Ticker

10/recent/ticker-posts

Μπέττυ Μαγγίρα: Σ' αυτό είναι το κανάλι επιστρέφει και μάλιστα σε διπλό ρόλο



Έπεσαν με τα μούτρα να την αρπάξουν κάποια κανάλια την Μπέττυ Μαγγίρα, αμέσως μόλις τελείωσε με το Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1, αλλά καμία τελικά πρόταση από όλες αυτές που της έκαναν δεν τελεσφόρησε θετικά. Γιατί στην τηλεοπτική πιάτσα δεν πρέπει μόνο να έχεις τύχη αλλά και άστρο. Και μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα να έχει άστρο, αλλά εδώ που τα λέμε τύχη δεν είχε το κορίτσι αυτό, που για μένα προσωπικά λείπει από την τηλεόραση και δεν έχω καταλάβει αλήθεια γιατί να λείπει….


Δεν ήταν καλές οι προτάσεις που της έκαναν, δεν ήταν καλά τα χρήματα ή τέλος πάντων κάτι έγινε παρασκηνιακά που δεν ξέρουμε και δεν την βλέπουμε πουθενά φέτος; Απορίες που δεν θα μας τις απαντήσει προφανώς κανείς. Επιστρέφουμε στο θέμα μας, λοιπόν, και πάμε στα νεότερα και στα πιο αποκλειστικά που μάθαμε…

Την ακούσαμε σαν παρουσιάστρια στο “Voice“, την ακούσαμε για πρωινό με την ομάδα της, ακούγαμε γενικώς το όνομά της παντού, το αποτέλεσμα όμως μετράει και αυτό που βλέπουμε. Η παρουσιάστρια είναι εκτός… Μήπως όμως αλλάξουν τώρα τα πράγματα; Λέτε; Γιατί μαθαίνω ότι πολλά μάτια την έχουν δει το τελευταίο διάστημα να περνάει την πόρτα του Star και ένα πουλάκι μου είπε ότι το κανάλι φλερτάρει μαζί της και την θέλει διακαώς και μάλιστα σε διπλό ρόλο… Και τηλεπαιχνίδι και σε κάτι άλλο.

Επειδή όμως για την ώρα όλα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχουν δώσει τα χέρια, όμως γίνονται συζητήσεις, κανένας δεν μιλάει και κανένας δεν προδίδει τι συζητάνε. Το πουλάκι όμως εμένα που μου μαρτύρησε την είδηση, σκίζει τα ρούχα του ότι είναι ΣΙΓΟΥΡΗ η συνεργασία με το κανάλι της Κηφισιάς και άμα δεν γίνει… θα το σκίσω εγώ… Οι προτάσεις πάντως αυτές θα ισχύουν για το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν και επίσης μου είπαν ότι μέχρι στιγμής ακούγονται πολύ καλές στα αυτιά της Μπέττυς.

Η παρουσιάστρια που δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα για την λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, έστω και εάν ήταν άδικη η αποχώρησή της, για την ώρα έχει αφήσει πίσω της την κακή εμπειρία του παρελθόντος από την τηλεόραση και κοιτάει μπροστά. Η αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη από το κανάλι του Αμαρουσίου την πήρε και αυτήν αμπάριζα καθώς ήταν ξεκάθαρα δική του επιλογή, αλλά παρόλα αυτά εκείνη κράτησε μια πολύ ευγενική στάση και δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει για όλα όσα έγιναν στο παρασκήνιο και που της κόστισαν και την δική της θέση στο κανάλι. Όλα καλά…

Ο καλός ποτέ δεν χάνεται Μπέττυ μου, λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!

Πηγή: Τζώρτζια Συρίχα Youweekly

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com