Ticker

10/recent/ticker-posts

Προγραμματισμός βόμβα στον ΑΝΤ1 - Τι αλλάζει;



Να διατηρήσει το δυνατό χαρτί «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στο καθημερινό πρόγραμμά του και μετά την έναρξη του «Ράδιο αρβύλα» εξετάζει ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη RealNews, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα επιστρέψουν καθημερινά στη ζώνη των 20:00 στα μέσα Νοεμβρίου, καταλαμβάνοντας τη θέση που έχει τώρα το τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τις προηγούμενες χρονιές, με την έλευση του «Ράδιο αρβύλα», ο «Εκατομμυριούχος» μετακόμιζε το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σενάριο που εξετάζεται τώρα στον ΑΝΤ1 είναι το τηλεπαιχνίδι να παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα αλλάζοντας ζώνη και να μεταδίδεται στις 17:30, ενώ το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση να μετακινηθεί μία ώρα νωρίτερα, στις 16:15.

Αν προχωρήσει η αλλαγή αυτή, ο ΑΝΤ1 δημιουργεί ένα ισχυρό μπλοκ με τρία back-to-back τηλεπαιχνίδια, ξεκινώντας με το «Rouk Zouk» στις 15:00.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Χρόνια το προτείνουν σχολιαστές εδώ μέσα, άντε να γίνει, να πατωσουν και ο εκατομμυριούχος και το 5χ5 να σταματήσουν όλοι οι φωστήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους! Ξύπνησαν στον ΑΝΤ1.Ο Εκατομμυριούχος θα πάρει χαλαρά τη ζώνη αφού ούτε το DEAL, ούτε το CASH or TRASH κάνουν ψηλά νούμερα, ενώ και το 5Χ5 αποκλείεται να πάει χειρότερα από το Καφέ της Χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε για καινούργια επεισόδια εκατομμυριούχου ήεπαναληψεις στις 17,30?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com