Ticker

10/recent/ticker-posts

Οι δυνατές στιγμές των πρώτων 4 επεισοδίων της «Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά» (Video)



 Οι δυνατές στιγμές των πρώτων 4 επεισοδίων της «Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά» ξετυλίγονται μέσα σε λίγα λεπτά και αποκαλύπτουν τα δυνατά ερωτήματα της συγκλονιστικής ιστορίας.

Τι θα κάνει η Πανδώρα όταν ο διάολος εμφανιστεί μπροστά της, προσφέροντας όλα τα δώρα που λαχταρά; Θα τον πολεμήσει ή θα αφεθεί στα χέρια του;

Πόσο μακριά είναι έτοιμη να φτάσει για να γευτεί τον απαγορευμένο καρπό; Θα θυσιάσει αθώες ψυχές, θα προσφέρει ακόμα και τη δική της;

Και όταν η τελευταία καρδιά, που θα αφαιρεθεί, μείνει ζωντανή και καταδικασμένη να χτυπάει αιώνια, υπάρχει τρόπος να λυτρωθεί και να λυτρώσει αυτόν που θυσιάστηκε, αφήνοντας το αποτύπωμά του σε όσους προήλθαν από τη γενιά του;

Η κατάρα θα λυθεί μόνο όταν εκείνη η καρδιά σταματήσει να χτυπά.

Σε ποιον, όμως, ανήκει;

Ποιος πλήρωσε το τίμημα της πιο αδίστακτης ερωτικής ιστορίας;




Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Πολύ δυνατό τρέιλερ! Το είδα χθες στον αέρα του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπαιξε στον αερα τεσσερα λεπτά τρέιλερ; Η αλήθεια είναι οτι εγω που δεν έχω δει μάγισσα καθολου με το τρέιλερ καπως κατάλαβα την ιστορία. Εξυπνο σαν ιδεα να το προβάλλουν.

      Διαγραφή
    2. πολυ εξυπνο θα σαρωσει αυριο τι να σου πω. αν κανει 8 τοις εκατο θα ναι θαυμα

      Διαγραφή
    3. Eξυπνο για να προσελκύσει νέο κόσμο. Ο κοσμος θα το δει, θα καταλάβει λίγο την ιστορία και αν θέλει θα μπορεί να το παρακολουθήσει. Το αν θα το παρακολουθησει είναι άλλο θέμα.

      Διαγραφή
  2. Το σίριαλ έχει συγκεκριμένο κοινό, ωστόσο λόγω των πολλών μεταφυσικών,δεν θα δει νούμερα φέτος αφού το ελληνικό κοινό δεν είναι εξοικειωμένο με τούτα.Ο Αντ1 πρέπει άμεσα να προβεί σε νέο προγραμματισμό,δεν μπορεί να μείνει 22.30 η σειρά ούτε σε αυτές τις μέρες (μία μέρα θα ήταν αρκετή νομίζω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περσινό φινάλε φταίει που ήταν κακό και ξενερωτο.μετσφυσικο στοιχείο είχε και πέρυσι αφήστε τις δικαιολογίες.καιρος να καταλάβει το συγγραφικό δίδυμο ότι δεν σκοτώνεις την πρωταγωνίστρια σου.

      Διαγραφή
  3. Προσωπικα, βρήκα τέλειο το τέλος.Δεν με ενοχλεί στο να το βλέπω φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι λένε τα νούμερα εμένα προσωπικά μου άρεσε και το βλέπω. Ειδικά το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Σάκη έχεις λυσσαξει με το περσινό τέλος. Τί ήταν αυτό που δεν σου άρεσε; Εγώ το βρήκα πολύ καλύτερο από τις Μέλισσες που έζησα όλοι καλά και έκαναν 25 παιδιά ο καθένας. Επίσης τί σημασία έχει το τέλος μιας σειράς με την τηλεθέαση μιας άλλης; Από την στιγμή μάλιστα που δεν είναι και συνέχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χεις δει καθόλου Μαρία μου μάλλον όχι. Διότι ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Η Θεοφανω έρχεται σαν φάντασμα στον απόγονο της όπως έκανε κι η μάνα της και ζητάει λύτρωση.και βλέπουμε μέσα απο αυτό την ιστορία που παίχτηκε με την Κίτσου. Δεν είναι πρίκουελ. ή για να το πω καθαρά δεν είναι μόνο πρίκουελ έχει κι άλλα μέσα. Και ναι εννοείται ότι το τέλος πέρυσι ήταν ένα φιάσκο περιμέναμε δικαίωση και το φως που θα αποκαλυφθεί όπως έλεγαν οι διαφημίσεις κι το μόνο φως το είδε η Θεοφανω που πήγε στον άλλον κόσμο! Καμία δικαιωση και για τον Αντρέι και Τζανέτο .Κορόιδεψαν το κοινό που το έβλεπε 6 μήνες.καλα να πάθουν φέτος εύχομαι και πιο κάτω σε νούμερα Μακεδονία τιβι!

      Διαγραφή
  6. Τι να κάνουν στον αντ1; Μέχρι και 4λεπτο βίντεο σκαρφίστηκαν μήπως και ανεβάσουν τα νούμερα της μάγισσας. Πρωτοφανές. Δεν θυμάμαι άλλο κανάλι να έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Μάλλον βρίσκονται σε πανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σάκη μου εννοείται ότι το έχω δει. Το ότι υπάρχουν φλας μπακ δεν σημαίνει ότι είναι συνέχεια. Επίσης εσένα σου αρέσουν τα happy ends και καλά κάνεις, σε άλλους δεν αρέσουν. Μια χαρά νίκησε το φως. Το παιδί γεννήθηκε, η γενιά συνεχίστηκε και όλοι μαζί τα βρήκαν και συμμάχησαν στον αγώνα. Για εμένα η μία ιστορία δεν έχει σχέση, προς το παρόν, με την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φλας Μπακ είναι η Κίτσου ,η ιστορία αφορά τον απόγονο κι το φάντασμα της Θεοφανώ αυτό δεν έχεις καταλάβει. Είναι η συνέχεια απλά μέσα στην συνέχεια βλέπουμε κι το πρίκουελ. Και όχι το τέλος δεν ήταν να γεννηθεί το παιδί,αλλά. Να αποδοθεί δικαιοσύνη κάτι που δεν έγινε,να ευτυχήσουν Αντρέι Θεοφανώ κάτι που δεν έγινε.αστο. αλλά εργα βλέπουμε!!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com