Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Δυνατή πρωτιά για τον Τιμωρό - Κακή πρεμιέρα για την Μάγισσα - Αναλυτικά τα 15




Για τρίτη βδομάδα μπήκαν στην μάχη οι σειρές στην prime time ζώνη...Ωστόσο χθες προστέθηκε και η Μάγισσα  που ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει πολλά καθώς το διπλό επεισόδιο του Τιμωρού στον ALPHA την χτύπησε δυνατά...
Ποια σειρά όμως κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού στο δυναμικό κοινό;

Αναλυτικά 

Grand Hotel 15,0
Η Μάγισσα 12,5
Τιμωρός 16,9
Η γη της ελιάς 10,5
Ταμπού 6,4
Tempting Fortune 6,4
Survivor 8,4
Φάρμα 6,7

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ 15' ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ:






Δημοσίευση σχολίου

32 Σχόλια

  1. Το ξενοδοχείο κολλημένο εκεί στο 14-15 άρα μπορείς να πεις πως βρήκε το κοινό του. Η Μάγισσα έκανε πολύ άσχημο ξεκίνημα. Ο Τιμωρός την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω πήγε καλύτερα το 16 δεν το λες και το μεγάλο φοβερό νούμερο αλλά σε σχέση με το 12 ή το 10 της Ελιάς σίγουρα είναι πολύ καλύτερο. Και βγήκε και πρώτος. Τα ριάλιτι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τιμωρός τα πήγε καλύτερα την προηγούμενη φορα γιατί έδειξε ένα επεισόδιο. Τώρα παίζει δίπλα επεισόδια και πάει μέχρι τα μεσάνυχτα και ίσως αυτό το πρόγραμμα που είναι σαν μαραθώνιος κουράζει τον τηλεθεατή και ρίχνει και την τηλεθέαση

      Διαγραφή
  2. Η μάγισσα όμως θα ανέβει γιατι ο ALPHA μονο τον Τιμωρό εχει σαν δυνατο. Το GRAND HOTEL ανεβηκε λίγο βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι η τζελα ο γιατρος ακομη και ο αγιος ερωτας ασχημα πανε ? Φετος καμμια σειρα δεν χτυπαει 20αρι

      Διαγραφή
  3. Νομιζω τα τελευταια χρονια και ειδικα φετος θα πρεπει να συνηθισουμε οτι πλεον οι σειρές κανουν 10-15, και μια χαρά νούμερα είναι. Να ξεχάσουμε τα 20ρια...φανταζομαι και οι διαφημιστες το εχουν παρει πρεφα και προσαρμοζονται στα νεα δεδομενα.... να το παρουν και τα καναλια να μην κοβουν σειρες που κανουν 10+, αλλά όχι 20+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πανε για κοψιμο ολες οι σειρες. Μπαινουν μεσα τα καναλια

      Διαγραφή
    2. Άντε πάλι με το κόψιμο. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο. Πες τις κόβουν, τι θα βάλουν στη θέση τους που θα κάνει άνω των 20%; Μιλάμε για τουλάχιστον 10 ώρες προγράμματος την εβδομάδα. Ή νομίζεις θα γεμίσουν το πρόγραμμα τους με το Σόι μου και το Παρα Πέντε σε λούπα για 8 μήνες;

      Διαγραφή
    3. ισχυει και για την ερτ αυτο

      Διαγραφή
    4. η ερτ με τι θα γεμισει αν κοψει τα παντα οπως θελουν οι δημοσιογραφοι;

      Διαγραφή
  4. Οταν την προηγουμενη βδομαδα ο αντ1 ειχε ελληνικη ταινια και εκανε τα ιδια νουμερα η μαγισσα δεν το λες και επιτυχια. 12 ειναι λιγο για πρεμιερα. Ο τιμωρος για 3 ωρες πολυ καλα. Ισχυει οτι θα παιζει 2 φορες τη βδομαδα τελικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά το άδοξο και κάκιστο τέλος της μάγισσας την περσινή σεζόν εσείς πιστεύετε ότι θα καθήσει ο κόσμος να δει το πρίκουελ?σαμποταζ μετά από αυτην την αηδία που παρουσίασαν για φινάλε πέρυσι. Ο κόσμος δεν ξεχνα. Η Κίτσου δεν θα το σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορει η Μάγισσα να πάτωσε σε νούμερα, ηταν όμως πολύ δυνατό επεισόδιο. Απορώ με την τηλεθεαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πληρώνει το περσινό φινάλε. Και είναι κρίμα γιατί ήταν ενδιαφέρουσα η πρεμιέρα. Ίσως ανέβει στη συνεχεια.

      Διαγραφή
  7. Πατος το ταμπου. Βλεπω να μπαινει ο παισιος και το 17 κλωστες νωριτερα και το ταμπου να παιζει 1 με 2 φορες . Ισως και το μεγκα δεν το πολιπιστευε για συτο ειχε τοσες σειρες φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ράδιο αρβύλα περιμένουν σε εβδομάδες μπας κι βελτιώσει τα πράγματα κι το grand hotel πάρει μεγαλύτερο lead in και ανέβει στο 17%-18%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μόνο οι αρβύλες μπορούν να «σώσουν» τον αντ1. Και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

      Διαγραφή
  9. Το ράδιο αρβύλα περιμένουν σε λίγες εβδομάδες μπας κι βελτιώσει τα πράγματα κι το grand hotel πάρει μεγαλύτερο lead in και ανέβει στο 17%-18%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρκετά καλό το πρώτο επεισόδιο της μάγισσας,ειδικά η σκηνή Κιτσου-Σκαφιδα στο τέλος με συνεπήρε,απλώς είναι πολύ προχω για τα ελληνικά δεδομένα,θέλει χρόνο για να βρει το κοινό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δημήτρης Λάλος έχει φανατικό κοινό, τις α@@@ητες. Αυτές που είναι κριτές ταλέντου όποτε δεν τους νοιάζει. Σε ταβέρνα στην Ανάβυσσο πρόπερσι που έτρωγε σε διπλανο τραπέζι αυτές ούρλιαζαν «Μαθιοοοοο… μια φωτογραφία…. Μαθιοοοο…». Ούτε ο Ρουβάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα γούστα είναι αυτά. Αλλά εμένα ο τιμωρός δε με τραβάει. Το βλέπω βέβαια στο web. Ίσως φταίει που έχω δει και εζελ και λίγο πολύ ξέρω τι θα γίνει. Σαν ποιότητα σειράς είναι καλή, ανεξάρτητου Λαλου, αλλά δεν έχω κάποια αγώνια για τη συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ισχυει αυτό που λέει ο 9.58 για τον πρωταγωνιστή. Κι εγω επισης εχω δει τα πρώτα επεισόδια εζελ όταν έπαιζε ένα καλοκαίρι. Δεν τρελάθηκα ούτε με την εκδίκηση ούτε με την πλοκη τότε, οπότε σε καμια περίπτωση δεν θα το έβλεπα με ελληνικό καστ αφού δεν με συνεπήρε ποτέ.

      Διαγραφή
  12. Αναμενω να δω τι θα κάνει το Mega με το Ταμπού. Βέβαια από την επόμενη βδομάδα θα παίζει στις 23:30, αυτό μπορεί να ανεβάσει λίγο τα νούμερα γιατί θα είναι προς το τέλος των άλλων σειρών. Εκει πιστεύω θα φανεί αν έχει γενικά κοινό ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το προγραμμα με την μεγαλυτερη τηλεθεαση χθες ηταν η μεσημεριανη επαναληψη του σοι σου με 24%. Μηπως πρεπει να βγει νεος κυκλος αμεσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tragic. Moνο ο Τιμωρός και το grand hotel κρατιούνται σε αξιοπρεπή νούμερα. Ο τιμωρος βέβαια πάει πολύ καλύτερα απ το hotel γιατί είναι δυο επεισόδια τη βδομάδα όχι 4 και είναι πιο συμπτυγμένη η πλοκή.
    Η μάγισσα έκανε κακή πρεμιέρα. Ξεκίνησε με 13 και 14 στα τεταρτα και μετά έπεσε στα 11αρια για 45 λεπτά. Κακό σημάδι ενω απέναντι έκανε σε τέταρτο ο Αλφα 18 και 20. Σημαίνει ότι ο Αλφα τους κρατάει ενω ο Αντέννα όχι.
    Η πανωλεθρία όμως ήρθε για το ταμπού. Νούμερα tempting fortune επιασε αρχή Οκτωβρη. Καμια άλλη παραγωγη, μαυρο ρόδο, ναυάγιο δεν έπιανε τοσο χαμηλά νουμερα ποτε. Και εννοείται ούτε στην αρχή. Αν συνεχίσει έτσι, το μέγκα θα του κόψει επεισόδια ή θα το παίζει Κυριακή και Τετάρτη, Πέμπτη που έχει χαμηλότερο ανταγωνισμό.
    Το σταρ με τη φαρμα πατωνει. Τα λεγαμε οτι δεν πρέπει να πάρει πρασινο φως για 2η σεζον αλλά πήρε. Το tempting κάνει κακά μονοψήφια. Οταν το καλοκαίρι το συζητάγαμε εδω μεσα, ερχοντουσαν οι φαν του Τσιμιτσελη και έλεγαν πού το ξέρετε ότι θα κάνει μονοψήφια; Γιατί είναι κακέκτυπο του survivor και ο κόσμος το έχει βαρεθεί. Οπως έχει βαρεθεί και τη φάρμα.
    1,5 η Αρχελάου ενω ειναι καλη σειρά. Πραγματικά κρίμα για αυτούς που βλεπουν τηλεόραση. Δεν ξέρουν να εκτιμουν μια χαριτωμένη σειρά, με ωραίους χαρακτήρες και ατμοσφαιρα που έχει και νεανικό ύφος και αστεία σε κάθε επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ για την Αρχελάου. Και εμένα στην αρχή δε μου πολυάρεσε, αλλά είδα πρόσφατα επεισόδια και γέλασα σε στιγμές. Δεν είναι αριστούργημα, αλλά σίγουρα αξίζει περισσότερα από το 2%.

      Διαγραφή
    2. Ναι αλήθεια είναι αυτό. Μερικές φορές ο κόσμος που έχει τα μηχανάκια τηλεθέασης απογοητεύει με τις επιλογές του. Μερικοί λένε πως επειδή η κωμωδία αυτή είναι στην ΕΡΤ πάει τόσο χάλια αν ήταν σε ιδιωτικό θα πήγαινε καλύτερα αλλά και αυτό δικαιολογία δεν είναι γιατί άλλες σειρές της κρατικής πάνε καλύτερα σε νούμερα.

      Διαγραφή
  15. Μαρεσε πάρα πολύ εχθές η μάγισσα, τρομερό σκηνικό και ύφος. Απογοήτευση τα νούμερα. Αλλά τι να κάνεις? Κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι το είδαμε σε πειρατικό που είχε διαρρεύσει από προχθες. Βέβαια δε θέλω να το ρίξω μόνο εκεί μπορεί να μην άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πλέον τα κάπως καλά προγράμματα δεν ανταμείβονται σε νούμερα. Το ίδιο συμβαίνει και με τη διάφανη αγάπη, που αξίζει πολύ περισσότερα από 12%.

      Διαγραφή
    2. Στη Διάφανη αγάπη δεν πρέπει να αρέσει η ιστορία. Όλο αυτό με τον νεκρό που παρέμεινε στη γη και τα σχετικά μπορεί να τους φαίνεται κάπως ή ξέρω και γω μπορεί να φταίει και η μέρα. Ίσως αν το έβαζε άλλη μέρα να πήγαινε καλύτερα. Γενικότερα πάντως αρκετές φορές οι επιλογές των τηλεθεατών που αποφασίζουν για τα νούμερα εκπλήσσουν. Τώρα για τη Μάγισσα τί να πω;; Δεν την είδαν λόγω ιστορίας;; Αλλά πέρυσι γιατί την έβλεπαν; Δεν ξέρω ας δούμε πως θα πάει και τις άλλες μέρες.

      Διαγραφή
  16. Αδικείται η Μάγισσα, δεν είναι για τόσο χαμηλά, όπως & το GRAND HOTEL, αδικούνται & οι 2 σειρές, ας ελπίσουμε ότι θα ανέβουν γιατί είναι κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πατωσαν ολες οι σειρες χθες, ας κοψουμε το Αρχελαου που κοστιζει το 1/20 απο τις αλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Ταμπού πάτωσε. Φαινόταν από το τρέιλερ ότι η σειρά δεν είναι καλή και δεν έχει τις προδιαγραφές να σκίσει. Κούρασαν και οι σειρές του Γεωργίου. Το κανάλι δεν έπρεπε να παραχωρήσει τη βραδινή του ζώνη αποκλειστικά στον Γεωργίου τόσες ημέρες ξαι ώρες μέσα στην εβδομάδα. Να δώσει χώρο και σε άλλους παραγωγούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες. Το παλιό Mega είχε πολλές σειρές με όλα τα είδη και απευθυνόταν σε όλους. Οι σειρές του Γεωργίου δεν απευθύνονται στη νέα γενιά. Για αυτό άλλωστε η Γη της Ελιάς κάνει υψηλά νούμερα στο σύνολο. Ο Τιμωρός έκανε την έκπληξη φέτος. Η Μάγισσα πολύ μέτρια για πρεμιέρα. Το Grand Hotel σημείωσε μικρή άνοδο. Τα ριάλιτι πάτος. Καιρός να μπουν νέα προγράμματα στη θέση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com