Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Grand Hotel και ViΠ πήραν τους τηλεθεατές...



Πρεμιέρα χθες για το vip καλά γεράματα και όπως έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης η νέα σειρά του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με το δεξί μιας και κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα.  Μια ώρα πριν κέντρο Grand hotel ήταν πολύ μπροστά από τον Άγιο Έρωτα του ALPHA.

Αναλυτικά 

Grand hotel 15,1
Vip καλά γεράματα 18,5
Άγιος έρωτας 10,4
Άγιος έρωτας 11,8
Tempting Fortune 7,0
Survivor 7,6
Φάρμα 10,7
Η γη της ελιάς 12,7
Ταμπού 5,7

Δημοσίευση σχολίου

47 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο και ευχάριστο το Vip.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα

      Διαγραφή
    2. Φέτος είναι η χρονιά του ANT1 (στο prime time) μετά από σχεδόν 10 χρόνια και πόσα κομμένα σήριαλ και προγράμματα. Αυτό δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

      Η τακτική του Alpha με εβδομαδιαίες προβολές δείχνει αδύναμη. Ο κόσμος πλέον έχει ξεπεράσει το 1 φορά την εβδομάδα, ενώ ο Άγιος Έρωτας δείχνει σαν σήριαλ σε (Ε).

      Η επένδυση σε σειρές του Γεωργίου για το Mega δεν τραβάει, πόσο μάλλον όταν ξεκινάει 20:55 και τελειώνει 00:20.

      Ο ΣΚΑΪ μπορώ να πω πως τα πάει (λίγο) καλύτερα στο Α' μισό σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια με προγράμματα όπως Big Brother 2, Love Island, Στοργή, Πανθέοι, Celebrity.

      Η Φάρμα του Star στέκεται αξιοπρεπώς όπως και πέρυσι. Δε λες και λίγο το 10% με τέτοιο ανταγωνισμό σε ένα ξεπερασμένο reality όπως η Φάρμα.

      Σκούρα τα πράγματα για την ΕΡΤ1, διανύοντας πολύ κακή χρονιά στο prime time. 2% η Αρχελάου, 2,5% η Παραλία που έπεσε σχεδόν 5-6% σε σχέση με πέρυσι. Η ιστορία έχει παρατραβηχτεί για να βγάλει νέα επεισόδια.

      3-4% η δυναμική του prime time του Open, με ξένες ταινίες, σπάνιες ελληνικές βιντεοταινίες και επαναλήψεις του Ου Φονεύσεις. Ας συνεχίσει έτσι.

      Διαγραφή
  2. Το ξενοδοχείο έμεινε στα νούμερα του εκεί πάνω κάτω κινείται. Δεν είναι πως ανέβηκε θεαματικά. Το ίδιο και η Ελιά του Mega όπως και τα ριάλιτι. Δεν υπήρξε κάποια τρομερή αλλαγή. Ο Alpha απέναντι έχει πρόβλημα με τον Άγιο Έρωτα. Η σειρά δεν αρέσει, δεν τραβά. Το VIP ξεκίνησε αρκετά καλά δεν έκανε βέβαια το πάνω από 20 που έκαναν κάποιοι άλλοι αλλά το νούμερο για τα δεδομένα της εποχής είναι πολύ καλό. Το μεγάλο ερώτημα είναι: θα το κρατήσει το νούμερο αυτό η κωμωδία αυτή ή θα το ρίξει όπως γίνεται με άλλους;; Καλά το Ταμπού κάνει νούμερα ΕΡΤ. Αυτή η σειρά κι αν έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την αλλη εβδομαδα θα πεσει το ξενοδοχειο και θα ανεβει το ταμπου

      Διαγραφή
  3. Δεν με ενθουσίασε το VIP , αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία ακόμα. Τώρα περιμένω τα Παιδιά στο MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικό αποτέλεσμα το VIΠ Γεράματα και επιτέλους μια κωμωδία χωρίς καρικατούρες τύπου Δελαφραγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να το ξαναπούμε μπας και το εμπεδώσεις. Η Δελαφράγκα ΔΕΝ είναι κωμωδία, είναι ΠΑΡΩΔΙΑ. Και η παρωδία απαιτεί καρικατούρες. Δυο γαϊδουριών άχυρα δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε.

      Διαγραφή
    2. 12:29 η Τζέλα είναι παρωδία - τραγωδία. Επιτέλους γέλασα με κανονική κωμωδία VIP καλά γεράματα. Δεν ξέρω πως θα πάει στα επόμενα επεισόδια για μένα πάντως είναι πολύ καλή σειρά κι την κατακρίνουν οι μίζεροι και εμμονικοί.

      Διαγραφή
    3. 12:55 Άρα κι εσύ ένας μίζερος και εμμονικός είσαι που κατακρίνεις την Τζέλα. Τι όχι;

      Διαγραφή
  5. Ο Άγιος Έρωτας και το Ταμπού πήγαν για βρούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως, όλες οι σειρές χαμηλά νούμερα έκαναν.
    Τα Γεράματα δεν πιστεύω ότι θα διατηρήσουν αυτά τα ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ALPHA φέτος χάνει έδαφος.
    Όσο για τα ριαλιτι φυσικό επακόλουθο η συντριβή τους, αντε και χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που το χάνει το έδαφος; Μόνο ο άγιος έρωτας δεν πάει καλά.

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To ειπα εχθες οτι θα κανει 18% και μου λεγανε σιγα. Ελα ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου λέγανε σιγά. Σου λέγανε ότι θα έχει την πορεία των Παπαδόπουλων που ξεκίνησε καλά και μετά κατέρρευσε.

      Διαγραφή
  10. Δύσκολα τα πράγματα για το Ταμπού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά να τα βλεπουν κάποιοι που έλεγαν γιατί ανανέωσε η ελια. Η απάντηση ειναι γιατι εχει σταθερό κοινό που δεν την αλλάζει ότι και να παίζει. Το ίδιο φαινεται οτι θα συμβεί και με το grand hotel. Πηρε το κοινό που ήθελε τη σταθερή συνήθεια της καθημερινής σειράς επειδη ο Αλφα ήθελε πειραματισμούς στο πρόγραμμα. Τωρα του κατσε μονο ο τιμωρος, η τζελα κ ο γιατρος με αξιοπρεπη ποσοστα και ο άγιος έρωτας που είναι καθημερινό και νομιζε οτι θα του βγαλει ολη τη σεζον, καταποντίστηκε. Αυτά κάνουν οι πειραματισμοί. Αλλού σου βγαίνουν και αλλού όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα 3 μοναδες κατω απο το χοτελ ειναι ο αγιος ερωτας δεν καταποντιστηκε κιολας. δηλαδη το 15 ειναι θριαμβος και το 12 πατος?

      Διαγραφή
    2. Καταποντίστηκε γιατι την προηγουμενη βδομαδα έκανε 15 και σημερα 10. Δεν ειπα πουθενά για πάτο. Επισης δεν ειπα πουθενά για θριαμβο του γκραντ οτελ. Ειπα οτι εχει σταθερο κοινό που ειναι ένα ζητουμενο. Το μεγαλύτερο ζητουμενο όμως σ ολες τις σειρες ειναι να υπάρχει περισσοτερο έσοδο απ τη διαφήμιση απ οσο πληρωνουν για την παραγωγή της σειρας. Ο καραγιάννης εχει τη φημη ότι πουλαει ακριβες σειρες επειδη δινει πολλά στους γνωστούς ηθοποιους, οποτε δεν ξέρω αν βγαινει το γκραντ με το 15. Οπως σιγουρο το έχω οτι δεν βγαινει το καθημερινο του αγιου έρωτα με το δικο του καστ με 10 και 12.

      Διαγραφή
    3. Οπως έχω σίγουρο οτι δεν βγαινει ο τιμωρος παροτι κανει 17% με το δικό του all star cast και τα γυρίσματα σε Μαροκο με παραγωγή του Καραγιάννη. Γιατί οπως ειπαμε για να κλεισει ο Καραγιαννης Λαλο, Γεωργακοπουλο, Οδυσσεα, Σταύρου, πρέπει να έχωσε βαθια το χερι στην τσεπη.

      Διαγραφή
  12. πολυ καλα νουμερα το vip. βεβαια οι κωμωδιες εχουν ταση να πεφτουν ετσι ειχε ξεκινησει και το ποιος παπαδοπουλος και μετα εκανε μονοψηφια. ο αγιος ερωτας χαμηλα. το ταμπου ανυπαρκτο. να δειτε που θα μπει το μαστερ σεφ τον γεναρη και μιας ο κοσμος δεν εχει βρει κατι ενδιαφερον φετος θα παρει ολο το χαρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πάει καθε χρονο καλα το μαστερσεφ. Πηγε πέρσι. Θα πάει και φέτος;

      Διαγραφή
    2. ισα ισα πηγε καλα περσι με σασμο μαγισσα απεναντι και ναυαγιο ιουλια που εκαναν καλα νουμερα. φετος που καμμια σειρα δεν ξεχωριζει αν εχει καλο καστ παιχτων οπως περσι θα σκισει. προβλεψη μου βεβαια

      Διαγραφή
  13. Ο Γεωργιου πρέπει να χει γερο συμβολαιο με το ταμπου. Δεν νομιζω οσο και να θέλει να το κόψει το μέγκα οτι θα μπορεί να χαιρετήσει μέσα στη χρονια. Σιγουρα ειναι σε σταση αναμονης του τι ποσοστά θα κάνει όταν παει 23.30 ωρα.
    Φαρμα δεν θα ξαναδουμε, ειναι σιγουρότατο, ούτε tempting fortune.
    To survivor το χουμε παντρευτεί και δεν το γλιτώνουμε με τίποτα. Πρέπει να φτάσει να κανει νούμερα πανθέων για να το ξεκουράσουν. Αναρωτιέμαι τι λέει η Ατζουν για τα νουμερα. Πως τα εξηγεί στον σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το οτι η γη της ελιας κραταει 4 χρονια αυτα τα νουμερα ειναι επιτυχια και μαλιστα με χαμηλο κοστος. στο συνολο ειδικα ειναι η μονη σειρα που πιανει 20αρι. το μεγκα μετα την ελια πρεπει να βαλει δευτερα 17 κλωστες τριτη αγιο παισιο τεταρτη φαμαγκουστα και το ταμπου να μεινει μονο πεμπτη παρασκευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση πραγματική επειδή το ακούω συχνά. Λέτε για χαμηλό κόστος της Ελιάς. Έχει γραφτεί κάπου; έχουμε κάποια ένδειξη; Σίγουρα δεν έχει πρώτα ονόματα και δε θα παίρνουν τα χρήματα άλλων ηθοποιων, όμως μιλάμε για μια καθημερινή σειρά με μεγάλο καστ (δεν παίζουν 2-3). Και συνηθως όσο τραβάει μια σειρά και υπάρχει ανανέωση, τόσο αυξάνονται και οι αμοιβές (αν αυτό δε συμβαίνει στην Ελιά, είναι άλλο θέμα και δεν το γνωρίζω).

      Διαγραφή
    2. Γενικα οι παραγωγές σε Κυπρο είναι πιο φθηνές απο οτι στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί. Κι ο Κοκλώνης που ήθελε μειωμένο κοστος στο σίριαλ για το όπεν το έκανε στην Κυπρο. Αυτο με την Γερονικολου και τον Πολυδεροπουλο. Δεν έχω αλλη πληροφορηση.

      Διαγραφή
    3. Στην Κύπρο τα συνεργεία είναι πολύ μικρά και τα γυρίσματα γίνονται σε σπίτια.

      Διαγραφή
    4. Γιατί ειναι μικρά τα συνεργεία; Ξερουμε; Ποιους κόβουν δηλαδη απο τεχνικούς;

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως οι μισθοί στην Κύπρο είναι μεγαλύτεροι από την Ελλάδα. Εκτός αν γυρίζονται εκεί αλλά πληρώνονται με λογική Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση, κάτι θα κερδίζουν και τις γυρίζουν εκεί.

      Διαγραφή
    6. εχει αλλη φορολογια, μικροτερα συνεργεια αφου οι αποστασεις ειναι μικρες

      Διαγραφή
  15. το VIP καλα γεραματα, ήταν αξιοπρεπεστατο. οχι η τελεια κωμωδια αλλα μια πραγματικα ευχαριστη κωμικη σειρα με αρκετους ηθοποιους. δεν ειχαμε τις πολυ μεγαλες προσδοκιες , οπως ειχαμε στην δελαφραγκα, κι ετσι περασε τον πηχυ που ειχαμε θεσει.
    νομιζω θα κρατησει σε καλα ποσοστα (>16%) και στη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιτελεους μια ευχαριστη κωμωδια χωρις γελοιοτητες.Ελπιζω να κρατησει και στα επομενα επεισοδια και να μην πεσει στην παγιδα των υπερβολων και του τραβηγμενου απ'τα μαλλια σεναριου.Διαφημισε οτι θα εχει επεισοδιο και την Παρασκευη.Αυτο θα ειναι μονιμο ή μονο για την πρωτη εβδομαδα.Ελπιζω να ισχυει το δευτερο.1 φορα την εβδομαδα ειναι αρκετη.Κωμωδιες που παιζουν 2 φορες την εβδομαδα "ξεφτιζουν" γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είδα Γεράματα οπότε δεν έχω άποψη, αλλά χαίρομαι που μια κωμωδία έκανε καλά νούμερα. Ελπίζω αυτά και της Τζελας να αφυπνίσουν τα κανάλια και να έχουμε πιο πολλές κωμωδίες από εδώ και πέρα. Το IQ θεωρητικά θα πάει καλά, ελπίζω και το έχω παιδιά να κάνει καλουτσικα νούμερα. Και αν όχι κωμωδίες, έστω κομεντί, να βλέπουμε κάτι διαφορετικό από φόνους και πονεμένους έρωτες. Όσο για τα υπόλοιπα, grand έχει κοινό πλέον, και πιστεύω το κέρδισε λόγω της σταθερότητας του προγράμματος, ο Άλφα με τόσες αλλαγές με έχει μπερδέψει. Επειδή έχει και άλλα προγράμματα στα σκαριά (ακούγονται 2 ίσως και 3) θεωρώ το Άγιο Έρωτα θα τον ολοκληρώσουν πριν το τέλος της χρονιάς. Για το Ταμπού, πιστεύω ο Γεωργίου έχει προνοήσει και έχει δεσμεύσει το Μέγκα οπότε δεν πιστεύω ότι θα την τελειώσουν νωρίς. Θα τσιμπήσει κάποια νούμερα από Άγιο Παισιο, Famagusta, Maestro και 17 Κλωστές, ίσως και από τον Λαζόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που με προβληματίζει με το iq είναι ότι το έβγαλαν αρκετό καιρό μετά την πρώτη σεζόν. Για να δούμε, γιατί εχει ωραίο στορυ

      Διαγραφή
  18. Εμενα μου άρεσαν τα καλά γεράματα και θα το βλεπω όπως και το έχω παιδιά. Μονο Λαζόπουλο δεν αντέχω με τιποτα. Σ ολα τ αλλα δινω ευκαιρίες. Η Τζελα με απογοητευσε. Ελπιζω τα αλλα δυο οχι. Το iq το έβλεπα στην αρχή, ισως το ξαναδω και φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενδιαφερον θα εχει πως θα παν οι Μαυροι Πινακες και το IQ160 την Παρασκευη. Το MEGA ξεκαθαρα ελπιζει σε καλυτερα ποσοστα στο Ταμπου με την αλλαγη ωρας αλλιως προβλεπεται ρηξη στη σχεση του καναλιου με Γεωργιου-Νικολαου αν επιχειρησουν να μειωσουν αριθμο επισοδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν περίμενα τοσο υψηλά για τα καλά γεράματα. Μπράβο. Διάβασα πολύ καλά σχόλια το τουίτερ. Δεν είδα το πρώτο επεισόδιο αλλά θα το δω, από τα τρέιλερ φαίνεται όντως καλό. Εν τω μεταξύ, είδα και τα πρώτα δύο επεισόδια της Τζέλας. Δεν μου φάνηκε τόσο κακό όσο λένε, απλά ούτε με κράτησε ιδιαίτερα, λίγο βαρέθηκα γιατί είχε πολλά επαναλαμβανόμενα σκηνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιεικώς αίσχος! Πραγματικά απορώ τι αστείο βρήκαν όσοι τους άρεσε! Χιούμορ μηδέν, ατάκα μηδέν. Μόνο κάτι κρυάδες στο στυλ των "κωμωδιών" που έβγαλε ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αντιλαμβάνονται το χιούμορ διαφορετικά από σένα.

      Διαγραφή
    2. @1:04 Να μας λείπει τέτοιο χιούμορ.

      Διαγραφή
  22. Φάρμα και Survivor σαν να αντάλλαξαν νούμερα μεταξύ τους. Μέχρι τώρα 10 έκανε το Survivor και 7 η Φάρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com