Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Επέσε σχεδον 7% η Τζέλα απο την πρεμιέρα... - Σταθερα νούμερα για το Grand Hotel



Τι κι αν πρεμιέρα η κωμική σειρά του ALPHA "Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα"  σάρωσε στην πρεμιέρα στο δεύτερο επεισόδιο η σειρά υπέστη πολύ μεγάλη πτώση . 
Αναλυτικά:

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα 16,8
Γιατρός 12,0
Grand Hotel 14.3
Η γη της ελιας 11,1
Ταμπού 9,3
Φάρμα 6,6
Tempting Fortune 7,5
Survivor 8,8
TA 15' ΣΤΟ ΔΥΑΝΜΙΚΟ 

Δημοσίευση σχολίου

46 Σχόλια

  1. Εγώ το είχα πει από την προηγούμενη εβδομάδα πως ειδικά με την Τζέλα θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες εβδομάδες. Η σειρά είναι περίεργη ως προς το χιούμορ της πάει πιο πολύ προς την ακραία σάτιρα οι ίδιοι οι συντελεστές το έχουν παραδεχτεί αυτό και ακόμα και οι ίδιοι είχαν αμφιβολίες για το πως ο κόσμος θα υποδεχτεί το χιούμορ της. Η πτώση της μου φαίνεται λογική γιατί υπήρχε πολύ μεγάλη περιέργεια για τη σειρά αυτή. 7% κάτω δεν το λες μικρό ποσοστό για πτώση από την άλλη χθες κινήθηκε σε αυτά τα νούμερα που συνήθως κάνουν οι σειρές που κερδίζουν. Αν μείνει εκεί και δε συνεχίσει η πτώση για δυναμικό κοινό καλά θα είναι νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος μηχανάκι τηλεθέασης
    Ας δούμε λίγο τη διαδικασία για να αποκτήσει κάποιος μηχανάκι της Nielsen.

    Δηλαδή, χτυπάει το τηλέφωνο σας και ακούτε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής σας γραμμής πως σας καλούν για μία δημογραφική έρευνα (σ.σ. Η Nielsen δεν κάνει δημογραφική έρευνα). Εσείς τι απαντάτε; Ναι, έχω άπλετο χρόνο, βεβαίως να απαντήσω στις ερωτήσεις σας; Ναι, απλά λίγο σύντομα γιατί είμαι στη δουλεία; Όχι ευχαριστώ;

    Μετά λοιπόν από τη δημογραφική αυτή έρευνα, αν καλύπτετε τις προϋποθέσεις του κοινού που ψάχνουν, θα σας ξανακαλέσουν για να γίνουν πιο συγκεκριμένοι και να σας μιλήσουν για τη Nielsen και την τηλεθέαση.

    Άρα, μέχρι τώρα, σας έχουν πάρει μία φορά για τη δημογραφική έρευνα και σας παίρνουν και άλλη μία φορά για να σας μιλήσουν για τις τηλεθεάσεις της Nielsen και θα ακολουθήσει και το ραντεβού, αυτή τη φορά στο σπίτι σας για να εγκατασταθεί το μηχανάκι της Nielsen, όπου και θα σας εξηγήσουν τη διαδικασία καταγραφής της τηλεοπτικής συμπεριφοράς όλης σας της οικογένειας.

    Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον αν η Nielsen έδινε στη δημοσιότητα το ποσοστό των ανθρώπων που αρχικά απαντούν στις γενικές δημογραφικές ερωτήσεις και τελικά αυτών που δέχονται να μπουν και παραμένουν στην έρευνα.

    Αυτό θα ήταν και το ποσοστό του πληθυσμού που εκπροσωπούν τα νούμερα της. Η τεχνητή νοημοσύνη που ρωτήσαμε εκτίμησε αυτό το ποσοστό μεταξύ 1 και 10% με πιθανή κλίση προς το χαμηλότερο άκρο. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρωτάμε για αυτά τα πράγματα. Ας δώσει η Nielsen στη δημοσιότητα αυτά τα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τζελα θα πέσει κι αλλο. Πάντως το grand hotel βλέπω στα ιδια πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως το grand στα ίδια. Με τίποτα δεν μπορεί να ανέβει.

      Διαγραφή
  4. Μήπως γιατί έχει κάποιο συμφέρον;

    Μπορεί η Nielsen να διαφυλάξει ότι στις μετρήσεις της δεν είναι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες στελεχών τηλεοπτικών καναλιών, μέλη σε εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικών σειρών, ηθοποιοί;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος

    Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό για τη Nielsen, την εταιρεία που μετρά την τηλεθέαση στην Ελλάδα με την παροχή ειδικού εξοπλισμού σε συγκεκριμένα νοικοκυριά.

    Από σήμερα στο Sportime θα αναλύσουμε ένα πολύ σημαντικό παράγοντα που δεν έχουν αναλύσει οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι και όσοι ζουν από την ελληνική τηλεόραση που θα συζητηθεί.

    Αρχικά, ας εξηγήσουμε πως γίνεται η μέτρηση της τηλεθέασης στην Ελλάδα, πως δηλαδή αποφασίζεται το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας και το προφίλ της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς εκπομπές και σειρές χωρίς νούμερα κόβονται σε μικρό χρονικό διάστημα..

    Μέσα από μηχανήματα εγκατεστημένα σε κάτι παραπάνω από 1300 σπίτια η Nielsen παρακολουθεί την τηλεοπτική συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων-δειγμάτων και μέσα από
    αυτή τη διαδικασία υπολογίζεται τι βλέπει όλη η Ελλάδα, κάτι περισσότερο από 10 εκατομμύρια άτομα που είναι επισήμως ο πληθυσμός της χώρας.

    Να σημειωθεί πως ανάλογα με το προφίλ κάθε μέλους της οικογένειας στην οποία έχει εγκατασταθεί μηχανάκι, αποτυπώνονται και τα χαρακτηριστικά της μέτρησης για το συγκεκριμένο άτομο.

    Δηλαδή αν βλέπει ο πατέρας ενημερώνει το μηχάνημα (με τηλεκοντρόλ) πως βλέπει αυτός, αν η μητέρα το ίδιο, αν τα παιδιά το ίδιο, ενημερώνουν δηλαδή ότι βλέπουν τα παιδιά τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα.

    Έτσι λοιπόν ενημερώνεται η μέτρηση για τα ηλικιακά κοινά, τα φύλα και τα χαρακτηριστικά εκείνων που βλέπουν τηλεόραση.

    Ναι, σωστά διαβάσατε. Αυτά τα κάτι παραπάνω από 1300 μηχανάκια που έχουν εγκατασταθεί σε συγκεκριμένα νοικοκυριά της Ελλάδας βγάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, για τα οποία τόσος λόγος γίνεται στις μέρες μας.

    Νielsen τηλεθεάσεις: Η βασική παθογένεια
    Αλλά ας δούμε τώρα μία από τις βασικές παθογένειες που δημιουργούνται από τον συγκεκριμένο τρόπο μέτρησης.

    Η Nielsen θεωρείται σταθερά εδώ και δεκαετίες η κυρίαρχη εταιρεία στις τηλεθεάσεις, όμως ο κόσμος έχει αλλάξει δραστικά. Το 2001 το 80% των τηλεθεατών είδαν τον τελικό του Big Brother. Σήμερα 80% φαίνεται να είναι το ποσοστό εκείνων που αγχώνονται για το «big brother». Cookies, GDPR, παρακολουθήσεις κλπ είναι έννοιες που πλέον απασχολούν όλους.

    Με άλλα λόγια ενώ οι τηλεθεάσεις της Nielsen θεωρητικά δείχνουν τις προτιμήσεις του συνόλου των Ελλήνων τηλεθεατών, πρακτικά είναι άνθρωποι που δέχονται ένα μηχάνημα να καταγράφει κάθε αλλαγή καναλιού, πόση ώρα βλέπουν, ποιοι βλέπουν κλπ;

    Όσοι δέχονται να μπουν στην έρευνα της Nielsen δεν μπορεί να είναι απλά ένα τυχαίο δείγμα του πληθυσμού. Πρέπει να είναι άνθρωποι με συγκεκριμένο κοινωνικό-οικονομικό υπόβαθρο, μορφωτικό επίπεδο ή άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που μεγάλωσαν χωρίς τις ανησυχίες του Big Brother.

    Για να καταλάβει κάποιος πως οι άνθρωποι που έχουν μηχανάκια Nielsen δεν είναι απλά κάποιοι από εμάς, αν αναρωτηθεί αν θα έβαζε ο ίδιος ένα μηχάνημα που θα κατέγραφε τι ακριβώς βλέπει αυτός, η γυναίκα του και τα ανήλικα παιδιά του.

    Σε αυτό το τεράστιο κενό έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο. Ένας σύγχρονος πολίτης, με όλες τις ανησυχίες που έχουμε οι περισσότεροι σχετικά με τη διαφύλαξη των προσωπικών του στοιχείων, συνηθειών και επιλογών, γιατί να βάλει μηχανάκι της Nielsen;

    Μήπως γιατί έχει κάποιο συμφέρον;

    Μπορεί η Nielsen να διαφυλάξει ότι στις μετρήσεις της δεν είναι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες στελεχών τηλεοπτικών καναλιών, μέλη σε εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικών σειρών, ηθοποιοί;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείγμα ονομάζεται. Και στα exit poll δείγμα χρησιμοποιούν για να το βγάλουν, δε γίνεται να ρωτήσεις σε μια έρευνα όλο τον πληθυσμό. Για αυτό υπάρχει και η στατιστική. Και σε όλες τις άλλες χώρες που γίνεται καταμέτρηση της τηλεθέασης δε νομίζω να γίνεται στο 100% του πληθυσμού. Το μόνο που βρίσκω λάθος είναι ότι δεν προσμετρούνται τα web από τη στιγμή που είναι πολύ εύκολη η καταγραφή τους και πολύ κόσμος βλέπει τα προγράμματα εκεί αντί για την τηλεόραση.

      Διαγραφή
  6. Και με 7 μονάδες κάτω πάλι πρώτη είναι. Οι άλλοι δεν καρπώθηκαν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επεσε όπως ήταν αναμενόμενο και θα πέσει και αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά μην τρελαθούμε. Καμία σειρά δεν κρατιέται πάνω από 20. Το 17 είναι νούμερο πρωτιάς για τα δεδομένα των δύο τελευταίων χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει πάθει εγκεφαλικό αυτος με την Τζελα και τωρα ψάχνει να δικαιολογήσει. ΚΛΑΙΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκεφαλικό γιατί; Επειδή βγήκε πρώτη;

      Διαγραφή
    2. Εγκεφαλικό έχουν πάθει όσοι βλέπουν ότι η Τζέλα είναι ακόμα πρώτη.

      Διαγραφή
  10. Η τζέλα σας βάζω και στοιχημα σε δυο επεισοδια θα ειναι στο 12 με το ζόρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μην βιαστείς εσύ να τον κόψεις κιόλας... χαχαχαχα

      Διαγραφή
  11. Λοιπόν, η Τζέλα εμένα μου αρέσει, αλλά θέλω να είμαι αντικειμενικός. Η σειρά έπεσε 7 μονάδες και η τάση δείχνει ότι θα υποστεί κι άλλη σημαντική υποχώρηση την επόμενη εβδομάδα. Οπότε, το ότι ηταν 1η στο νεανικό χθες, δεν λέει τίποτα απολύτως. Αντιθέτως, πρέπει να δημιουργεί προβληματισμό για την πορεία της. Επίσης, στο γενικό σύνολο, ήταν στην 3η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πουν κι οι άλλοι που το ταβάνι τους είναι το 14 και δεν μπορούν να το ξεπεράσουν με τίποτα;

      Διαγραφή
    2. Αν δεν κάνω λάθος θα έχει 14 επεισόδια σύνολο. Έχουν παιχτεί τα 3 μένουν 11. Δε νομίζω να υπάρξει κάποιος προβληματισμός, θα παιχτούν τα υπόλοιπα επεισόδια και τέλος. Δεν είναι σειρά που θα γινόταν και δεύτερος κύκλος (εκτός φυσικά αν έκανε τρελά νούμερα).

      Διαγραφή
    3. Αν κάνει νούμερα η Τζέλα θα είναι στο δυναμικό κοινό. Στο γενικό σύνολο δε θα πάει καλά. Δεν είναι η συγκεκριμένη σειρά για όλα τα κοινά. Αναμενόμενη η 3η θέση για μένα στο σύνολο.

      Διαγραφή
  12. Χθες πάντως ήταν μια περίεργη μέρα.. το όπεν είχε πχ έκτακτη επικαιρότητα.. εγώ προσωπικά προτίμησα να δω χθες τις εξελίξεις και θα δω σε δεύτερο χρόνο την Τζέλα... Νομίζω αρκετός κόσμος ίσως κινήθηκε κάπως έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αρκετος κοσμος κινηθηκε καπως ετσι,το οπεν θα ειχε πανω απο 10% τηλεθεαση και οχι πολικα μονοψηφια.Οι περισσοτεροι το βραδυ θελουν να δουν κατι αναλαφρο για να χαλαρωσουν,ειτε σειρα,ειτε ριαλιτυ.Πολυ λιγοι και κυριως ηλικιωμενοι καθονται και βλεπουν ειδησεις και ενημερωτικες εκπομπες μεχρι τα μεσανυχτα

      Διαγραφή
  13. H Eλια και το Grand hotel, το σαρβάιβορ και η φάρμα εχουν σταθερό κοινό. Οσοι τους βλεπουν, δε φεύγουν. Το ταμπού, ο γιατρός, η τζέλα έπεσαν. Το tempting fortune ανέβηκε λιγάκι. Ειναι ωραίο προτζεκτ. Απορώ που ο κόσμος δεν του δίνει ψηφο εμπιστοσύνης.
    Για μένα το θέμα είναι στο ταμπού και στο γιατρό. Αν φτάνει να κανει απ την πρωτη βδομάδα προβολης το ταμπου 10, πόσο θα πεσει; 11-13 εκανε στην καλυτερη περσι το ναυάγιο. Επισης το προξενιό κατέληξε να κάνει 10 στο τελος της χρονιας. Αν ο γιατρος κανει 12 στο 3ο επεισοδιο, θα φτασει πολυ γρήγορα στο 10. Και όχι τιποτ αλλο αλλα έχει παρα πολλούς γνωστούς ηθοποιους δηλαδη πολυ μεγάλους μισθούς δηλαδη είναι πολύ ακριβό. Το ιδιο ισχυει και για το ταμπου. Χθες ειδα οτι Μιχαλοπουλου-Ιωαννιδης πηγαν Ρωμη για γυρίσματα και η παραγωγή για την παγωμένη λιμνη είχε ήδη πάει σε στούντιο στη Ρουμανία πριν καιρό. Επισης ακριβή παραγωγή. Η Τζελα αν κρατήσει τα 17αρια, θα είναι καλά. Βλέπω πάντως τον Αλφα να βάζει τον γιατρό Παρασκευή μετά τον άγιο έρωτα. Πρεπει να τους ήρθε κεραμιδι με το 12 σημερα γιατι ο αλφα στην prime time παει εξαιρετικα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περίεργο όμως είναι ότι το 12 του Γιατρού ήταν πρώτο εκείνη την ώρα.

      Διαγραφή
    2. Kαι το ναυάγιο περσι ήταν πρώτο με 11 και 13 καμια φορά γιατί το προξενιο και οι παγιδευμένοι πατωναν. Δεν εγινε ομως ποτέ επιτυχία αυτή η σειρα.

      Διαγραφή
    3. Ο Γιατρός όμως από την άλλη συγκαταλέγεται ήδη στις επιτυχίες σύμφωνα με τον 1ο κύκλο.

      Διαγραφή
    4. Πιστευω οτι τα χαμηλα νουμερα του γιατρου οφειλονται στις συνεχεις αλλαγες στο προγραμμα.Εχουν καταμπερδεψει τον κοσμο,μια αλλαζουν τις μερες,μια βαζουν καινουρια επεισοδια,μια επαναληψεις

      Διαγραφή
    5. Αναρωτιέμαι τι θα κάνει ο Γιατρός απέναντι στη Μάγισσα. Και τρελά νούμερα να μην κάνει, ένα 14 πιστεύω θα το πιάσει, που πάει να πει θα ρίξει τα υπόλοιπα προγράμματα που παίζουν εκείνη την ώρα. Επίσης, όντως το ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του άλφα σχετικά με τις ώρες και τις μέρες, δε βοηθάει το κοινό να αποκτήσει συνήθειες.

      Διαγραφή
  14. Μπορεί η Nielsen να διαφυλάξει ότι στις μετρήσεις της δεν είναι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες στελεχών τηλεοπτικών καναλιών, μέλη σε εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικών σειρών, ηθοποιοί;.ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tempting δεν είχε ο σκαι χθες. Είχε δελτίο μέχρι 22.30. Και υποψιάζομαι το έκαναν ως πείραμα για να δουν τα νούμερα μήπως ξαναπάνε το δελτίο στις 9 του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τον αντέννα που πατώνει σ αυτή τη ζωνη πολλα χρονια και μονο περσι πηρε ανάσα Δευτέρα με Τετάρτη, ειναι ευχης εργον να βρει σειρα να κανει σταθερά 14 ολη τη χρονια κ να μην έχει πονοκεφαλο τι να βάλει. Ο Αλφα αν έκανε 14 δεν θα πετουσε απ τη χαρά του αλλά δε θα ειχε κατεβάσει και μαυρα πανιά. Ο Αντέννα πρεπει να είναι σχετικά ευχαριστημενος. Οχι ενθουσιασμένος αλλα ευχαριστημένος. Ξερει ότι έρχονται οι αρβυλα, η μάγισσα και τα καλά γεράματα που θα τονώσουν την prime time του και ίσως ανεβάσουν και κάποια τέταρτα το grand hotel.
    Το μέγκα έχει ακόμα να κατεβάσει κι αλλο πρόγραμμα στην prime time, oποτε δεν μας εχει δειξει ακομα τα δοντια του.
    Ο Αλφα φετος θα έχει τον τιμωρο που ανέβηκε χθες. Αυτη θα είναι η επιτυχία της σεζόν. Η Τζελα θεωρούσα οτι θα είναι η 2η του επιτυχία αλλα σημερα αναρωτιέμαι. Πρέπει να δω αλλες δυο εβδομάδες για να καταλαβω αν ο κόσμος θέλει τη σειρα ή απλως έχει περιέργεια.
    Ο Σκαι πρεπει σιγουρα να ειναι ευχαριστημένος γιατί πέρσι έκανε 3 και 4 στην prime time. Δεν νομιζω να εχει παραπονα. Θα ήθελε να πανε καλύτερα αλλά ειναι όλα στα χερια της παραγωγής του τουρκου. Ειπανε οτι πιεζει για ψυχαγωγικη εκπομπη που θα προωθει τα προγραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mηπως ο Σκαι πρέπει 21.00-22.30 να βάλει ενημερωτικη εκπομπη και μετά να έχει survivor?

      Διαγραφή
    2. Αν στον ΣΚΑΙ είναι ευχαριστημένοι γιατί το 3 και 4 στο δυναμικό κοινό στη βραδινή τους ζώνη το έκαναν 7 και 8 τότε τί να πω;; Ας δώσουν στην ομάδα του Τούρκου παραγωγού όλες τις ζώνες κι ας πανηγυρίζουν για τα μονοψήφια.

      Διαγραφή
  17. Περίμενα τη ΤΖΕΛΑ πώς και πώς.Τελικα,δεν άντεξα πάνω από 20 λεπτά...τραγικο σίριαλ,κι ομολογώ δεν έχω χαρακτηρίσει σειρά τραγική ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού συνεχώς τραγική την γράφεις σε τόσα σχόλια...

      Διαγραφή
    2. 11.34 Ωραίο το παραμύθι σου, αλλά τσάμπα κόπος να το γράψεις 😉

      Διαγραφή
    3. Ο δράκος πότε βγαίνει;

      Διαγραφή
  18. Αναμενόμενο να πέσει σε τηλεθέαση η Τζέλα. Ανέμπνευστο, αποτυχημένη προσπάθεια να βγάλει γέλιο και χιλιοειπωμένες ατάκες από το παρελθόν χωρίς πρωτοτυπία. Πολύ σουρεάλ φάση. Το κοινό από περιέργεια είδε το πρώτο επεισόδιο γιατί ήταν μια σειρά που διαφημίστηκε υπερβολικά πολύ όλο το καλοκαίρι σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου. Έπεσε και ο Γιατρός. Το κανάλι πρέπει να αποφασίσει τις μέρες που θα παίζει τις σειρές του. Εγώ αρχικά, νόμιζα ότι είναι επανάληψη. Όλα τα ριάλιτι πάτος (ευτυχώς). Το Ταμπού πολύ χαμηλά. Το Nega είχε χτίσει τη ζώνη με Μαύρο Ρόδο και Ναυάγιο και φαίνεται ότι με το Ταμπού θα δυσκολευτεί. Πόσο Γεωργίου να αντέξουμε οι τηλεθεατές; 3 σειρές στο ίδιο κανάλι, την ίδια σεζόν, είναι πολλές. Λογικό κάποια από αυτές να μην έχουν μεγάλη τηλεθέαση. Το Grand Hotel δεν τα πάει άσχημα. Ίσως ανέβει τις επόμενες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τίποτα δεν ανεβαίνει το Grand Hotel. Έχει βιδώσει στο 14.

      Διαγραφή
    2. Και το 14 καλό είναι για τον Αντέννα, αν το κρατήσει. Οι σειρές του Αντ1 στις 9 με εξαίρεση τη Μάγισσα εκαναν μονοψηφια τα τελευταία χρόνια.

      Διαγραφή
  19. Εγω που συμπαθησα Τζελα την προηγουμενη βδομαδα αν και το είδα την αλλη μέρα, χθες που το βαλα αφου τελειωσε, δεν το άντεξα. Αναρωτιέμαι τι με χαλασε ενω πριν αρχισει ήθελα να το δω.
    Δραματικα σιριαλ δεν βλεπω σε κανένα κανάλι οποτε μην πείτε οτι εχω κάτι με καποιο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Τζέλα είναι απαίσια σειρά. Θα πέσει κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com