Ticker

10/recent/ticker-posts

Δανάη Μπάρκα: Έχω μία γλυκιά αγωνία για το νέο μας ξεκίνημα




Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για τη Δανάη Μπάρκα, που επιστρέφει ανανεωμένη, για πέμπτη σεζόν και έτοιμη για μία δυναμική χρονιά. 

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 13:40 το μεσημέρι.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Δανάη Μπάρκα υποδέχεται τη Μαρία Μπεκατώρου σε μία απολαυστική συνέντευξη.    

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» δηλώνει: «Η χαρά μου είναι μεγάλη. Ανυπομονώ και έχω μία γλυκιά αγωνία για το νέο μας ξεκίνημα. Για ακόμα μία χρονιά, θα είμαστε δίπλα στους τηλεθεατές με χαμόγελο και καλή διάθεση. Θα προσπαθούμε να περνάμε ευχάριστα και όμορφα, στέλνοντας πάντα στον κόσμο τη θετική μας ενέργεια».

Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, θα βρίσκονται αγαπημένα παλιά αλλά και νέα πρόσωπα,που στόχο έχουν να κρατήσουν στους τηλεθεατές την πιο fun και όμορφη συντροφιά:ο Άρης Καβατζίκης, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Μαρία Ένεζλη.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλοςθα σχολιάζει τα lifestyle θέματα της εγχώριας showbiz. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό show-έκπληξη.

Ζεστές και εξομολογητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανατρεπτικές στήλες και οι γνωστές, αλλά ανανεωμένες φάρσες με τη σφραγίδα του «Πάμε Δανάη!» θα βρίσκονται στη σκαλέτα της εκπομπής και θα μας φτιάχνουν τηνημέρα. 

Με χιούμορ και όπως πάντα αισιόδοξη ματιά η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ετοιμάζονται να γίνουν η νέα μεσημεριανή σας συνήθεια. 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Στο κανάλι άρεσε αυτή η φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγαπημένη Δανάη έχει σημειώσει ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΚΟΡ στην 35χρονη ιστορία του Mega. Ένα πρωινό του Νοέμβρη του 2020 έκανε 0,8% στο μέσο όρο του νεανικού κοινού (09:40-13:00) εκείνης της ημέρας παρόλο που από το πλατό της εκπομπής της εκείνη την περίοδο πέρασαν ως καλεσμένοι όλο το ελληνικό θέατρο (Φασουλής, Μαρκουλάκης, Μουτσινάς, Λιγνάδης, Μπέζος, Καβογιάννη, Γεωργούλης, Παπασπηλιόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Βολιώτη, Κούρκουλος. Ακολούθησε λίγες μέρες μετά το live πάρτυ γενεθλίων της στο πλατό με ευχές από 25 ονόματα πρώτης γραμμής σε τηλεφωνικές και την παρουσία του συντρόφου της στο πλατό με τηλεθέαση 4% σε σύνολο και νεανικό. Ουσιαστικός ανταγωνισμός απέναντι τότε; Η Καινούργιου στο Open, η Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και η Σκορδά του 8%. Η Μελέτη είχε ήδη κοπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μόνη ελληνίδα με 5ετες κλειστό συμβόλαιο. Η νέα Μενεγάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com