Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανατροπή στην τηλεθέαση: Το Grand Hotel πέρασε την Τζέλα του ALPHA - Αναλυτικά τα 15'

 


Με ανατροπή στην τηλεθέαση συνεχίζει η prime time της Τρίτης μια και η σειρά που στο πρώτο επεισόδιο σημείωσε σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης στο 3ο επεισόδιο υπέστη νέα πτώση αλλά έχασε και την πρωτιά απο ττο αντίπαλο Grand Hotel  στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικά τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό:

Grand Hotel 16,1
Η Μάγισσα  12,2
Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα 15,6
Γιατρός 15,2
Η γη της ελιας 12,0
Ταμπού 6,2
Φάρμα 8,6
Tempting Fortune 6,1
Survivor 9,6
H Παραλία 5,1

TA 15' ΣΤΟ ΔΥΑΝΜΙΚΟ 



Δημοσίευση σχολίου

59 Σχόλια

  1. Και το 15 πολυ είναι. Δεν είναι σήριαλ, είναι κομφουζιο. Το να κάνεις παρελαση μεγάλων ονομάτων και να τους βάζεις να λένε ατάκες με τις οποίες γελάγαμε πριν 20 χρόνια δεν είναι κωμική σειρά του 2024

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έπαιζαν σήμερα επιτυχημένες κωμωδίες του παρελθόντος πχ απαράδεκτοι Κωνσταντίνου και Ελένης ευτυχισμενοι μαζι κ α θα κοβοντουσαν λόγω όλων εσάς τους πολιτικό ορθακηδες που ενοχλείστε με τα πάντα. Γι αυτό δε γίνονται κωμικές σειρες και έχουμε πήξει στα δράματα

      Διαγραφή
    2. 9:30 π.μ
      Μα ειναι δυνατόν να λές αυτη την χαζομάρα; Ουτε καν. Η τζέλα ειναι με αηδία που ο κόσμος απλά το κατάλαβε και την παράτησε.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απολυτα με το Γιαννη.

      Διαγραφή
    4. Τί σχέση έχει η Τζέλα με τις παλιές κωμωδίες;; Καμία. Αρκετοί και από αυτούς που της έδωσαν το ποσοστό της πρεμιέρας έλεγαν πως δε γέλασαν. Και πιστεύω πως το μεγάλο πρόβλημα της είναι ακριβώς αυτό. Δε γελάς με τα όσα κουφά γίνονται εκεί πέρα. Φυσικά και ο κόσμος ψάχνει την κωμωδία αλλά ας γράψουν οι υπεύθυνοι κάτι καλό και έξυπνο. Όχι το πράγμα αυτό που κοροϊδεύει και αυτοί το καλύπτουν λέγοντας πως κάνουν σάτιρα. Θα μου πεις στα δράματα το σενάριο είναι καλύτερο;; Και εκεί τα ίδια και τα ίδια γίνονται αλλά αυτοί που βλέπουν τηλεόραση κάτι θα επιλέξουν. Αν η κωμωδία είναι αηδία θα πάνε στο δράμα.

      Διαγραφή
  2. Ηταν θέμα χρόνου να γινει αυτό. Γενικά αυτη η σειρά είναι οτι χειρότερο υπάρχει αυτη τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πείτε τα σήμερα χαλαρά , ο άλλος που μας έλεγε για την Τζέλα θα έχει πάθει τα εγκεφαλικά του. Κρίμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε δεν κοιτάς εκεί πέρα που ο Γιατρός της έκανε ολόκληρο κλύσμα της Μάγισσας σου. Στο κάτω κάτω η Τζέλα κάνει μια χαρά ποσοστό και θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια. Την υπερπαραγωγάρα σας να κλαίτε που από χτες σας μοιράζει απανωτά εγκεφαλικά αχαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. Κλαίω με το ταμπου. Που μια καναλάρα σαν το mega έδωσε όλο το το prime time στην ομάδα Γεωργίου και να δω πως θα τα μαζέψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν έπαιζε στον αντ1 η διαφανη αγαπη η ο γιατρός που έχει μια παράδοση 35 χρόνων στις σειρες θα σάρωνε κυριολεκτικα τα παντα. Ενώ στον αλφα που το κοινό το χει ταυτίσει με τις τρας εκπομπές και τα ριαλιτι των 00s δεν τραβάει. Ας αφήσει λοιπόν ο αλφα τη μυθοπλασία και να την αφήσει στα κανάλια που ξέρουν να την υποστηρίζουν δεκαετίες τώρα όπως πρέπει
    Υγ Πόνος και σήμερα στα αλφακια με τη νίκη του grand hotel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονος που ειναι πρωτο καναλι ο αλφα ?

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα στα γραφεία του ΑΝΤ1 χαχαχαχα για τον Alpha μιλάς όχι για το open ο ANT1 σέρνεται στην τηλεθέαση

      Διαγραφή
    3. Τι λετε βρε παιδιά; Αυτη τη στιγμη ο Αλφα ειναι πρώτος στις σειρες και επενδυει στην μυθοπλασία που είναι η τάση και καλά κάνει. Η διαφανη αγάπη παίζει λάθος μέρα για μένα. Οταν θα έρθει το secret song φαντάζομαι θα μετακομίσουν τη διαφανη αγάπη άλλη μέρα. Ο γιατρος μια χαρά νούμερα κάνει αφου ειναι 2η χρονια. Εγω περιμενα χειρότερα αφου αλλαξε πολλους ηθοποιούς και έβαλε μεσα τον κοβιντ. Προσωπικά δε θα έβλεπα κοβιντ ούτε να με πληρώνανε. Βεβαια εξαρταται και απ τα πόσα θα έπαιρνα. Αλλα τζάμπα να κατσω να δω κοβιντ για ψυχαγωγία, ούτε για πλάκα.

      Διαγραφή
    4. Κανενας πόνος ούτε στον Άλφα ούτε στον Αντ1. Προς το παρόν είναι οι 2 νικητές της prime time. Μπράβο στον Άλφα που διατηρεί την πρωτιά σε μερικά προγράμματα και μπράβο στον Αντ1 που ανέβασε τα νούμερα του prime time του από πέρυσι. Πόνος πρέπει να έχει πιάσει το mega, το σταρ και τον Σκάι. Που επένδυσαν σε προγράμματα που κάνουν μονοψήφια.

      Διαγραφή
    5. Xθες βγηκε αρθρο που έλεγε οτι οι μονοι που ειχαν κέρδη πέρσι ήταν το μέγκα και ο σκαι. Οποτε δεν έχουν πονο νομίζω. Πονο έχει ο αλφα και ο αντέννα που ριχνουν πολλά λεφτά για να χτισουν πράιμ τάιμ και δεν παιρνουν καμια επιτυχια, με εξαίρεση τον τιμωρο. Ολα τ αλλα πάνε μέτρια. Η γη της ελιάς τεταρτη χρονια και κάνει 12 και προφανως για να ανανεωσει το μέγκα αυτά που της δινει για το κόστος σε σχεση με αυτά που παίρνει απ τις διαφημίσεις, είναι λιγοτερα. Στην αλλη πλευρά, ο αλφα πληρωνει 120χιλιαδες το επεισοδιο στην Τζελα και ο Αντεννα δεν ξερω ποσα στην Μαγισσα και παίρνει 15 και 12.

      Διαγραφή
    6. Πέρυσι. Κάτσε να βγούνε του χρόνου τα φετινά και αν ακόμα ο Σκαι έχει κέρδος θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο Μέγκα έκανε δύο συμφωνίες με netflix, και γενικά το υπόλοιπο του πρόγραμμα δεν τα πάει άσχημα στα νούμερα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα θέλανε πρωτιά και στην prime time.

      Διαγραφή
    7. Εννοείται οτι θέλανε πρωτια στο πράιμ ταιμ αλλα δεν νομίζω να την περιμένανε με τη γη της ελιας. Για αυτο θα ρίξουν το εχω παιδια τωρα πριν την ελιά! Δεν υπαρχει περιπτωση ενω περσι εκανε 12 να περιμεναν οτι φετος θα κανει περισσοτερο με καινούργια προγραμματα απέναντι. Πιστευω ότι ήλπιζαν να διατηρήσει αυτά τα νούμερα και συνήθως το κάνει. Αν η ελια μενει στο 12, το μεγκα είναι ευχαριστημενο, γιατί αυτά τα νούμερα ανανέωσε. Φτανει να μην πεφτει κατω απο 10. Αν σκεφτείς οτι η ελια κοστιζει λιγο σε σχεση με τη μαγισσα ή τη διαφανη αγαπη που κι αυτές κάνουν 12

      Διαγραφή
    8. 9:59 Ο Γιατρός δεν βασίζεται στον covid, κάνεις λάθος. Απλώς έδειξαν για λίγο κάποια περιστατικά covid μέσω flashback στα πρώτα επεισόδια. Αν δεν παρακολουθείτε κάτι μην διασπείρετε φήμες ανυπόστατες.

      Διαγραφή
  6. Ανεβηκε αρκετα ο γιατρος. Η τζελα πιστευω πως θα μεινει εκει στο 15αρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ λοιπόν αφού είδα και το δεύτερο επεισόδιο της Μάγισσας κατέληξα ότι ο Τιμωρός και η Μάγισσα είναι οι δύο σειρές που μου αρέσουν περισσότερο φέτος. Μετά έρχεται το Ξενοδοχείο, ενώ περιμένω πώς και πώς τις κωμωδίες του MEGA και του ΑΝΤ1 , γιατί μου άρεσαν τα τρέιλερ. Ελπίζω τουλάχιστον μία στις δύο να είναι καλή και να γελάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπεσε η μάγισσα. Την έφαγε ο γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ πεσμένη η Μάγισσα φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακόμη και εγω που την παρακολουθούσε περύσι, φέτος, χάνομαι με τα πέρα δώθε κ με τα τόσα ονόματα κ τις συγγένειες. Κουράστηκα ηδη

      Διαγραφή
  10. Ο Κόμπος ίσως φταίει για αυτό έπρεπε να ξεκινήσει με το καθημερινό Τον παπά να χτίσει κοινό και μετά όλα τα αλλά
    Αυτό κάνει το GRAND χτίζει καθημερινό κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πούμε ότι στο σύνολο τζελα και γιατρός έκαναν 12 ενώ το grand hotel 20αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ της είναι της Τζέλας το 12 στο σύνολο. Η σειρά αυτή δεν είναι για όλους. Πολύ δύσκολο θα καθίσει τώρα μεγάλος άνθρωπος να δει τη σειρά αυτή και το πως σατιρίζει - κοροιδεύει. Φυσικό μου φαίνεται που επιλέγουν τα δράματα. Κατά τη γνώμη μου και το κανάλι και οι συντελεστές στο νεανικό κοινό στόχευαν αλλά απ' ότι φαίνεται και αυτό κάθε εβδομάδα που περνά παίρνει τα μπογαλάκια του και φεύγει.

      Διαγραφή
    2. σωστά έπεσε όλη η γερουσία στο ξενοδοχείο και στο Γεωργίου γιαυτό έκαναν σύνολο

      Διαγραφή
    3. Και η ελιά έκανε 20 στο σύνολο. Στην 4η σεζόν. Ας πάει και το grand hotel 4 σεζόν και να κάνει 20ρια και μετά πανηγύριζε.

      Διαγραφή
  12. Πάει η Τζέλα. Καιρός να βγει κατι αξιόλογο κι όχι μακακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως γινεται με 15 να λετε παει η τζελα και με το 16 να γραφετε οτι σκιζει το grand hotel? Καρφωνεστε μερικοι ιδια νουμερα εκαναν

      Διαγραφή
  13. Ηρεμήστε αντεννάκια. Μόλις 0,5 πάνω από την κάκιστη Τζέλα είναι το grand hotel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20αρι το grand hotel στο σύνολο 12αρι η τρέλα και ο γιατρός. Περαστικά αλφακι

      Διαγραφή
    2. 20ρι η ελιά στο σύνολο και 4η σεζόν όχι 1η και όχι μόνο μια μέρα. Περαστικά αντεννάκι.

      Διαγραφή
  14. Για να δούμε αν ήταν περαστικό ή αν θα κρατήσει η νικη του grand hotel. Σιγουρα έχτιζε σταθερο κοινό. Για να δούμε αν θα το ανεβάσει κιόλας. Και αν θα είναι δυνατό απέναντι σε όλα τα προγράμματα και όχι μονο σε ένα ή μονο σε ένα μια φορά. Γιατί μπορεί να είχε μαπα επεισοδιο η Τζελα χθες. Προσωπικά απο τη σταθερότητα του κοινού, θεωρώ οτι θα ανέβει αλλά σταδιακά, όχι την άλλη βδομάδα. Δηλαδή θα του πάρει μέχρι Μεσα Νοεμβρίου να εδραιωσει την πρωτιά απέναντι σε όλους και να κάνει 18αρια. Ετσι πιστεύω. Ολα αυτά χωρίς να ξέρω αν θα παει καλά το Έχω Παιδιά. Αν πάει καλά αυτό, αλλάζουν οι δυναμικές. Προσωπικά, ευχομαι να πάει καλά γιατί δεν μου αρέσει να παίζουμε δράματα με τέσσερα επεισόδια τη βδομάδα στην πράιμ τάιμ και αυτό ισχύει για όλες τις σειρές που το κάνουν και για άγιο έρωτα και για ελιά και για grand hotel. Aυτο το σύστημα ήρθε επί Μπρούσκο. Καιρός να καταργηθεί και τα καθημερινά να πάνε απο τις 20.00 και πριν. Αρκετο δραμα φάγαμε στην μαπα, αρκετό κακό σενάριο ταιστηκε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο αλφα θα βαλει τον τιμωρο 3 φορες τη βδομαδα με μονα επεισοδια. Πεμπτη και παρασκευη θα εχει αγιο ερωτα και με τα διαφανη αγαπη τις πεμπτες και τζελα την παρασκευη στις 22:15 και μετα θα παιζει ο μουτσινας μονο πεμπτη και παρασκευη. Ετσι διαμορφωνει ο αλφα το προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι κανει ο Αλφα με τις επιτυχιες του. Τις ξεχυλωνει πέραν του ξεχυλώματος. Μεχρι να αηδιασει και η αηδία απ το σενάριο που γράφουν στο τέλος. Ετσι έκανε με τον σασμό, έτσι θα κάνει και με τον τιμωρο. Ηδη θα τον πάνε και 2η χρονια. Γι αυτό δεν προκειται να ξαναδω δράμα στον άλφα ποτέ. Μονο Τζελα είδα φέτος απο Αλφα. Το πρωτο μου φανηκε ευχαριστο αλλά οχι αστείο, περνάει η ώρα, το 2ο δεν άντεξα να το δω. Με το που είδα ένα λεπτό το έκλεισα. Περιμένω καλά γεράματα και έχω παιδια!

      Διαγραφή
    2. λες μπουρδες . Δεν παει 2η χρονια

      Διαγραφή
  16. Το σόι σου ήταν νικητής με 16,7 στο 20:00-21:00 . Μεγαλύτερα ποσοστά από ότι ακολούθησε μετά στην primetime

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο 12 η μάγισσα; Και μάλιστα πιο κάτω από την πρεμιέρα; Μα γιατί; Αφού τα αντεννάκια έλεγαν ότι θα πάει καλά και θα ανέβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς φαίνεται ότι όλοι εδώ που σχολιάζουν σοκαρισμένοι για τα χαμηλά νούμερα της μάγισσας δεν την παρακολούθησαν καθόλου πέρυσι. Το τέλος της σειράς πέρυσι ήταν τραγικο,οι περισσότεροι εξοργίστηκαν. Ποιος θα καθήσει να παρακολουθήσει τώρα το πρίκουελ/συνέχεια?

      Διαγραφή
    2. Σιγά μη καθίσει ο κόσμος να δει τους Ντεπόζιτους και του Μποτίλιες.

      Διαγραφή
  18. η τζελα επεσε λιγο αλλα νομιζω θα κατσει σε ατα τα νουμερα. το grand hotel προφανως εχτισε κοινο.
    το μεγαλο προβλημα ειναι νομιζω η Μαγισσα που σιγουρα οι προσδοκιες ηταν σαφως μεγαλυτερες!

    η γη της ελιας βρεξει χιονισει τα ιδια νουμερα και το ταμπου θα μας αφησει χρονια μεσα στη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η μάγισσα θα ανέβει με τις επαναλήψεις. Πολύ δυνατή η σειρά και ίσως η καλύτερη που υπάρχει φέτος. Η τζελα θεωρώ οτι θα πέσει κι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να θυμίσω ότι ο πρώτος κύκλος έπαιξε σε επαναληψη το καλοκαίρι βράδυ, και έκανε νούμερα Μακεδονία τιβι (4%) . Μετά το περσινό κάκιστο φινάλε κανείς δεν θέλει να δει μάγισσα είτε καινούργια είτε επανάληψη!

      Διαγραφή
    2. Δεν έπρεπε να την ανανεωσουν. Γιατι το έκαναν; Δεν ειχαν άλλες ιδεες οι σεναριογραφοι για κάτι καινούργιο; Ηθελαν να βγαλουν το κόστος απ τα περσινά σκηνικά; Εγω περσι δεν το έβλεπα. Φετος το εβαλα λιγο. Δεν μου φανηκε κακό αλλα ούτε και καλό. Δεν τρελαινομαι με τα υπερφυσικα και πιστεύω πολυς κοσμος είναι σαν και μένα. Περσι ειδαν μια ταση του κόσμου. Ποσοι θα έβλεπαν τα υπερφυσικα. Και τα είδαν αρκετοί γιατί περασε το σασμό μετά τον Νοεμβριο, αλλά δεν έκανε 20αρια. Εκανε 18αρια. Εκει επρεπε να τους χτυπησει καμπανάκι. Δεν ανανεωνεις σειρα αν δεν κανει πάνω απο 20. Αλλιως μετά πέφτει παρα πολυ. Πχ ο Γιατρός που έκανε και 20 στην αρχη αλλα σταθεροποιηθηκε στο 17, τωρα κανει 15 αλλά αυτός ειναι άλλη περίπτωση γιατί παιζει ενα επεισοδιο τη βδομαδα, οχι 2 και η υπόθεση ειναι με λιγο αυτοτελη επεισοδια που τα ξαναπιανεις, απο κει που τα αφησες.

      Διαγραφή
    3. Το 12% δεν είναι κανείς. Δε σας αρέσει μια σειρά οκ, μη τη βλεπετε. Υπάρχουν όμως άνθρωποι και την παρακολουθούν και τους αρέσει, οπότε δε χρειάζεται να σχολιάζετε αρνητικά την ποιότητά της είτε Τζέλα είναι αυτή, είτε Μάγισσα, είτε Grand είτε Γη της Ελιάς.

      Διαγραφή
  20. Ειδε κανεις χθες την Τζελα ή grand hotel να μας πει αν το ένα δεν ήταν τοσο καλο οσο τα προηγούμενα και το άλλο αν είχε αποκαλυψη ή κατι γι αυτο ανέβηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι το θέλανε το prequel για τη Μάγισσα; Αυτά δεν έχουν απήχηση στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει δίκιο ο Ανώνυμος 9.30. Μας έχουν ζαλίσει τόσο το κεφάλι με την πολιτική ορθότητα που οι δημιουργοί κωμωδιών δεν τολμούν να γράψουν ούτε ένα αστείο. Φοβούνται μήπως τους την πέσουν. Βέβαια αυτό το κάνουν οι δημοσιογράφοι, όχι ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λογικα το MEGA περιμενε το σιγουρο 12αρακι της Ελιας και για το Ταμπου. Δυσκολα χωνευεται το 6 στο δυναμικο και το 9 στο συνολο. Τουλαχιστον ασ γυρισει την πλατη ο κοσμος σε προχειροδουλιες οπως το Ταμπου και ας θυμηθει το καναλι την παλια του αιγλη και φημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ταμπου ειναι μια χαρα

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ανέβει ούτε την επόμενη βδομάδα στην νέα του ώρα (23:20), το βλέπω να του μειώνονται οι μέρες προβολής για αρχή.

      Διαγραφή
  24. Το Ταμπού παραείναι τρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μαγισσα, ξενοδοχειο, ερωτας που ειναι οι πιο ακριβες παραγωγες μονο με 25αρια θα τα εβγαζαν. Μπαινουν μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομίζω μόνο οι σεναριογράφοι της τζέλας θα γελάνε με τις ατάκες. Το σενάριο είναι κακό, ούτε καν παλιομοδίτικο. Δεν είναι ούτε κωμωδία ατάκας ούτε κωμωδία καταστάσεων. Πιστεύω θα πέσει κι άλλο σε νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εσείς που κράζετε το 16 της Τζέλας για πείτε μας: με την ακριβότερη υπερπαραγωγάρα Μάγισσα που μας τα έχετε κάνει από πέρσι τούμπανο, όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. περασε και την γη της ελιας εστω και αν ηταν οριακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com