Ticker

10/recent/ticker-posts

Γιώργος Λιάγκας: Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου – Κλήθηκε η πυροσβεστική, μεγάλες ζημιές




Μεγάλη καταστροφή υπέστη ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι του. Όπως εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», όλα ξεκίνησαν από τον πίνακα, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας κρότος και πήρε φωτιά.

«Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν εκεί για ασφάλεια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Με τα 35.000€ του Αντ1, τις μετοχές και ένα πρόγραμμα Εξοικονομώ / Ανακαινίζω μια χαρά το ξαναφτιάχνεις σε χρόνο dt. Αλίμονο στους φτωχούς που σε παρακολουθούν και κάηκαν ολοσχερώς τα διαμερίσματά στις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνει τόσα. Ο αντ1 δεν φημίζεται για μεγάλες αμοιβές.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com