Ticker

10/recent/ticker-posts

Κόβεται το Shopping star; - Τι απαντά το Star;

 


Δεν τίθεται θέμα διακοπής του «Shopping star» στα μισά της σεζόν διαμηνύει το Star έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.


Σύμφωνα με τη RealNews, το ριάλιτι μόδας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχεται μεν ισχυρές πιέσεις καταγράφοντας χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης από το επιθυμητό, ωστόσο δεν έχει ληφθεί απόφαση για πρόωρη διακοπή του.


Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή στην απογευματινή ζώνη του Star θα έπρεπε να υπήρχε έτοιμη και δουλεμένη εναλλακτική λύση, η οποία αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί.


Για την ώρα, το Star δίνει πίστωση χρόνου στο «Shopping star», ενώ, παράλληλα, αναζητεί πιθανά εναλλακτικά φορμάτ για την εν λόγω ζώνη, σε περίπτωση που τη νέα σεζόν και μετά από εννιά χρόνια αποφασίσει να μη δώσει το «πράσινο φως» σε νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση άνθρωπος με τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες όσες η Παπαγεωργίου. Και το αξιοσημείωτο δεν την ακουμπά κανείς!

    Για όλα έφταιγαν η Μαλέσκου, η Σπυροπούλου και η Παπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μάλεσκου την πρώτη σεζόν έβγαινε 1η ή 2η μέχρι την έλευση Λιάγκα, που έβγαινε 3η. Και τη δεύτερη σεζόν ήταν 4αδα. Η Σπυροπούλου πήγαινε καλύτερα από τη Γερμανού στο Epsilon τότε. Άλλα φταίνε μέχρι και για την πτώση της διαφήμισης φέτος.

      Διαγραφή
  2. Ήρθε η στιγμή να επαναφέρουν το Blind Taste (2015-2017) που και ενδιαφέρον είχε σαν concept και συμπαθητικά πήγαινε (10-16%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγαλύτερο βύσμα της ελληνικής τηλεόρασης. Την επιμένουν πέντε χρόνια σε χίλια είδη εκπομπών χωρίς καμία απολύτως επιτυχία. Τις ευκαιρίες που πήρε η Ηλιάνα της πήρε η Μαλεσκου και η παπιλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και τώρα που δεν έχει η Χριστοπούλου στο επικοινωνιακό κομμάτι πάλι δεν ανοίγει ρουθούνι. Το προηγούμενο Σ-Κ ο Μέλας είπε πως "η Ηλιάνα πάτωσε το SS" και κατευθείαν η Χρηστίδου τον διέκοψε και είπε "η αλήθεια είναι πως η Ηλιάνα δεν είναι του γούστου μου για την παρουσίαση του SS, ίσως γι' αυτό δεν έχει την ίδια επιτυχία". Απορώ ποιος την προωθεί και την καλύπτουν μέχρι και στα σχόλια που γίνονται γι' αυτή.

      Διαγραφή
  4. Η καραβατου δύο χρόνια στο ΣΚΑΪ χάλια μαύρα μονοψήφια σε τρας σόου δε μιλάει κανείς, η Παπαγεωργίου πέντε χρόνια μονοψήφια παντού δεν μιλάει κανείς, η μπαρκα τέσσερα χρόνια μονοψήφια δε μιλάει κανείς, η Τσολάκη 4 χρόνια στο όπεν 2% δεν μιλάει κανείς . Μα τι λέμε η Μαλεσκου έφταιγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com