Ticker

10/recent/ticker-posts

Τι είπαν οι Weekenders στην πρεμιέρα τους;




Σαν Weekenders ήρθαν για πρώτη φορά, στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, ο Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος το πρωινό του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Ο Θανάσης Πάτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλή μας αρχή, επιτέλους Δημήτρη ξεκινήσαμε! Να φύγει αυτό το πράγμα της αρχής γιατί είναι σαν το σχολείο, ρε παιδί μου. Αυτό που λέει το παιδί ότι «δεν θέλω να πάω στο σχολείο» στην αρχή αλλά μετά πάει και λέει «τι ωραία που είναι τελικά στο σχολείο». Ξεκινήσαμε! Πάμε να πούμε τι είναι οι Weekendes».

«Να πούμε πρώτα τι θα έχει η εκπομπή. Θα έχουμε ενημέρωση, θα έχουμε ψυχαγωγία, θα έχουμε συνεντεύξεις, θα έχουμε lifestyle, θα έχουμε και μαγειρική. Θα έχουμε πάρα πολλά πράγματα και θέλουμε να γίνουμε η παρέα σας γιατί εμείς εδώ είμαστε ήδη μια πάρα πολύ ωραία παρέα».


«Δύναμη μας είναι οι συνεργάτες μας τους οποίους θα έχετε τη δυνατότητα να τους δείτε όλους σταδιακά σε αυτή την εκπομπή. Έχουμε πρόσωπα που έχουν συζητηθεί χωρίς να είναι στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα, που περιμένετε πως και πως να τους δείτε, έχουμε φίλους, έχουμε ανθρώπους που γνωρίσαμε και ταιριάξαμε και σας υποσχόμαστε ότι όλο αυτό θα σας αρέσει και εσάς πολύ» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Πανόπουλος σε αυτή την επίσημη πρώτη για τους Weekenders, το πρωινό του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πολύ κακό όλο!
    Κλεμμένο σκηνικό, θέματα που κάηκαν όλη την εβδομάδα, ανύπαρκτη ευφράδεια λόγου, διέκοπταν συνέχεια τον Μακρίδη και έλεγαν κάτι αντίθετο ή άσχετο για να μείνει τίποτα από τον σχολιασμό του, είπαν ψέματα ότι "δεν έχει κομματική ταυτότητα ο Μωραΐτης".
    Σαν να βλέπεις την εκπομπή της Μαυραγάνη σε άλλη ώρα με προσθήκη αδιάφορου τηλεοπτικού κουτσομπολιού.
    Ακατάλληλοι παρουσιαστές, ακατάλληλες πανελίστριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έκανε λέει; Δεν έχει κομματική ταυτότητα ο Μωραΐτης; Σοβαρά τώρα; Είπαν τέτοιο πράγμα;;; Α καλά!

      Διαγραφή
  2. H έναρξη πολύ καλή, συντονισμένη και φάνηκε πως τουλάχιστον είχαν προετοιμαστεί. Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις και άλλες πρεμιέρες που οι παρουσιαστές λόγω άγχους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν ούτε μια σωστή πρόταση. Το σκηνικό λιτό και πολύ καλό αισθητικά. Επιτέλους 2 άνθρωποι που μιλάνε σωστά ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε και τους παρακολούθησα!Μη ξεχνάμε αρχή ήταν σήμερα, λογικό να υπήρξαν άγχος,λάθη κοκ.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com