Ticker

10/recent/ticker-posts

Ράδιο Αρβύλα και Boomers κάνουν πρεμιέρα




Με τρία σατιρικά τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα και Boomers ανακοίνωσε η παρέα της Θεσσαλονίκης την πρεμιέρα τους...

Για έναν ακόμη χρόνο, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, θα βάζουν και πάλι στο μικροσκόπιο της σάτιράς τους όλα τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητά μας. Αποδομώντας ό,τι συμβαίνει γύρω μας, θα δίνουν μια άλλη οπτική των γεγονότων. 

Έτσι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου  επιστρέφουν δυνατά στις 20:00 στον ΑΝΤ1!


Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Άντε να έρθουν μήπως και ανέβουν τα νούμερα του αντ1. Ένα ολόκληρο άλλοτε μεγάλο κανάλι να εξαρτάται από μια εκπομπή. Τι κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη περιμένουν τους αρβύλα για να κάνουν νούμερα. Αν εξαιρέσεις τη μάγισσα μιά χαρά νούμερα κάνει στο prime time και κοντράρει τα υπόλοιπα κανάλια στα ίσια. Μη λέμε ότι θέλουμε και μιά χαρά μεγάλο κανάλι είναι ακόμα. Με τα πάνω του και τα κάτω του όπως όλα τα κανάλια.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρα νουμερα κανει και χωρις αυτους

      Διαγραφή
    3. Ε όχι και μια χαρά νούμερα αν εξαιρέσεις την prime time. Είναι αυτά νούμερα μεγάλου υποτίθεται καναλιού; Είναι κάτω και από mega και από alpha στο daytime.

      Διαγραφή
    4. Και ποια η διαφορα οταν ξεκινησουν οι αρβυλες?Αφου θα μπουν στην ωρα του εκατομμυριουχου που ετσι κι αλλιως κανει νουμερα.Το θεμα ηταν να τους εβαζαν σε καποια προβληματικη ζωνη για να ανεβασουν τα νουμερα.Θα βοηθουσαν περισσοτερο αν εμπαιναν ειτε το απογευμα πριν το δελτιο ειδησεων ειτε στην late night ζωνη.

      Διαγραφή
    5. Οι αρβύλες κάνουν πολύ υψηλότερα νούμερα από τον εκατομμυριούχο ο οποίος φέτος με το σόι απέναντι τα έχει βρει σκούρα. Αν ήταν ευχαριστημένοι με τον 100μμυριούχο και δεν περίμεναν κάτι παραπάνω δεν θα τον άλλαζαν. Επίσης τα προηγούμενα χρόνια πάντα όταν έμπαιναν οι αρβύλες ανέβαζαν τον μο του σταθμού. Βέβαια πρωτιά ο αντ1 δεν έβλεπε. Εντάξει κάνουν νούμερα οι αρβύλες αλλά δεν κάνουν και θαύματα.

      Διαγραφή
    6. Περιπου τα ιδια νουμερα κανουν και αυτοι,κυμαινονται μεταξυ 16-21%.δεν εχουν καμια τρομερη διαφορα.Μαλιστα οταν ειχε boomers αντι για ραδιο αρβυλα πολλες φορες εκαναν χαμηλοτερα νουμερα απο τον Αρναουτογλου.Ο λογος που παιζουν αυτη την ωρα ειναι το συμβολαιο του Κανακη,οχι το οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι με τον εκατομμυριουχο.Αν ηταν στο χερι του καναλιου θα τους εβαζε late night οπως παλια.Αν δεν ηταν ευχαριστημενοι με τον εκατομμυριουχο θα τον αλλαζαν ωρα ή θα τον εβαζαν μονιμα τα Σ/Κ,και σιγουρα δεν θα το επαιζαν επαναληψη ολο το καλοκαιρι.

      Διαγραφή
  2. Κάθε χρονο τα τρέιλερ των εκπομπών τους είναι ακριβώς τα ίδια... Καμία έμπνευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μόνη εκπομπη στην ελληνική τηλεοραση που μπορεις να κατσεις να την ευχαριστηθείς και να χαμογελάσεις διότι αν περιμένεις απο τις φετινές κωμικές σειρές κλάφτα χαραλαμπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com