Ticker

10/recent/ticker-posts

Έτοιμη η “ομάδα κρούσης” για το Open – Στον Ιβάν Σαββίδη η …μπάλα!

 


Μεγαλώνει και άλλο η αγωνία για το μέλλον του Open,  καθώς ως τώρα ο Ιβάν Σαββίδης, δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του επί των προτάσεων που έγιναν από την πλευρά των Β. Μαρινάκη του ομίλου Βαρδινογιάννη με τη θετική διάθεση για σύμπραξη του Θ. Κυριακού. Το σενάριο για συνεργασία ή πώληση  του Open παραμένει ισχυρό. Δεν είναι σαφές πως η συμμαχία θα αποτελείται στο τέλος από τους 3 ενδιαφερόμενους ή θα μείνει τελικά ένας να αναλάβει  το κόστος λειτουργίας. Το συντονισμό θα έχει ο Διονύσης Παναγιωτάκης , ενώ  τα πρόσωπα που προορίζονται να  αναλάβουν το κανάλι έχουν πολυετή  εμπειρία στο management τηλεοπτικών σταθμών

Από την άλλη, δημοσιογράφοι του καναλιού και οι τεχνικοί βλέποντας μπροστά τους το αδιέξοδο, αναζητούν εδώ και καιρό και βρίσκουν δουλειά σε άλλα κανάλια, αλλά σχεδόν αμέσως καλύπτονται τα κενά.  Το κανάλι όμως σταδιακά υποχωρεί σε θεαματικότητα και σε λίγο καιρό η κατάσταση θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο.

Πηγή: typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ: Η βασίλισσα του καναλιού Open. Άλλωστε μόνη αυτή υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σημερινό άρθρο στο youfly έλεγε ότι το κανάλι παραμένει στον Ιβάν και οι μόνες εκπομπές που θα βγουν είναι της Τσολάκη & του Κουσουλού.Κρίμα εγώ θα ήθελα και ένα πρωινάδικο τα Σκ και κάτι για να γεμίσει το πρόγραμμα της ημέρας,είναι εντελώς άδειο...με τί θα καλύψει αλήθεια τα κενά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχει ενημέρωση 6-10, τη Τσολάκη 10-1, ειδήσεις 1-2 και το Κουσουλό 2-4 μιλάς για τις 4 μέχρι τις 7 και το βράδυ; Με σειρές και ταινίες. Για μένα κενό πρόγραμμα είναι τα πρωινάδικα και οι αντίστοιχες gossip εκπομπές. Γούστα είναι αυτά:)

      Διαγραφή
    2. Κενό εννοώ καθημερινά το 4-7 και το πρόγραμμα του ΣΚ μετά τις 10,αλλά και το prime time του καναλιού

      Διαγραφή
  3. Πάνε τα 40-50 γυρισμένα επεισόδια του ΣΑΝ ΨΕΜΑ. Μένουν στο αρχείο χωρίς κάποιο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com