Ticker

10/recent/ticker-posts

Κατσαρίδης για Σεφερλή: «Τραυματική η εμπειρία μου μαζί του – Είναι πολύ ταλαντούχος αλλά γιατί πρέπει να μας λέει συνέχεια…»


Ο θεατρικός παραγωγός Πάνος Κατσαρίδης μίλησε στο Ηappy Day για τον Μάρκο Σεφερλή και θυμήθηκε την παρολίγον συνεργασία τους πριν από χρόνια που είχε καταλήξει σε ένα μεγαλειώδες φιάσκο με πολλές αντεγκλίσεις.

«Εγώ είχα την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας μου στο θέατρο με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι γνωστό. Ήταν μια συνεργασία που ήταν επίπονη και τελικά, δεν έγινε και ποτέ. Νομίζω  ότι είμαι ένα παράδειγμα που δεν μπορώ να πάρω θέση υπέρ του, γιατί δεν έχω ζήσει μια πλευρά του, που δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι. Ήταν μια προβληματική συνεργασία.

Είχαν συμβεί διάφορα τότε. Ήταν μια συνεργασία που τελικά δεν ευδοκίμησε. Σου λέω, ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο. Ο Μάρκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί πρέπει να μας λέει συνέχεια πόσο λαοφιλής είναι».

«Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη αποδοχής. Όταν κρίνεις, κρίνεσαι. Θα ήθελα να τον ακούσω κάποια στιγμή να κάνει μια αυτοκριτική. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ. Ακούω μόνο πόσο τον αγαπάει ο κόσμος και πόσο όλοι οι άλλοι τον κυνηγάνε. Είναι πολύ πολύ ταλαντούχος και όλο αυτό δεν το χρειάζεται», είπε ακόμα ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά όποιος κάνει σάτιρα πρέπει να δέχεται και την κριτική. Δεν έχει λόγο κάποιος να κάνει σάτιρα, αν δεν αντέχει την κριτική για αυτή τη σάτιρα. Σάτιρα κάνουν πολλοί, σάτιρα έκανε και ο Αριστοφάνης. Κάποιοι κάνουν επιτυχημένη σάτιρα, κάποιοι αποτυχημένη. Από εκεί και πέρα, όταν επιλέγεις να κάνεις αυτό, κρίνεσαι. Αλλιώς, κάνε έναν πολύ ωραίο ρόλο του Ψαθά και δεν θα κριθείς για τίποτα, παρά μόνο για το πώς παίζεις», είπε κλείνοντας.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Aυτός δεν είναι ο κύριος που πήγε στο ίδρυμα που φιλοξενείται ο Γιώργος Μαρίνος και τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες ενώ όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά στο στόμα του! Ολόσωστα όσα λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα είπε τέλεια.!!..Να γειάσει το στόμα του..!!..Κάπου κούρασε όλο αυτό με τον Σεφερλή!!..Εντάξει το καταλάβαμε "τον αγαπάει ο κόσμος"..Αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα όμως για να το χρησιμοποιεί συνέχεια..Μονίμως αυτό κάνει και αυτό λέει . "Πόσο τον αγαπάει ο κόσμος ","πως αυτός είναι ο Μάρκος Σεφερλής και δουλεύει πάνω από 30 χρόνια", πως του επιτίθονται"..Έλεος κάπου.. Γιατί τόση έπαρση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τίνος την κριτική να ακούσει;; Αυτών που θέλουν να ακυρώσουν και να καταργήσουν όποιον δεν τους αρέσει;; Καλά κάνει και δεν την ακούει και ακόμα καλύτερα καλά κάνει και τους απαντά. Και γιατί να μην πει πως γεμίζει θέατρα; Αφού τα γεμίζει τα ρημάδια καλοκαίρι και χειμώνα όταν άλλοι δε βγάζουν τη σεζόν και παλεύουν να τα κρατήσουν ανοιχτά. Γιατί να το κρύψει και να μην το πει;; Αυτοί στην τηλεόραση δεν λένε μέρα νύχτα τις επιτυχίες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κάνει μια αυτοκριτική τουλάχιστον ο καβαλημένος. Κι άλλοι γεμίζουν θέατρα και μάλιστα τιμώντας την τέχνη τους, αλλά ποτέ δεν έχουν ακουστεί να το διατυμπανίζουν.

      Διαγραφή
    2. 9.41 Έλα τώρα! Εδώ δεν μιλάνε σπουδαίοι ηθοποιοί που γεμίζουν θέατρα και μιλάει ο Σεφερλής! Έλεος κάπου!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com