Ticker

10/recent/ticker-posts

Εργαζόμενη…για 1 επεισόδιο


Ναι καλά ακούσατε..Η Εργαζόμενη γυναίκα με την Ελένη Ράντου βγήκε στο αντ1 Μόνο την Παρασκευή 16/10/09 και εκεί έμεινε….Μπορεί ο αντ1 με τα τρέιλερ να μας προϊδέαζε για 3 επεισόδια ,3 νέα επαγγέλματα από Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή μέχρι τα live του x-factor,εμείς όμως είδαμε μόνο και μόνο 1.Αυτό της φυσιοθεραπεύτριας…αντ1..? Λίγο καλύτερος προγραμματισμός δεν βλάπτει…Τώρα αν το βάλουν κάποια άλλη μέρα λίγο αδύνατο!

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Τετάρτη στις 21.00 με καινούργιο επεισόδιο ο DR Ρούλης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί η μαλακία του Ρώμα,βγάλε μία ανάρτηση να χαρο΄νυ τα ΑΝΤΕΝΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποτε δεν ειπα οτι κοβεται ο DR Ρούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to kako einai oti i thea eleni rantou me tin ergazomeni ginaika..ena sirial pou pragmatika aksize kai me mia ergazomeni phisikotherapeutria tou 1ou epeisodiou pragmatika itan ola ta lefta...mia seira pou xairomoun pragmatika na tin vlepw..tr ksana apo genari!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά να πάθουν. Αντ1 δεν ήθελαν; Ας τα λουστούνε. Και η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και το ΚΑΡΜΑ, το οποίο σημειωτεόν ήθελαν να μας το πλασάρουν ως άποψη ότι το βάζουν σαβ/κο και όχι επειδή ήξεραν ότι απέναντι στα ΜΥΣΤΙΚΑ δεν θα το έβλεπε κανείς. Το κακό είναι ότι το MEGA με τις επιλογές του κλείνει σπίτια. Καθότι, οι αντίπαλοι αντί να προσπαθήσουν να το ανταγωνιστούν με καλύτερες επιλογές το ρίχνουν στα reality. Από του χρόνου προβλέπω ότι μόνο το MEGA θα έχει σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaxa eisai gia ton pou a.granado apo mto ena blog sto allo pate kai lete kai ta idia aman poia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την τρίτη ο άλφα έχει τον γύφτο κ είναι δεύτερο κανάλι με 4 μονάδες πίσω απο το πρώτο μέγκα!! Την πέμπτη ο αντενα με 7-8 ώρες στο πρόγραμμα του ποδόσφαιρο είναι κ αυτός πίσω με 4 μονάδες απο το πρώτο μέγκα!!! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το μέγκα φτάνει τις διαφορές σε εφιαλτικά όρια για τους άλλους..... Θυμίζω κάτι πως όταν η νετ έχει ποδόσφαιρο το μόνο κανάλι που πλήττεται είναι το μέγκα.... Τρανό παράδειγμα την πέμπτη ο άλφα που τα προγράμματα του έμειναν ανεπηρέαστα απο το ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μν νομίζετε οτι απο τον ιανουάριο θα έχει έναν κανονικό΄κύκλο.αφού πέχτηκε μόνο 1 επισόδειο μένουν άλλα 12 και όχι 20,όπως έχει ένας κύκλος απο το γενάρη.το διάβασα σε μια συνέντευξη της Σάρας Γανωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com