Μεγάλη ήττα για την Γη Της Ελιάς !!! Στην 4η θέση στο νεανικό και στην 3η στο σύνολο !!! Εκεί που έκανε πάνω από 20% τώρα με το ζόρι 15% !!! Δύσκολο το μέλλον της σειράς στην πραιμ ταιμ του Μεγκα για την επόμενη σεζόν .Ας το σκεφτούνε για το απόγευμα οι αρμόδιοι , η μόνη λύση είναι η μετακίνηση της σε αυτή τη ζώνη . Αναιμικά τα νούμερα και για το Έχω Παιδιά . Αυτή την εβδομάδα θα παιχτούν 5 (!!!!) επεισόδια της σειράς από τα οποία τα 4(!!!!!) θα είναι σε επανάληψη και το 1(χτεσινό) νέο !!!!!! Τι κακή μεταχείριση της σειράς από το Mega !!! Τι ντροπή !!! Πως φέρονται έτσι σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και στους τηλεθεατές ;;; Ποια ιερά μυαλά είναι αυτά που αποφασίζουν ;;; Ο κ.Σουσουλας είναι ;;; Τι άλλο να πούμε ρε παιδιά ;;; Τι και αν αναφέρουμε τα κακώς κείμενα , συνεχίζουν τα ίδια οι υπεύθυνοι των καναλιών !!! Σε άλλο κόσμο υπάρχουν !!!
1 Σχόλια
Μεγάλη ήττα για την Γη Της Ελιάς !!! Στην 4η θέση στο νεανικό και στην 3η στο σύνολο !!! Εκεί που έκανε πάνω από 20% τώρα με το ζόρι 15% !!! Δύσκολο το μέλλον της σειράς στην πραιμ ταιμ του Μεγκα για την επόμενη σεζόν .Ας το σκεφτούνε για το απόγευμα οι αρμόδιοι , η μόνη λύση είναι η μετακίνηση της σε αυτή τη ζώνη .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναιμικά τα νούμερα και για το Έχω Παιδιά . Αυτή την εβδομάδα θα παιχτούν 5 (!!!!) επεισόδια της σειράς από τα οποία τα 4(!!!!!) θα είναι σε επανάληψη και το 1(χτεσινό) νέο !!!!!! Τι κακή μεταχείριση της σειράς από το Mega !!! Τι ντροπή !!! Πως φέρονται έτσι σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και στους τηλεθεατές ;;; Ποια ιερά μυαλά είναι αυτά που αποφασίζουν ;;; Ο κ.Σουσουλας είναι ;;; Τι άλλο να πούμε ρε παιδιά ;;; Τι και αν αναφέρουμε τα κακώς κείμενα , συνεχίζουν τα ίδια οι υπεύθυνοι των καναλιών !!! Σε άλλο κόσμο υπάρχουν !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com