Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στα πρωινά για την πρωτιά...



Στην αρένα βρίσκονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας. 

Την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό πήρε η εκπομπή BUONGIORNO με 12,4 ,η Super Κατερίνα με 11,3, ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ  με ποσοστό 10,9  ,το BREAKFAST@STAR στο 8,2  το Πρωινό Σου Σου με 5,6 , Το Πρωίαν σε είδον έκανε 3,6 και οι Αταίριαστοι 5,8.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Σκληρή μάχη για ένα 12%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφούσκωσε και η Σκορδά. Πάνε τα 20άρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πρώτη. Επίσης πάνε και τα 18αρια που έκανε πέρυσι ο Λιάγκας και η καινούργιου

      Διαγραφή
    2. Τα 20αρια τα έκανε εξαιτίας της αναμονής. Και τώρα απ' ότι φαίνεται η πρωινή ζώνη επιστρέφει στα παλιά δεδομένα. Ούτε και αυτή κατάφερε να συγκινήσει ένα κοινό που υπάρχει το πρωί στο σπίτι αλλά επιλέγει να μην δει κανέναν τους. Και αυτό είναι το πιο τραγικό απ΄όλα. Ο κόσμος τους γυρνά την πλάτη και αυτοί και τα κανάλια στην κοσμάρα τους πανηγυρίζουν για το 12 και 13. Και πέρυσι υπήρχαν μέρες που έκαναν παραπάνω νούμερα κάποιοι εξαιτίας της θεματολογίας όμως. Και φέτος αν σκάσει κάποιο θέμα από αυτά που θέλουν θα ανέβουν κάποιες μέρες και μετά ξανά θα πέσουν.

      Διαγραφή
  3. Επεσε και το buongiorno ,κριμα που περηφανεύονταν ο Μικρούτσικος για τα υψηλά νούμερα...Η πρωινή ζώνη να την κλαίνε οι ρέγγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περνάει την καινούργιου? Αυτό τον ενδιαφέρει

      Διαγραφή
    2. Την περνάει .....μια μοναδα...Τραγικό.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η νίκη κι ας είναι με τραγικά νούμερα και η ζώνη γενικότερα έχει βυθιστεί και πέσει στα μάτια του κόσμου. Για αυτό και πάνε όλοι τους από το κακό στο χειρότερο και καμία αλλαγή δεν υπάρχει. Επιμένουν στο infotainment που ανάθεμα κι αν έχει σχέση αυτό που κάνουν όλοι τους με την πραγματική σημασία του όρου ο κόσμος αδιαφορεί και αυτοί εκεί τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει 12 και 13 και βγάζουν και δελτία για το μεγάλο τους κατόρθωμα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος της χρονιάς.

      Διαγραφή
  4. Εκτός από την κατρακυλα των θεμάτων των πρωινά δικών,την κατρακυλα της τηλεθέασης τώρα κατρακυλούν και τα εμπορικά τους.Τους διαφημιστές θα τους βλέπουν με κιάλια τους διαφηστες οι Βασίλισσες και βασιλείς της αλλοτε κραταιάς τηλεόρασης.Γενικως πατώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com