Ticker

10/recent/ticker-posts

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το Buongiorno



Η καλή μέρα από το «Buongiorno» φαίνεται! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA και στην πρωινή ζώνη, με την οποία έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, το «Buongiorno» δίνει ραντεβού στις 09:20 στο MEGA.

Με φινέτσα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό, ζητούμενο της ομάδας του «Buongiorno» είναι να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε.

Δίπλα στη Φαίη βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά, άνθρωποι που εμπιστεύεται, αλλά και νέοι συνεργάτες, στους οποίους δίνει τον χώρο για να εξελιχθούν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του. Η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της και η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική της δυναμική θα φέρουν στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Ακόμη, θα απολαύσουμε ενότητες για τη μουσική, τη μόδα, τον κινηματογράφο και άλλα χρηστικά θέματα.

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 09:20, λέμε «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA.

«BUONGIORNO» ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:20


Δημοσίευση σχολίου

34 Σχόλια

  1. Μονοψήφια.
    Τι πάνελ είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες ανακοινώσεις θα βγάλει το κακόμοιρο το Μέγκα για την γιαλαντζι Μενεγάκη,Σκορδά και τους πανελιστες;;;;...Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να το χωνεψουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηγαινε σε ψυχιατρο. Μπαινεις παντου εδω και χρονια και την βριζεις

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν ξέρεις τι είναι το βρίσιμο.....Βγάλε ρε άνθρωπε τις παρωπιδες....σταματά να κατάντιας το γιουσουφακι της κάθε ....παρουσιαστριας.Εκρις αν παίρνεις ποσοστά...

      Διαγραφή
    3. Γιαλαντζι Μενεγάκη,Σκορδά την λέει όλη η δημοσιογραφική τηλεοπτική πιάτσα....Πάντα ήθελε να γίνει Μενεγάκη και την αντέγραφε μέχρι αηδιας και πετούσε σποντες για την Μενεγάκη συνέχεια,μπας και γίνει η ίδια Μενεγάκη ..Αν το γιαλαντζι Μενεγάκη είναι βρισιδι έχεις δίκιο..πρεπει να σε δει ..ψυχίατρος..

      Διαγραφή
    4. Έχεις εμμονή με την Σκορδά (ίσως και με άλλους). Μπαίνεις συνέχεια και βγάζεις χολή γράφοντας τα ίδια και τα ίδια για να την μειώσεις. Η εμμονή χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης.

      Διαγραφή
    5. Τα πιο πολλα σχόλια εδώ μέσα και αλλού "βρίζουν" την Σκορδά,είναι όλοι για ψυχίατρο..;;..Έχεις εμμονές φίλε,ότι σου καταδιώκουν την Σκορδά...Δεν είναι κακό να μιλήσεις σε κάποιον ειδικο..Ξεφεύγεις και είναι κρίμα...Εσύ μειώνεις τους αναγνώστες εδώ...

      Διαγραφή
  3. "Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του. Η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της".
    Το γραφείο τύπου του Mega στα χειρότερά του.
    Τοπικό κανάλι.
    Πολλές ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ο Μικρούτσικος θα παλεύει να βγάλει το φίδι απ την τρύπα. Τι πάνελ είναι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε βαρέθηκε αυτή τόσα χρόνια με άλλη κάθε φορά "παρέα" να το παίζει παρουσιάστρια; Της τέλειωσαν και οι τίτλοι για εκπομπές. Ομάδα, τίτλος, αισθητική φωνάζουν κανάλι Β Εθνικής. Και ξέρουμε πως θα μείνει στην τηλεόραση μέχρι να εξηνταρίσει κι αυτή σαν το είδωλο της, ασχέτως επιτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι έγραψε το Οπεν για τον Κωνσταντάρα ,έγραψε και το Μέγκα για τον Ουγγα.....Έχουν αυτοί έξυπνο και εύστοχο .....χιούμορ ....Πανικουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ευαίσθητη η Νικολαιδου....Γιατί την θυμόμαστε ως πανελιστρια στον Φουρθιώτη να προσβάλει .....Α τώρα έγινε κιουρια γιατί είναι στο Μέγκα...Πως αλλάζουν οι Καιροί ...Η Σκορδά είχε βγάλει λογο "εισαγγελέα" κατά του Μικρούτσικου,και της εκπομπής της Καινούργιου,και τους είχε δικάσει όταν είχε δώσει συνεντευξη ο τελευταίος και είχε μιλήσει για τις ερωτικές σχέσεις του με την δημοσιογράφο....Βέβαια 3% τηλεθέαση εκανε η Σκορδά,τοτε.Δεν "συγκινήθηκε" το κοινό από τις κατηγορίες της κατά του Μικρουτσικου.αλλά επειδή "αγαπάει τις γυναίκες,τον πήρε πρώτο πανελιστα μπας και την σώσει από την κατηφόρα της τηλεθέασης ..Τραγικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νικολαΐδου ήταν και στο σάιτ της Τατιάνας περίπου δέκα χρόνια και όλο καρφιά πέταγε...

      Διαγραφή
    2. Εγώ την θυμάμαι τη σεζόν 2020-2021 στο ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ, είχαν φέρει παιδιά ΑΜΕΑ για να κάνουν παρωδία το The Bachelor σε στήλη με όνομα ΔΕ ΜΠΑΚΟΥΡΟΡ και τα χλεύαζε με τον Καραμίτζα λέγοντας "Α καλάαα", "Τρέλα", "Για το Δαφνί", "Τι ν΄ τούτα;", "Πω πω καλά μιλάμε είσαι κούκλος".

      ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΘΕΑΜΑ, υπάρχει στο yt του Open. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;

      Διαγραφή
    3. Τί πας και θυμάσαι τώρα και εσύ; Δίκασε ξεδίκασε. Μια παρέα είναι όλοι εκεί πέρα. Σήμερα μισιούνται αύριο συνεργάζονται.

      Διαγραφή
    4. Ήθελε να πάει και αυτός. Θέλω να πω χίλια δίκιο έχετε σε ότι γράφετε αλλά δεν το προκάλεσε αυτό μόνη της η Σκορδά. Υπήρξε αποδοχή και από την άλλη μεριά. Αν ήθελε θα μπορούσε να αρνηθεί και να πει πως δε δέχεται. Για αυτό εγώ τους έχω σιχαθεί όλους ειδικά αυτούς των πρωινών και δεν μπορώ πλέον να τους βλέπω ή να βλέπω σοβαρά τους τσακωμούς τους. Τη μια μέρα τσακώνονται και θίγονται και δείχνονται με το δάχτυλο και την επομένη κάνουν λες και δε συνέβη τίποτα και είναι όλο αγκαλιές και φιλιά.

      Διαγραφή
  8. Μου μυρίζει ψιλο-αντιγραφή της εκπομπής της Χριστίδου...αυτό με το πάντρεμα ψυχαγωγία-ενημέρωση. Πάνελ από τα χειρότερα, καμία ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η φωτό είναι ίδια με τις φωτό της εκπομπής που έκανε η Σκορδά στο Αλτερ..Μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν ....Το δε φόρεμα και το παπούτσι,της Σκορδά,αισθητικής Αλτερ....Μονο το "αγαπακι"λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πολυκάρπου ήταν στη φωτογράφηση, όχι η Παναγιώταρου!

      Διαγραφή
  10. Μονο ο Μικρουτσικος μ αρεσει. Βεβαια εμενα μ αρεσε ο Μικρουτσικος και στην Καινουργιου. Γενικα εμενα δωσε μου τζέρτζελο και παρε μου την ψυχή. Ελπιζω να μην το κάνει εκκλησία η Σκορδα εκεί μέσα γιατί ο Ουγγαρέζος και η Νικολαίδου στην Μενεγάκη ήταν ευνουχισμένοι. Για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε ο Φουρθιώτης για τα Αποκαλυπτικά Live τον Σεπτέμβρη του 2018 για το νέο κανάλι Open. Ο ίδιος στη θέση που είναι η Σκορδά στα δεξιά, έσπρωχνε Μάρτζυ, Νικολαΐδου, Παλαιτσάκη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που ήταν στα αριστερά. ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πολυκάρπου ήταν στη φωτογράφηση, όχι η Παναγιώταρου

      Διαγραφή
    2. Η Παναγιώταρου ήταν στο πάνελ εκείνη την περίοδο.

      Διαγραφή
    3. https://scdn.star.gr/images/articles/695x396/201808/5b892332bf10a.png

      Διαγραφή
  12. Μου θυμίζει την περυσινή εκπομπή της Τσολάκη. Όλοι ηλικιακά 45+. Πως να ταυτιστεί το νεανικό κοινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Νικολαΐδου στην εκπομπή της Πάνια χλεύαζε παιδιά με νοητική υστέρηση τα όποια έφερναν στο πλατό για να κάνουν αναπαράσταση των reality The Bachelor και Survivor που έπαιζαν εκείνη την περίοδο. Βέβαια αφού συνεργάστηκε με Μενεγάκη έγινε ξέπλυμα στους 60. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η καλή μέρα από το «Buongiorno» φαίνεται! Αν λένε τέτοιες ανοησίες και στην εκπομπή θα τη βλέπουν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα πρώτα αγγούρια θα βγάλει παράθυρο τον Παρτσώλη όπως πάντα για να καταλάβει και ο τελευταίος θεατής το μέγεθος της αποτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι κύριες στη φωτό,λογικά είναι οι πσνελιστριες της εκπομπης,ντυμένες σαν καλογριες και η Σκορδά ντυμένη σαν.....Αυτοπεποίθηση μηδέν.Οταν νομίζεις ότι κανείς καριέρα,δείχνοντας μπούτια,στήθος και κιτσαριο ντύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σφίγγει και το πόδι η Φαιούλα! 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με αυτό το πάνελ δεν κάνεις νούμερα. Και επειδή η Σκορδά δεν είναι Λιάγκας να το πάρει πάνω της τα κάστανα από τη φωτιά θα κληθεί να βγάλει ο Μικρούτσικος. Ο Ουγγαρέζος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Χαζοαστεία θα λέει χωρίς ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακάρι να πάει καλά η Φαίη στο Μέγκα, επειδή στον ΣΚΑΪ αδικήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Μικρούτσικος που πήγε στην Σκορδά και άφησε την Κατερίνα τραγικός οταν μία εκπομπή σε ξαναέφτιαξε σου έδωσε ψωμί και όχι μόνο τεσπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com