Ticker

10/recent/ticker-posts

VIΠ- ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ: Έρχεται σήμερα εκτάκτως νέο επεισόδιο



Η κωμωδία «VIΠ - ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ» έρχεται απόψε, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 22:30 στον ΑΝΤ1 με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο. Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!


ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30, ΣΤΟ 2Ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


«Το χαλασμένο boiler»

Ενώ ο Αντώνης ενημερώνεται με το video – διαφημιστικό της Μονάδας για τη λειτουργία του Buona Mattina από την περήφανη Ματίνα, εμείς γνωρίζουμε όλο το προσωπικό, καθώς και τους φιλοξενούμενους, μαζί με τις ασθένειές τους. Ο κυρ- Λευτέρης, ένας από τους γηραιότερους εργαζόμενους, αδυνατεί να φτιάξει το boiler, με αποτέλεσμα η Ματίνα να τον απολύσει. Ταυτόχρονα, ο Θεόφιλος αποφασίζει, σαν μια πράξη αντίστασης, να κυκλοφορεί γυμνός μέσα στη μονάδα, πράγμα που εξοργίζει τους πάντες. Κι ενώ η Έλλη, η ψυχίατρος της μονάδας, προσπαθεί να τον ψυχοθεραπεύσει, τελικά καταλήγει σε χειρότερη κατάθλιψη από εκείνον. Παράλληλα, ο Αντώνης μαθαίνει από την Τζωρτζίνα την οριστική απόλυση του Λευτέρη και βρίσκει ευκαιρία να μπάσει στο γηροκομείο τον κολλητό του τον Φώτη, ως υποψήφιο στη θέση του.


 


«VIΠ- ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ»: Νέο επεισόδιο απόψε, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μονο για σημερα ή θα παιζεται μονιμα και τις παρασκευες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως βλέπεις όλα γίνονται βάσει νούμερων. Είδαν ότι πήγε καλά και το έβαλαν κι απόψε. Αν πάει καλά θα το καθιερώσουν.

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλα τι αριθμός επεισοδιων εχει προβλεφθει?Αν ειναι να παιζεται 2 φορες την εβδομαδα θα πρεπει να γυριστουν και διπλασια επεισοδια.Κατα την γνωμη μου παντως καλυτερα να παραμεινει 1 φορα την εβδομαδα.Οι περισσοτερες κωμωδιες που παιζουν πανω απο 1 φορα την εβδομαδα καταληγουν να "νερουλιαζουν" πολυ γρηγορα και να γινονται βαρετες.Καλυτερα 30 και καλα επεισοδια παρα 60 μετρια

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com