Ticker

10/recent/ticker-posts

Από 31 Αυγούστου Megalicious Classic

Από 31 Αυγούστου το Mega ξεκινά και επίσημα βάζει τα εορταστικά του.

Megalicious Classics, η ειδική ζώνη που διαμορφώθηκε για την επέτειο των 20 χρόνων του 1ου ιδιωτικού καναλιού στην Ελλάδα.

15:00 Οι 3 Χάριτες ένα από τα πρώτα σίριαλ του καναλιού σε σενάριο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και με πρωταγωνίστριες τις: Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη και Νένα Μεντή. Οι αξιαγάπητες αδελφές Χαρίτου που μένουν στο σπίτι μαζί με την θεία Μπεμπέκα (Άννα Κυριακού) ζούν αστείες καταστάσεις. Η σειρά θα ξαναχτυπήσει με νέα επεισόδια στα πλαίσια των 20 χρόνων του Mega.


15:30 Το Δις Εξαμαρτείν. Από το 1997 έχουμε να το δούμε και φέτος μετά από 12 έτη απουσίας και πάλι σε επανάληψη, η Νένα Μεντή ανάμεσα σε 2 άντρες (Χάρης Σώζος και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) και η Γιολάντα Ραγιά που ενσαρκώνει η Ντίνα Κώνστα, χαμός, μπελάδες και ανατροπές σε ένα τηλεοπτικό κανάλι.


16:00 Είσαι Το Ταίρι Μου. Αν και πριν από 5 μήνες το βλέπαμε στην απογευματινή ζώνη με τα ποσοστά που έφταναν στο 50% στο 15-44 και φέτος θα το ξαναδούμε. Την υπόθεση την ξέρουμε αλλά οι ερμηνείες all the money.



Τέλος κάτω στην οθόνη θα βλέπουμε πληροφορίες για σκηνές και πολλά ακόμη.

Ενώ τον Νοέμβρη έρχονται και οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

megalicious απογεύματα έρχονται διαφορετικά από όσα έχουμε συνηθίσει

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Megalicious tha einai kai ta noumera pou tha vlepei ta mesimeria to Mega me tis poly kales seires pou apofasise na paiksei kai ennoeitai pos ta epetiaka epeisodia twn seirwn pou etoimazei to Mega tha skisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΤΡΑ !!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!! ΑΡΑΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to treiler elege kati gia sxolia i plirofories pou tha emfanizontai stin othoni tin ora tis metadoseis afton ton seiron. xerei kaneis kati? ti einai afto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΡΕΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ... ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ5 ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΤΑΛΙΑ -ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΠΧ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com