Ticker

10/recent/ticker-posts

Λάκης Γαβαλάς: Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι σούπερ σταρ, τι δουλειά έχουν τα κόμματα με το τι φοράει ο καθένας




Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Νατάσσα Μποφίλιου στη συναυλία της στον Λυκαββητό, το οποίο ισχυρίστηκαν πολλά άτομα στα κοινωνικά δίκτυα ότι ήταν πολύ ακριβό και άρα δεν ταίριαζε με τον αντιφασιστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Αν και τελικά η γνωστή τραγουδίστρια διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς και αποκάλυψε ότι το φόρεμα κόστιζε μόνο 148 ευρώ, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» ότι δεν έχουν σχέση οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου με τον τρόπο που ντύνεται.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δηλαδή, τώρα πρέπει να περνάμε από το κόμμα μας να μας λέει πώς πρέπει να ντυθούμε; Ή θα πρέπει να λέμε τι τραγούδια θα πούμε και τα κόμματα να εγκρίνουν, ώστε να δούμε και το outfit μας; Αυτά είναι σαχλαμάρες! Να βάλει και ακριβά και τα πάντα. Έχει λεφτά, βγάζει λεφτά και καλά κάνει γιατί οι συναυλίες είναι sold-out και είναι σούπερ σταρ».

Και πρόσθεσε: «Γιατί η Αντέλ ναν φοράει ρούχα σούπερ και να μην τα φοράει αυτή; Γιατί πού ξέρουμε η Αντέλ τι είναι; Μπορεί να είναι κομμουνίστρια και να ντύνεται χλιδάτα και να της ράβουν haute-couture ρούχα, τι θα πει αυτό; Αυτά είναι σαχλαμάρες. Δηλαδή, τι δουλειά έχουν να μπερδεύονται τα κόμματα και οι πεποιθήσεις με τι φοράει ο καθένας;».

Προηγουμένως, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Ελληνίδες στο ντύσιμό τους, στο οποίο απάντησε: «Νομίζω ότι έχουν πάρα πολλή πληροφορία, από όλες αυτές τις συναδέλφους τους που είναι bloggers, που είναι influencers, γιατί τους δανείζουν ρούχα, φοράνε αυτά τα ρούχα τα δανεικά, τα διαφημίζουν με έναν τρόπο, με χιλιάδες φίλτρα και τέτοια, και το βαριέμαι πια. Δηλαδή, στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, τώρα και μετά την Πατούλη, ειδικά με τα φίλτρα, δεν μπορώ καθόλου».

Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου για το κόστος του φορέματός της 

Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε την απάντησή της, έπειτα από αντιδράσεις που προέκυψαν σχετικά με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία ήταν για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η τραγουδίστρια έβγαλε έναν σύντομο λόγο κατά του φασισμού. Όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το φόρεμά της, το οποίο διάφορα άτομα έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ήταν ακριβό και άρα δεν ταίριαζε σε μια συναυλία με τέτοιον χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά, ένα σχόλιο έγραφε: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν».

Έπειτα, από τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων, η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε την απάντησή της για το φόρεμα και αποκάλυψε το κόστος του, που δεν ήταν 2.000 ευρώ όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι, αλλά 148 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Δεν είναι θέμα κομμάτων. Είναι ότι η συγκεκριμένη ήθελε να ανέβει στο βουνό να πολεμήσει τον εχθρό....😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη φορά να προσέχει τις αντικαπιταλιστικές της μπαρούφες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα αναγνωστες της ιστοσελιδας ακομα να εχουν αναχρονιστικες αποψεις, οτι ενας με αριστερες πεποιθησεις δεν μπορει να ντυνεται καλα ή να εχει χρηματα...οκ , καλως ηρθατε στο 1976

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να βρίζεις τον καπιταλισμό όταν είσαι κομμάτι του και τον υπηρετείς. Κατάλαβε λίγο τη διαφορά. Είναι φουλ υποκρισία.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com