Ticker

10/recent/ticker-posts

"I Love GR" στον Σκαϊ


Το «Ι Love GR» είναι η νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΙ που έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2009 και θα προβληθεί από την τηλεόραση

our greek tv

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. xairw polu...kanena stoixeio-leptomereia parapanw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Meros tou keimenou: Το «Ι Love GR» είναι η νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΙ που έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2009 και θα προβληθεί από την τηλεόραση, αλλά και το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του ομίλου.

    Πρόκειται για μια πρωτότυπη, σπονδυλωτή, τηλεοπτική παραγωγή γεμάτη Ελλάδα που θα αναδείξει με την ενεργή συμμετοχή του κοινού την ομορφότερη περιοχή της χώρας μας.

    Η νέα πρόταση ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ είναι διαδραστική καθώς το περιεχόμενο της κάθε εκπομπής διαμορφώνεται σύμφωνα με τις επιλογές του κοινού που καλείται να διαλέξει και να ψηφίσει τα αγαπημένα του μέρη, από το βορρά έως τον νότο, από την δύση έως την ανατολή.

    Η εκπομπή θα προβάλει...
    τον πλούτο του τόπου μας, τις γνωστές αλλά και άγνωστες περιοχές της πατρίδας μας. Από τα στενά νησιώτικα σοκάκια, στα γραφικά μονοπάτια των ορεινών χωριών, και από τις εντυπωσιακές παραλίες μέχρι τα ξεχασμένα ξωκλήσια το «Ι Love GR» μας αποκαλύπτει τις πιο καλά κρυμμένες ομορφιές της Ελλάδας αλλά και τους ανθρώπους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com