Ticker

10/recent/ticker-posts

Alpha: Καλύτερα εδώ...(λέμε τώρα)


"Καλύτερα εδώ" λένε στον Alpha...Τώρα μάλιστα. Αμ, τώρα είναι αργά, λατρεμένα. Κάποτε ναι, ήταν καλύτερα...πολύ καλύτερα θα έλεγα. "Τα στερνά νικούν τα πρώτα" όμως, όπως έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά, ας μη θυμόμαστε τις καλές εποχές, μελαγχολούμε!

Όπως γράφει και το λατρεμένο συνεργατόπουλο, Tv nea "αν και το trailer βρίσκετε ακόμα στο στάδιο των δοκιμών σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ως εξής:
Το νέο σλόγκαν είναι
«Καλύτερα εδώ στον Alpha»
και η λέξη -καλύτερα- συνδέεται με τις παρακάτω ατάκες ..."
Σίσσυ Χρηστίδου : «καλύτερα να είσαι ελεύθερος» ( αυτό τώρα που κολλάει; Στα των αγροτών; Μύνημα στέλνει η Σίσσυ στην κυβέρνηση, ότι οι αγρότες δε μασάνε γενικότερα; Αδυνατώ..."
Ελένη Μενεγάκη: «καλύτερα να χαμογελάς» ( να χαμογελάς όμως Ελενίτσα! όχι να πέφτεις πάνω στο διπλανό σου και να τον τραβολογάς πέρα-δώθε, επειδή εσένα, κάτι σου φάνηκε αστείο...)
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου» ( δεν έχω να πω τίποτα, "προσκυνώ" την καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια).
Σωτήρης Καλυβάτσης: «καλύτερα να κερδίζεις» ( θα πρέπει να "παίζεις " πρώτα, έτσι;)
Γιώργος Τσαλίκης, Μαρία Ηλιάκη, Νίκος Μουτσινάς: «καλύτερα να έχεις παρέα» ( καλά, αυτοί οι τρείς τώρα, είναι για μεγάλη κουβέντα. Άλλη φορά).
Αντώνης Σρόιτερ:«καλύτερα να ξέρεις τα πάντα» ( αλλιώς να μη μιλάς, Αντωνάκη...)
Λάκης Λαζόπουλος:«καλύτερα να κάνεις την διαφορά» ( για να σε δούμε και φέτος...)
Έκτορας Μποτρίνι:«καλύτερα να αλλάζεις κάτι» ( ο "Εφιάλτης" που λατρέψαμε. Προσωπικά, περιμένω πως και πως, το νέο κύκλο των εκπομπών του).
Κάτι Ψήνεται: «καλύτερα να είσαι αληθινός» ( πόσο "αληθινό" άραγε, είναι το...μονταρισμένο υλικό; Ρωτήστε τους μοντέρ, που είναι και η ψυχή της εκπομπής...)
Ναταλία Γερμανού:«καλύτερα ότι θέλεις» ( καλύτερα ότι μπορείς, Ναταλία μου).

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. mesa stin prwtotupia auto to kanali...prin kati xronia ta kanalia mazeuan ola ta proswpa tous kai ta evazan na lene vlakeies...kai eis katwtera!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exei dikaio o anwnymos 11:26 ti malakies einai aytes , o lazopoulos poy einai to aresei auto;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά σας υπενθυμίζω ότι, εκτός απο ισχυρό χαρτί του Alpha ο Λαζόπουλος (συνεχίζει να) είναι και "σύμβουλος" σε ότι αφορά την ψυχαγωγία...και όχι μόνο. Κάτι μου λέει, πως το βάζει το χεράκι του και στην ενημέρωση. Αλλά αυτό, είναι προσωπική εκτίμηση, ποτέ δεν έχει ειπωθεί επίσημα, μην πέσετε να με φάτε, λατρεμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com