Ticker

10/recent/ticker-posts

Νέα δεδομένα για το «Money drop»




Νέα δεδομένα προκύπτουν για το «Money drop» που αναμένεται να βγει στον αέρα το προσεχές διάστημα στον Alpha.

Το νέο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Φάνη Μουρατίδη, που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στις πρώτες εγγραφές, με αποτέλεσμα να αλλάξει project manager, θέση που ανέλαβε η Κατερίνα Κουμπή. Ανατροπή ενδέχεται να προκύψει και στη συχνότητα μετάδοσης του παιχνιδιού, σύμφωνα με την Reallife. 

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι θα μεταδίδεται καθημερινά στις 20:00, ο Alpha επανεξετάζει τα δεδομένα και ενδέχεται να μετακινήσει το τηλεπαιχνίδι σε άλλη ζώνη μετάδοσης, πιθανόν το Σαββατοκύριακο. Για την ώρα δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προβληματισμός για το έπαθλο των 200.000 ευρώ, το οποίο πλέον κρίνεται ως πολύ υψηλό.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Μόλις το είπε και ο Ουγγαρέζος στο BUONGIORNO, με τεράστια χαρά ως αποκλειστικό του, πως ο Φάνης Μουρατίδης δεν θα είναι στο καθημερινό άλλα Σαββατοκύριακο και μάλιστα η πρεμιέρα δε θα γίνει Οκτώβριο αλλά Ιανουάριο.

    Επομένως ως τελευταία προσπάθεια να σωθεί ο Άγιος Έρωτας γίνεται μονόωρος καθημερινός Δευτέρα-Παρασκευή στις 20:00 (δεν άντεξε τον ανταγωνισμό του prime time) ενώ μπαίνουν σε γυρίσματα μέχρι τέλη Οκτώβρη το Πόρτο Λεόνε (όπως είπε και ο Συσσοβίτης) και το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι της Λ. Μαντά. Οι δύο σειρές θα κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο αυξάνοντας κατά πολύ το budget του Alpha μιας και οι δύο είναι πολύ ακριβές παραγωγές. Μήπως ο Alpha κόψει κάποιες από τις υπάρχουσες σειρές ή εκπομπές; Μια Μουρμούρα και μια Τατιάνα με ελάχιστο κόστος δεν φέρνουν την άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρον. Θα κάνει νούμερα ο άγιος έρωτας στις 20.00; Μαλλον ο Αλφα θα ξαναλλαξει το προγραμμα των σειρών τοτε. Πως θα φτιαχνα εγω το προγραμμα του αλφα στις 21.00:
      Δευτέρα: Τιμωρος διπλο
      Τρίτη: Το σόι σου, Τζέλα
      Τετάρτη: Το σόι σου, Διάφανη Αγάπη
      Πέμπτη: Το σόι σου, Να με λες μαμά
      Παρασκευή: Το σόι σου, Γιατρός
      Μεχρι να μπει ο Μουτσινάς

      Διαγραφή
    2. Ποιο Σόι βρε παιδιά; Αυτό είναι σαν παραδοχή της ήττας του ότι δε μπόρεσαν να παράξουν μια νέα καθημερινή επιτυχημένη σειρά.

      Ο Άγιος Έρωτας, που έχει εγκριθεί για 80 1,5ωρα επεισόδια, θα γίνει μονόωρος στις 20:00 επομένως αν δεν πάει ούτε εκεί καλά τότε δε θα πάρει παράταση. Και εφόσον τα επεισόδια γίνουν 45λεπτα τότε τα 180 70λεπτα θα βγάλουν 120-130 επεισόδια μέχρι Απρίλιο.

      Και στο prime time μένουν ο Τιμωρός (90 επεισόδια), ο Γ' κύκλος του Γιατρού (16 επεισόδια), το Να Με Λες Μαμά (8 επεισόδια), Διάφανη Αγάπη και Πόρτο Λεόνε και Σπίτι στο Ποτάμι (με 2ωρα επεισόδια 1-2 φορές την εβδομάδα).

      Διαγραφή
    3. Εγω λεω μεχρι να βγει το Πορτο Λεονε και το Σπιτι διπλα στο ποτάμι, τι μπορεί να κάνει ο Αλφα για να χτυπησει τον ανταγωνισμό. Παραδέχεται ότι δεν του βγηκε ο αγιος έρωτας αφου τον αλλαζει ώρα. Του μενουν κενες τοσες μερες στο πράιμ ταιμ Τεταρτης, Πεμπτης, Παρασκευής. Η γνωμη μου είναι οτι αυτή ειναι η καλυτερη λυση για να μη χασει έσοδα. Εξαλλου οτι απετυχε εν μερει στην πράιμ ταιμ το βλεπουμε οσοι βλεπουμε τηλεοραση και παρακολουθούμε το τηλεοπτικο ρεπορταζ. Ο περισσοτερος κοσμος δε νοιαζεται. Αν του αρεσει περισσοτερο το επεισοδιο το σόι σου απ το grand hotel και τη γη της ελιας, αυτό θα δει, δεν πάει να το χει δει 20 φορες και να ειναι παλια σεζον.

      Διαγραφή
    4. Και αν το σόι κανει καλυτερα νουμερα απ τα καινούργια σιριαλ απέναντι, οι διαφημιστες, σ αυτό θα βάλουν πιο πολλα λεφτα, και λιγοτερα στα απέναντι.

      Διαγραφή
  2. Ο Αλφα ποτέ δεν έδινε λεφτά στα τηλεπαιχνίδια του. Τοσα χρονια με το deal δινει ψιχουλα. Μετά με το μεγαλο παζάρι το ίδιο. Μονο ο τροχός δίνει αρκετά λεφτά κάθε μέρα. Ολοι οι άλλοι εκμεταλλεύονται τους παικτες για να γεμίζουν τηλεοπτικο χρόνο. Οπως και το shopping star που δινει 1500 ευρω τη βδομαδα. Ψιχουλα κι εκει. Να σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει εκεί που δινουν ψιχουλα. Δε θα πλουτίζουν οι παραγωγες και τα καναλια με εμάς πρωταγωνιστές, χωρίς να μας πληρώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξύ μας και ο Τροχός εκμεταλλεύεται τους παίκτες γιατί μιλάμε για ένα κονσεπτ 20 λεπτών που στην Ελλάδα βγάζει 55 λεπτά εκπομπής. Και δώσ'του γυρισμα και δώσ'του ξανα γυρισμα, και γυρος 1 και γυρος 2 και γυρος 3... και γυρος 8 για να βγει επεισόδιο μιας ωρας! Αλλά ότι δίνει λεφτά (στον νικητή), τηρουμένων των αναλογιών πάντα, δίνει! Ενώ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια οι νικητές φεύγουν με 0 ευρώ ή παίρνουν ένα χιλιάρικο δια πέντε όπως στο ρουκ ζουκ και το 5χ5..

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο σ αυτά που λες για τη συγκριση με το αμερικανικο. ΟΜΩΣ, οταν to deal δινει ότι δώσει, αν δωσει σε 15 επεισόδια που θα ανοιχτεί το κουτί και κοροιδευει και χορεψτε και σε κάνει ρεζιλι, και πες ολα τα προσωπικά σου και πηγαινε 4-5 μηνες εκει για να κληρωθείς να παιξεις και αν και στο τελος παιζεις και μπορει να έχεις ψιχουλα, τοτε τι συζητάμε; Το ρουκ ζουκ δια 5, το 5χ5 δια πεντε, το shopping star 1,5 χιλιαρικο τη βδομάδα, ο εκατομμυριουχος εξαρταται απ την περίπτωση αλλα δεν φευγεις χωρις μερικά κατοστάρικα, το chase σου βγαίνει η πίστη και πάλι αντε να πάρεις 1,5 χιλιαρικο και αυτό φυσικά δεν το δίνει κάθε μέρα αλλα αντε 2 φορές τη βδομαδα. Ο τροχος της τυχης καθε μερα δινει σε έναν ένα 3χιλιαρο στο νερο, πολλες φορες και πολυ περισσότερα, ενω δεν ειναι δυσκολο παιχνίδι, ειναι καλά!

      Διαγραφή
  3. Πάλι η Κατερίνα Κουμπή;
    Με προϋπηρεσία σε Love Island, Φάρμα (ΑΝΤ1), Power of Love (2018), Asia Express...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να συνεχίσουν με το σοι σου ωραιότατα νούμερα ας το παίζουν και όλη μέρα κανένα πρόβλημα δεν καταλαβαίνω γιατί φέρνουν συνέχεια παλιά παιχνίδια. Φέτος επέστρεψαν Deal money drop και still standing

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com