Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτά είναι τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης ανα ζώνη στα κανάλια (23/10/2024)



Τι έκαναν χθες για εκπομπές (ενημερωτικές και ψυχαγωγικές ) αλλά και τηλεπαιχνίδια; 

Ποια προγράμματα ξεχώρισαν με το καλημέρα και ποια δυσκολεύονται; 

Πάμε να δούμε αναλυτικά σε όλα τα κανάλια τα καθαρά ποσοστά τηλεθέαση για χθες  23/10/2024 στο Σύνολο, δυναμικό κοινό.

ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Η ερτ2 είχε το ζιγκολό και σαρκο που έκανε 10αρικι και το έκοψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά νουμερα η Ηλεκτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά μια χαρά νούμερα κάνουν οι παιδικές σειρές στην ΕΡΤ2. Κάθε μέρα ολοένα και ανεβαίνουν σε τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O alpha γιατι εβαλε την τζελα δελαφραγκα μεσημεριατικα?Δεν ειχε δελτια ειδησεων χθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα κανάλι δεν είχε δελτίο το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 λόγω στάσης εργασίας. Φυσικά εξαιρείται ο συνήθης ύποπτος απεργοσπάστης ΣΚΑΪ

      Διαγραφή
  5. ΤΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (24/10):

    Skai
    - SURVIVOR | 12,1% στο σύνολο. Λόγω απουσία της Γη της Ελιάς το "μεγάλο" κοινό πήγε στο reality του Skai.
    - MY STYLE ROCKS | Μονοψήφια από το 2020. Γιατί ο Skai συντηρεί ένα πρόγραμμα που 5 σεζόν τώρα κάνει πολικά ποσοστά τηλεθέασης;
    - ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ | Μονοψήφια. Πολύ κακή επιλογή μεταγραφής.

    Alpha
    - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ | 14,8% (σύνολο) 15,3% (νεανικό). Ακόμα και μετά από 14 χρόνια μετάδοσης και περισσότερα από 1.000 επεισόδια η σειρά-φαινόμενο συνεχίζει να χτυπά απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης.
    - DEAL | 14,3% (σύνολο) 15,1% (νεανικό). Νομίζω πως ο Θαναηλάκης έχει χτίσει ένα πολύ σταθερό κοινό και αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει το ρεκόρ του Πολυχρονίδη.
    - ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ | 15,7% (σύνολο) 13,2% (νεανικό). Ανεβασμένο λόγω απουσία της Ελιάς.

    Star
    - TWO AND A HALF MEN | 5,3% (σύνολο) 7,3% (νεανικό). Το Star αποφάσισε μετά από 7,5 χρόνια να σταματήσει τις (Ε) του Μόνκ στο 14:00-15:00, που για πολλά χρόνια έκαναν και 18% στο νεανικό, και έβαλε το TAAHM που μέχρι στιγμής δεν έχει την ίδια δυναμική. Ίσως χτίσει και αυτό κοινό με τα χρόνια άλλα αυτή η σειρά έχει 12 σεζόν που φαντάζει δύσκολο.
    - SHOPPING STAR | 8,7% (σύνολο) 8% (νεανικό). Τα χειρότερα ποσοστά στα 9 χρόνια προβολής του παρόλο που το καστ των παικτριών είναι έτοιμο για όλα. Παρόλα αυτά η Παπαγεωργίου στο απυρόβλητο των sites με βαρύ βιογραφικό με αποτυχημένες εκπομπές.
    - ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ | 18,7% (σύνολο) 15% (νεανικό). 11 χρόνια προβολής 2.500 επεισόδια και συνεχίζει να παίρνει κεφάλι.

    Mega
    - ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ | 3,4% (νεανικό). Αποτυχημένη επιλογή (Ε) πριν το Κοινωνία Ώρα Mega. Η Μαρία η Άσχημη έδινε καλύτερο lead-in.
    - ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ | 20,6% (νεανικό). Πολύ δυνατό άλλα το σενάριο και οι θεματικές της σειράς θα εξαντληθούν γρήγορα με καθημερινή προβολή. Χρειάζεται τονικές ενέσεις στο σενάριο.

    Open
    - ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ | 10,8% (σύνολο). Ο Παναγιώτης Στάθης έχει χτίσει ένα πολύ σταθερό κοινό που δεν πέφτει κάτω από 10%. Η μόνη επιτυχία του Open τα τελευταία δύο χρόνια.
    - ΣΑΝ ΨΕΜΑ | 4,3% (σύνολο) 3,8% (νεανικό). Το Open από αγγαρεία προβάλει τα τελευταία επεισόδια από τη συνεργασία με την Barking Well ενώ η BW ούτε αναφορά στη σειρά που πέρυσι έγραφε περγαμηνές στα site της.

    Ερτ1
    - ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | 10,9% (σύνολο) 11,7% (νεανικό). Επίσης σταθερό κοινό και επιτυχημένη πορεία 1,5 χρόνο τώρα. Δε θυμάμαι εκπομπή της ΕΡΤ να κάνει τέτοια τηλεθέαση και μάλιστα με 3,5 ώρες διάρκεια. Η ΕΡΤ πρέπει να την κρατήσει στο πρόγραμμά της με την ίδια σύνθεση μέχρι να σβήσει.
    - ΗΛΕΚΤΡΑ | 13,5% (σύνολο). Επίσης "τεράστια" επιτυχία για την ΕΡΤ καθημερινή σειρά να κάνει τέτοια ποσοστά και μάλιστα να έχει σταθερή παρουσία στα TOP 8 (από τα 300) προγράμματα της ημέρας στην AGB. Ούτε τα Φτερά του Έρωτα (1999-2003) ούτε ο Πλάτανος (2020-2023) κατάφεραν ποτέ να αγγίξουν τέτοιο ποσοστό. Η ΕΡΤ1 πρέπει να την κρατήσει στο πρόγραμμά του μέχρι να σβήσει.
    - Η ΠΑΡΑΛΙΑ | 5,2% (σύνολο) 3,5% (νεανικό). Πάνε τα περυσινά 8%. Η σειρά φέτος δεν βλέπετε. Ούτε οι ίδιοι της οι συντελεστές μπορούν να τη δουν. Σε παίρνει ο ύπνος. Επίσης αποχωρεί ένας ακόμη πρωταγωνιστής ο Μοθωναίος σε λίγες εβδομάδες.

    Ερτ3
    - Ελληνική Ταινία | 7,3% (σύνολο) 5,3% (νεανικό). Γιατί σας εκπλήσουν τα ποσοστά της ταινίας; Η καθημερινή ελληνική ταινία της ΕΡΤ3 είναι μία σταθερά πολλών χρόνων για ένα μεγάλο μέρος του κοινού. Φτάνει μέχρι το 9% πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δικές μου παρατηρήσεις.
    1) Η Αρχελάου έκανε 3,8 στο νεανικο χθες που σημαίνει οτι υπαρχει κοσμος που το βλεπει και οταν θα παει 23:00 απο Δευτερα, θα ανέβουν τα νούμερά της.
    2) Η ΠΟΠ μαγειρικη εχει ανέβει απο περσι που έκανε 1 και φετος κανει 3.
    3) Το στουντιο 4 σε χαμηλά για κεινο νουμερα με 5,8 στα καθαρα. Αλλες μερες κανει 7 στο νερο στα ακαθαριστα.
    4) Χθες ηταν στη Σκορδα ο Μοθωναιος απ την Παραλια. Του ειπε ο Μικρουτσικος ποσο ωραία σειρά ηταν περσι και πως δεν έχανε επεισοδιο και πως φέτος την έκοψε γιατί δε βλεπεται. Ο ιδιος ο Μοθωναίος αφησε να εννοηθεί οτι έμεινε φέτος στη σειρα, στην αρχή της δηλαδη, για να τη στηρίξει, αλλα θα φυγει απ την παραλια σε λιγες μερες γιατι πάει διακοπες στην Ιαπωνία με άγνωστη ημερομηνια επιστροφης. (Μοθωναιε σε ζηλεύω!)
    Θεωρώ οτι ήθελαν να συνεχισουν τη σειρά με τοζορι για τα νούμερα, με το ζορι έμειναν και καποιοι ηθοποιοι αλλα τελικά μάλλον δεν κατάφεραν να το στηρίξουν ούτε σεναριακα ούτε απο πλευρά προσωπων. Τα νεα προσωπα που έφεραν εμενα δεν μου κεντρισαν το ενδιαφέρον να δω τη σειρα.
    5) Το σταρ αν θέλει ξένη σειρα το μεσημέρι ας βρει μια αστυνομική τυπου πουαρω, μονκ κλπ χωρις αίματα, σεξ, βια. Αυτο θελει ο κοσμος εκεινη την ώρα για να χαλαρωσει. Οχι τα κρυοκωλα αστεία των τελευταίων saeson two and a half men, το οποιο και αυτό το τραβηξαν απ τα μαλλια για να συνεχιστει στο τέλος με τον Ashton Kutscher.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 21% ο ευαγγελατος που το περιεχομενο της εκπομπης του ειναι μεσα στην θανατιλα και το ψυχοπλακωμα από κάθε φόνο,βιασμό,ξυλαδαρμο και τροχαιο;
    τι να πω!ο κοσμος εχει τάσεις σαδομαζοχιστικες.Ας μην πω οτι το παιζει και εισαγγελεας,αλλα δεν φταιει αυτος,αυτοι που τον παρακολουθουν και του χαριζουν τηλεθεαση εχουν την ευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτείνω όλες οι κωμικές σειρές να μεταφερθούν σε μέρες που δεν υπάρχει εντονος ανταγωνισμος για να βγουν πρωτες με 15% οπως η τζελα που πηγε αν δεν κανω λαθος σαββατο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά συνεχίζει η Δανάη το μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com