Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο Θάνος Κιούσης για το 5Χ5: Μία μπούρδα το κόψιμο... - Όλοι είναι ευχαριστημένοι




Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Θάνος Κιούσης, εκφράζοντας την ενόχλησή του με τη φημολογία που θέλει το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» που ο ίδιος παρουσιάζει να διακόπτεται πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

«Ξέρω γιατί έχεις έρθει. Έπεσα από τα σύννεφα. Ήρθα στην εκπομπή και με ρωτούσαν αν διάβασα όσα γράφονται. Τον… κλαίμε τον μακαρίτη. Πρέπει να μιλήσω και κομψά. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γράφει αυτές τις… μην πω», είπε αρχικά ο Θάνος Κιούσης.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο κλίμα από τον ΑΝΤ1 εδώ και το παιχνίδι μας, είμαστε μια χαρά. Ψάχνουμε και τους καλεσμένους μας για τα special επεισόδια που ετοιμάζουμε για το Σαββατοκύριακο», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Έβαλα τα γέλια. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ποιος τα έχει γράψει όλα αυτά. Κάποιος δημοσιογράφος δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του και σου λέει: πώς θα δικαιολογήσω το site μου και θα βγάλω λίγα χρήματα, ας γράψω μία μπούρδα», σχολιάζει ο Θάνος Κιούσης για το δημοσίευμα που «κόβει» πρόωρα το «5Χ5» από τον ΑΝΤ1.

«Το παιχνίδι έχει αποδείξει την πορεία του. Όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μπορεί και λόγω επικαιρότητας να μην έχει τηλεθέαση κάποιες μέρες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα του πάρουμε το κεφάλι; Λυπάμαι ώρες-ώρες που διαβάζω τέτοια πράγματα», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι προτιμότερο να με ρωτήσουν αν ισχύει ή όχι; Τώρα θα γίνει βούκινο από το πουθενά, από το τίποτα. Με βλέπεις λίγο αναστατωμένο αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Απεναντίας, το κανάλι με πήρε και μου είπε ότι, αν διαβάσω κάτι τέτοιο, να μην ανησυχήσω», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Θάνος Κιούσης.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ok όχι κόψιμο, αλλά πόσο ευχαριστημένοι μπορεί να είναι με αυτά τα νούμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα μολις εβαλαν το καφε της χαρας πριν για να έχει καλυτερο lead in. Mενει να δουμε αν θα παει καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι είναι ευχαριστημένοι με τα μονοψήφια; Έκανε όντως αυτή τη δήλωση; Εδώ κάποιες εκπομπές λένε ότι το Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου κάνει πολύ καλά νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έβαλα να το δω χθες και έπαιζαν μπάλα με τα χέρια. Δεν ξέρω γιατί αλλάζουν ένα κονσεπτ που είχε επιτυχία. Επίσης όταν οι παίκτες σηκώνονται κάνει μια ώρα να τους γνωρίσει και να ρωτήσει για τη ζωή τους και δώσε τραγούδι και χορό αν έχουν αγαπημένο. Έχουν χάσει την ουσία του παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com