Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΚΑΪ: Ψάχνουν ώρα για την Ευλαμπία Ρέβη





Η προετοιμασία της ταξιδιωτικής εκπομπής της Ευλαμπίας Ρέβη έχει ξεκινήσει, ενώ ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τη Λία Παρασκευά, η οποία, όπως αποκάλυψε η RealNews, αποχωρεί από την ΕΡΤ και κατευθύνεται στο κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής που θα βγει στον αέρα τον Δεκέμβριο.

Το ερώτημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είναι σε ποια ζώνη του ήδη ασφυκτικά γεμάτου προγράμματος θα μπει η δίωρης διάρκειας εκπομπή, η οποία αποτελεί προσωπική ιδέα του προέδρου του σταθμού Γιάννη Αλαφούζου.

Η ταξιδιωτική εκπομπή θεωρείται ότι ταιριάζει ως περιεχόμενο στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ επικρατέστερο slot είναι το 15:00-17:00 που καταλαμβάνει σήμερα στο πρόγραμμα το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι. Ανάλογα με τα ποσοστά τηλεθέασης που θα σημειώσει το επόμενο διάστημα το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι, θα αποφασιστεί αν θα αλλάξει ώρα μετάδοσης για να παραχωρήσει τη ζώνη στην Ευ. Ρέβη ή αν θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

Να σημειωθεί ότι η συμφωνία του ΣΚΑΪ με τον Μάρκο Σεφερλή δεν περιορίζεται στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι, αλλά περιλαμβάνει και τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ», η οποία βρίσκεται στο τραπέζι για υλοποίηση στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ταξιδιωτικη εκπομπη 2ωρης διαρκειας και καθημερινη?Περιεργος συνδυασμος.Ζωντανη θα ειναι?Μηπως θα ειναι κατι σαν το ΣΚΑΪ Γυρισματα που ειχε παλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απλό. Να κόψουν τον Πορτοσάλτε ή τον Μπλέτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Πορδοσαλτε να κοψουν.Ο Μπλετσας δεν φταιει σε τιποτα, μια χαρα εκπομπη κανει.

      Διαγραφή
    2. Ο Μπλέτσας τι σχέση έχει; Δεν είναι καθημερινός, αλλά σκ. Τα καθημερινά είναι επαναλήψεις

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com