Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Ο Γρηγόρης και το VΙΠ βρέθηκαν στην κορυφή - Αναλυτικά

 




Στην μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν και χθες τα προγράμματα στην prime time ζώνη. 

Σύμφωνα με τα μή καθαρά ποσοστά τηλεθέασης τόσο η εκπομπή the road show όσο και η σειρά vip καλά γεράματα βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης. 

Από την άλλη η πρεμιέρες στο Star  δεν κατάφεραν να κεντρίσουν το τηλεοπτικό κοινό. 

Αναλυτικά 

The road show 16,3

VIP καλά γεράματα 15,0

Άγιος έρωτας 9,1

Άγιος έρωτας 8,5

Η γη της ελιάς 12,0

Η γη της ελιάς 10,7

Iq 160 10,9

Μαύροι πίνακες 9,1

Tempting fortune 5,4

Survivor 9,4


Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Ξεκάθαρη πρωτιά για τον Αντ1 σε ένα καθαρά ανταγωνιστικό περιβάλλον με πολλές σειρές μυθοπλασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περίμενα τόσο χαμηλά νούμερα για την πρεμιέρα της νέας πολλά υποσχόμενης σειράς Μαύροι Πίνακες. Όλες οι σειρές και τα ριάλιτι πάτος. Μόνο ο ΑΝΤ1 βγήκε κερδισμένος χθες. Συμπέρασμα. Όλο και περισσότερος κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είναι στο σταρ που δένει χει παράδοση στις σειρές

      Διαγραφή
  3. Tρελαίνομαι με τα ποσοστα της ελιάς, 4η χρονιά ενω ολοι λένε οτι δεν το βλέπουν!
    Ο αντ1 να πετάξει το επεισοδιο του vip απο την παρασκευή. Να το αφήσει μια φορά τη βδομάδα για να έχει φρεσκάδα. Αλλιως θα μπαγιατέψει με τα πολλά επεισόδια.
    Ο Αγιος έρωτας δεν τραβάει. Προβλέπω να τον τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες πριν το Πασχα με πολύ λιγότερα επεισόδια.
    Το iq ειχε να παιξει 1,5 χρονο. Είναι ωραία σειρούλα αλλα ισως έχασε το momentum. Θα πεσει κι αυτό 1,5 μονάδα την άλλη βδομάδα, αλλα κάνει σιγουρα καλύτερα ποσοστά απ τη φάρμα που κάνει 7 το πολύ.
    Το survivor με αποχωρηση και δεν έκανε ούτε 10. Κατι πρέπει να κάνει ο ΣΚΑΙ με survivor και tempting.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Αρχελάου 5 πόσο έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γρηγόρης μάλλον σταθεροποιείται στο 16. Τα Γεράματα έπεσαν 3 μοναδες, μπορεί να ήταν λόγω της πρεμιέρας του Σταρ και της Ελιάς, θα φανεί την Τετάρτη. Η Ελιά σταθερη και μπράβο της στα 4 χρονια. Ο Άγιος συνεχίζει να χάνει τηλεθεατές. Περίμενα πιο πάνω τις πρεμιέρες του Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταθεροποιούνται σιγά σιγά τα ποσοστά. Σε 2-3 βδομάδες, μετά το ξεκινημα του Έχω παιδιά, τη μετατόπιση μιας ώρας στο Mega και τις αλλαγές που θα κάνει ο Άλφα στις μέρες και στις ώρες (αν κάνει) θα έχουμε τη βασική εικόνα τηλεθέασης στην prime time (με λίγες αλλαγές μέσα στην χρονιά όταν μπούνε σφηνα τα σήριαλ που δε ξεκίνησαν τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αγιος ερωτας η που θα παει στις 8 και θα ερθει νωριτερα το σπιτι στο ποταμι η θα περιοριστε σε 1 με 2 μερες. Ακομη και το σασμο να συνεχιζε ο αλφα καλυτρρα θα τα πηγαινε οπως η ελια . Την πατησαν που λογω κοστους δεν εβγαλαν την παναγια της φωτιας και προτιμησαν τον αγιο ερωτα που πιστευω ουτε και αυτοι δεν το θεωρουσαν δυνατο χαρτι για αυτο εχουν στα σκαρια αλλλες 2 δραματικες σειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν συνεχίσει ο Έρωτας να κάνει τα ποσοστά αυτά και φτάσει ως και λίγο πριν το Πάσχα καλά θα είναι. Συνήθως το πρώτο ξεκαθάρισμα των σειρών γίνεται λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κάποιες φορές ούτε καν ειδοποίηση δεν υπάρχει από τα κανάλια. Σταματά η σειρά για τις γιορτές και δεν επιστρέφει ποτέ. Τώρα θα δούμε τί θα κάνει ο Alpha αλλά τα μονοψήφια αυτά σίγουρα δεν είναι καλά και χτυπούν καμπανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο αγιος ερωτας ειναι σειρα που απευθυνεται αποκλειστικα σε 50 και ανω. 12 εκανε στο συνολο. Πρεπει να μπει Τεταρτη- Πεμπτη διπλο. Παρασκευη ουτε η νυχτα, ουτε το προξενιο, ουτε ο σασμος εκαναν νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί λες οτι απευθύνεται σε μεγαλο ηλικιακά κοινό; Είμαι περίεργη. Εχει μια έφηβη που ερωτεύεται έναν παπα. Αυτη ειναι η πρωταγωνίστρια.

      Διαγραφή
  10. Δύο σειρές βλέπω. Τον τιμωρό και το Vip. Το Vip έχει γέλιο και πολύ σωστή πλοκή. Αν συνεχίσει έτσι, θα πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Άγιος έρωτας αν δεν ανέβει λίγο και την άλλη εβδομάδα πάει για αλλαγή ώρας και ημερών και αν και τότε δεν ανέβει πάει για κόψιμο. Νέα χρονιά ίσως να μην τον βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το VIΠ βλέπετε ευχάριστα και χαλαρά πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαίνεται τελικά πως ο άγιος έρωτας δεν κατάφερε να τραβήξει την προσοχή.
    Μαύροι πίνακες τέλειο, αξίζει για πολύ παραπάνω.
    Αρναούτογλου και vip μεγάλη πτώση σε σχέση με τις πρεμιέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ εχθές είδα το IQ και η ώρα πέρασε ευχάριστα. Κατά τη γνώμη μου ο ΑΝΤ1 με αυτά τα πηγαινελα των σειρών υπονομεύσει την προσπάθεια του. Όπως και τα άλλα κανάλια τώρα που το σκέφτομαι. Ας σταθεροποιήσουν λίγο τις σειρές ώστε να έχουμε ένα σταθερό ραντεβού. Ανυπομονώ για την κωμωδία του Μέγκα τη Δευτέρα, αλλά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω να το βλέπω παράλληλα με τον τιμωρό και τη Μάγισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσοι λενε για κοψιμο του αγιου ερωτα αυτο που λετε δεν γινεται. Πρωτον η συμφωνια ειναι για 80 επεισοδια και δευτερον δεν εχουν ακομη κατι αλλο να βαλουν. Το σπιτι στο ποταμι και τα κοκκινα φαναρια με τον μπισμπικη τωρα μπαινουν σε γυρισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com