρίσματά τους με τη συμμετοχή του κοινού και επώνυμων καλεσμένων. Σε κάθε live επεισόδιο έχουν μια ευκαιρία να μας καταπλήξουν και να πείσουν τον Uri Geller. Κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρουν... O Uri Geller θα προσφέρει ‘ασυλία' σε έναν από τους υποψηφίους. Όμως, το κοινό είναι αυτό που αποφασίζει ποιος φεύγει και ποιος συνεχίζει...Και το καλύτερο; Ο Uri Geller δοκιμάζει τις διαισθητικές ικανότητες των τηλεθεατών επικοινωνώντας μαζί τους μέσω του μοναδικού του χαρίσματος!

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα; Φέτος θα συμβούν απίστευτα πράγματα στον ΑΝΤ1...

Πρεμιερα σημερα στις 21:00 .. αντε να δουμε τι θα δουμε παλι

Δημοσίευση σχολίου

38Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πιστεύω οτι θα τα πάει πολύ καλά.κάτι βέβαια σπάνιο για; τον αντ1.για εμένα το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν ήταν να κρατίσουν 4 ολοκαίνουριες σειρές στο συρτάρι.και έχουμε και άλλες 2 απο πέρισυ.το steps και το χωρίς όρια.η λογική τους είναι ακαταλαβίστικη σε ήλίθιο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω μαζι σου αν και δεν ξερω αν θα παει και τοσο καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ant1 kanei polles malakies... kai kanonika mexri to telos tis xronias o levenths prepei na ypoballei thn paraitisi toy an exei estw kai ligh epaggelmatikh eusyneidisia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσακωθειτε εσεις κ αλλο για τον Ρουλη κ τις ...Ρουλες,οτι αυτην την εβδομαδα που διανυουμε απο Δευτερα μεχρι κ εχθες ο αντ1 εχει περασει στην τριτη θεση στο prime time...ΧΑΜΠΑΡΙ?
    Για καντε τις πραξεις να δειτε τι παιζει...
    χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έρχονται οι Αμερικάνοι...


    Για να τον σώσουν...
    Εύκολο είναι? Εκεί που είναι ο καημένος κολλημένος?
    Πως να τον τραβήξουν απ' τον πάτο?
    Και μπορεί οι Αμερικάνοι σύμβουλοι του ΑΝΤ-1 να προέρχονται από το FOX, και να κατέχουν το άθλημα, αλλά...
    στην κούρσα του ανταγωνισμού, χρειάζονται και κάποιον να τρέχει.
    Στον ΑΝΤ-1 το άλογο είναι κουτσό...

    no news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιστορικό χαμηλό για τον Μάκη

    Αυτό πάντως που εντυπωσίασε στα χθεσινά νούμερα της Agb είναι σίγουρα το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ που σημείωσε η «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η εκπομπή έκανε μόλις 9,7% στο γενικό και 5,8% στα νεανικά (!) καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ χαμηλών πτήσεων προηγούμενων καιρών. Και μπορεί να εμφανίστηκε cool και άνετος σήμερα στο ''Μεσημεριανό Express'' της Βάσιας Λόη ο δημοσιογράφος λέγοντας ότι μόνο η ομάδα του ανησύχησε και ότι αυτός το δικαιολόγησε πως δεν τρέχει τίποτα για μια φορά μιας και απέναντι έπαιζε αγώνας να αναφέρουμε ωστόσο ότι και άλλα προγράμματα έτρεχαν εκείνη την ώρα και δεν χαντακώθηκαν έτσι. Μάλιστα τα πήγαν και εξαιρετικά καλά. Οπότε αλλού να το αναζητήσετε!
    enimerosi24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Μουρατίδης κλέβει την παράσταση

    Πρώτο σε τηλεθέαση το Μ+Μ που κατάφερε να περάσει και την πολύ ισχυρή Πολυκατοικία. Είδαμε και τα πρώτα 2 επεισόδια της σειράς και η αλήθεια είναι ότι ούτε η πλοκή, ούτε οι διάλογοι έχουν κάτι το ιδιαίτερο όμως ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει πάρει πάνω του όλη την σειρά αφού είναι απολαυστικός στον ρόλο του ρέμπελου-ροκά. Ο Φ.Μουρατίδης σε όσες σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις έχει παίξει τα τελευταία χρόνια έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα δοκιμαζόμενος σε διαφορετικούς ρόλους. Δεν έχει δημιουργήσει μανιέρα και αυτό είναι πολύ καλό. Όσον αφορά το Μ+Μ αν δεν αλλάξει κάτι στο σενάριο δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει ο Μουρατίδης μόνος του να σηκώσει το βάρος όλη την σεζόν. Θα δείξει...
    enimerosi24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γκρινιούλες στον ΑΝΤ1
    έχουν να κάνουν με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που αφού καταποντίστηκε, πλέον τραμπαλίζεται ανέμελα μεταξύ τριτοτέταρτης θέσης. Κανείς όμως δεν χολοσκάει γι’ αυτό. Στο φανερό. Και κανείς ψιλοψευτοδιάσημος. Γιατί από πίσω και από ανθρώπους που δουλεύουν στα μετόπισθεν και θα ‘θελαν κάτι περισσότερο από τη βιτρίνα της ενημέρωσης του καναλιού, σούρνονται πολλά.
    Οι άλλες μισές (μουρμούρες) σχετίζονται με την προ εβδομάδων εθελούσια έξοδο. Κάποιοι βρωμόγλωσσοι – μερικοί εκ των οποίων εμπνευστές και υποστηρικτές του σχεδίου – γκρινιάζουν ότι με την εθελούσια έφυγαν αυτοί που έπρεπε να παραμείνουν και κατσικώθηκαν αυτοί που επιθυμητό θα ήταν να δουν την έξοδο. Κατά τις επιταγές του καναλιού πάντα…
    Τώρα ασκούνται πιεσούλες, παίζονται μικρά – και μεγαλύτερα – εσωτερικά δράματα, αλλά οι πρεσβύτεροι παριστάνουν τους κωφούς και φυσικά όχι λόγω ηλικίας.
    Παρ’ όλ’ αυτά ο κ. Λεβέντης εμφανίζεται ξανανιωμένος, φρέσκος και τσίτα σαν τη φράπα ο δε κ. Λάτσιος θεωρεί ότι έδωσε εξετάσεις και πέρασε. Ενδοκαναλικά τουλάχιστον.
    mediablog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κόντρα Καλυβάτση με “Ράδιο Αρβύλα” σύντομα στις οθόνες σας
    Δημοσιεύθηκε: 23.10.09 14:03

    Ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης τα νέα γυρίσματα του Fatus Olous με παρουσιαστή τον Σωτήρη Καλυβάτση. Τέλος του μήνα τελειώνουν και τα επεισόδια του παιχνιδιού με τον Γιώργο Μητσικώστα. Πριν από μία εβδομάδα έγινε και η αλλαγή της εταιρίας παραγωγής αφού από την On Production η παραγωγή του παιχνιδιού πέρασε στην ΑΤΑ. Σε μία εποχή που η τηλεοπτική ζώνη 6-7 θεωρείται πολύ δύσκολη για το κανάλι της Κάντζας, όλοι ελπίζουν ότι ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα φέρει την αλλαγή. Χαλαρός, με πολλή καλή διάθεση, ο Σωτήρης εμφανίστηκε στα στούντιο Pro ενώ τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου ξεκίνησαν 9 το βράδυ. Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως με την πρεμιέρα του Fatus Olous στη μικρή οθόνη σε λίγες μέρες από τώρα, θα είναι η πρώτη φορά που τρεις παλιοί συνεργάτες -ο Σωτήρης και οι δύο κεντρικοί παρουσιαστές της σατυρικής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”- βρίσκονται αντιμέτωποι! Τώρα ποιος θα είναι ο κερδισμένος; Θα αποφανθούν τα μηχανάκια της AGB.
    gossip tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τρίτος νόμος συνεχίζεται κανονικά, ξέρει κανείς ποιοι παίζουν στα επόμενα επεισόδια κ ποιες είναι οι ιστορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρετε ποιος μάγος θα νικήσει στον διάδοχο; Αυτός που θα καταφέρει να κάνει τον κόσμο να δει ΑΝΤ1 και να περάσει σε θεαματικότητα το ΜEGA. XA XA XA XA XA XA XA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σας παρακαλώ μήπως μπορείται κάποιος πως μπορώ να ανεβάσω ένα νέο άρθρο??ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dn anevazei opoios 9elei ar9ra...ma ti hl9ioi an9rwpoi pou yparxoun k 9eloun n einai k blogers...

    kamia 9aumastria ts litsa.com 9 einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δν βλέπω λίτσα και ηλίθιο να πείς τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. k ti 9a egrafes sto ar9ro {muahahahaha} s?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπορεις να μας το στειλεισ σε email tvnea@hotmail.com και γιατι οχι να μην το βγαλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγνώμη που έκανα μια ερώτηση.δν ήθελα να γράψω κάτι συγκεκριμένο,αλλά λίγο περισσότερη ευγένεια δεν νομίζω οτι θα έβλαπτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. se ligo premiera uri geller o ant1 teleiwse to deltio tou nwritera ara pisteuei polu se ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. όχι.στον ηλίθιοτον ανώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re paidai live einai epitelous kati zwntano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. paidia den ta pisteyw ayta alla vlepwntas thn ekpompi arxisa na amfivallw.. ti ginetai??? den mou fainetai sike..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οντος μαλλον δεν ειναι στημενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πειτε οτι θελετε μαλακισμενα για τον αντ1,το μονο καναλι που τολμα και κανει προχωρημενη τηλεοραση...ο λατσιος και ο λεβεντης ξερουν τι κανουν και δεν θα βγειτε εσεις τα ανιδεα σχολιαροπαιδα να τους τη μαθετε..αι στο διαολο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. parakolouthisa olo to diadoxo tou uri geller kai pragmatika to na skisei tha einai to ligotero. Epitelous kai ena zontano soou ston aera. Den theloume allo tis xanthies tou mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. o ant1 me to x factor kai to uri geller einai to mono kanali me 2 zontana soou ston aera kathe vdomada!!!poio allo exei afta??mhpos to mega me tis ateleiotes seires??h o alfa me ta fthnorialiti??apanthste!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. anonime 12:13 exeis dikio o ant1 einai to monadiko kanali pou exei kathe evdomada 2 zontana soou kai malista triwrhs diarkeias kai genika tolma pragmata kainourgia pou dustuxos den vlepoume se allous stathmous. Protimame nea kai fresh pragmata apo ton ant1 para ta xazosirial tou mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. APXIΔIA ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ OTI ΣAΣ ΤΑΪΣEI Ο ΑΝΤ1 ΤΟ ΤΡΩΤΕ, TOΣΑ XPONIA ΤΡΩΓΑTE ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΤΗΜΈΝΑ ΡΙΑΛΙTI ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΟΝΤΙΣΙON ΒΓΑΖΟΥΝ OΛO ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ Κ EXOYN EΠIΠEΔO ΑΝNIΤΑΣ ΠΑΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Ρούλης την Τετάρτη κανονικά στις 21.00 με νέο fresh επεισόδιο!!!;Έδεοξε και τρέιλερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. KALA ESY POY EPAINEIS TO LEVENTI MPAM KANEIS OTI EISAI TO IDIO PROSOPO KAI GRAFEIS DIAKOSIA MINIMATA YPOSTIRIKSIS... AI SIXTIR ORNIO POY TROS OPOIA MALAKIA SOY SERVIROUN TA KANALIA!
    KAI NAI O LEVENTHS EINAI ARXIDI APO TA LIGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μήπως ξέρει κανείς στο περίπου τι νούμερα έκαναν οι ξανθιές και τι ο uri geller??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. άμα έχουν λίγο μυαλό ας βάλουν το lovebites στις 15:00 και να φέρουν το κάρμα στις 19:00 κάθε μέρα.εγώ στη θέση του αντ1 θα έβαζα καθημερινά στις 19:00 το κάρμα και τα σαββατοκύριακα 18:00-20:00 το lovebites.2 παίκτες το σάββατο,2 την κυριακή και ο τελικός κυριακή βράδυ στις 9 αμέσως μετά τις ειδήσεις.δεν νομίζω οτι θα ήταν και άσχημο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η τηλεταινία του πενήντα-πενήντα πότε θα προβληθεί; μετά την αρχαία πεθερά με την μαρία καβογιαννη ποια ακολουθεί; κ ποιοι πρωταγωνιστούν στο στα επόμενα επεισόδια του τρίτου νόμου;; εσυ ρε φιλαράκι 9.18 γιατί δεν αναλαμβάνεις διευθυντής προγράμματος του αντ3; μήπως κ των σώσεις απο την καταστροφή;;; μας τα έχεις πρήξει με τις προτάσεις για τον τελειωμένο αντ3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ant1-niko blog-aki
    εχω να σας ενημερωσω το εξης
    Δευτερα μεχρι Παρασκευη στην prime time 9-12 την εβδομαδα που μας περασε ο αντ1 ηταν 3ος με 18% κ στην δευτερη θεση ο alpha με 19%!Μια εβδομαδα με ποδοσφαιρο στον αντ1 κ μια εβδομαδα που ο alpha πετυχε αυτο το ποσοστο με ΚΑΝΟΝΙΚΟ προγραμμα!!!
    Δηλαδη εαν καταφερνει να σας περνα κ ο alpha την εβδομαδα αυτην που ειχατε κ μια δυνατη Πεμπτη τι θα γινει οταν δεν θα εχετε κ ποδοσφαιρο?ΟεΟ?
    Καντε το να δειτε αν δεν πιστευετε
    Ο αντ1 στην 3η θεση της prime time,ουτε που το περιμενατε αυτο να σας περασει κ ο alpha!
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εσκισε ο uri geller εκανε μεχρι και 45% ενω στο συνολο στο 38%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ανώνυμε 9:25 που με κοροϊδεύεις η τηλεταινία του 50-50 θα προβλιθεί μέσα στο 2009,και μετά την αρχαία πεθερά ακολουθεί η πεθερά της οικονομικής κρίσης με τη μίρκα παπακωσταντίνου.εχω πολλές ιδέες τι να κάνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. uri geller:25,7
    ola 10:21,5
    olympiakos-ergotelis:26,4
    mega savatokyriako:27,2
    savatokyriako net:24,2
    xanthies:16,2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !