Ticker

10/recent/ticker-posts

Η «αρπαγή» καλεσμένων από τον Νίκο Μουτσινά και το μπλόκο για τις εμφανίσεις τους

 


Από τις τελευταίες πρεμιέρες της φετινής σεζόν θα είναι το «Βραδιάτικα» του Νίκου Μουτσινά που θα βγει στον «αέρα» σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου σε παραγωγή της Barking Well Media και θα προβάλλεται Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 22:30 το βράδυ.

Το περιεχόμενο στην ουσία θα είναι ένα πιο πιπεράτο «Καλό μεσημεράκι» με σχόλια που δεν μπορούσαν να ειπωθούν στη μεσημβρινή ζώνη μπορούν όμως κάλλιστα να ακουστούν σε βραδινή ώρα.

Τον Νίκο Μουτσινά ακολουθούν στον Alpha η Ματίνα Νικολάου με την περσόνα της «Βάνιας» μόνο ο τραγουδιστής Ανδρέας Βούγλαρης από τους «Alcatrash» ενώ στο μουσικό μέρος της εκπομπής θα προστεθούν δύο ακόμη τραγουδίστριες. Επίσης, εύρημα της εκπομπής είναι πως θα υπάρχει «αρπαγή» καλεσμένων ηθοποιών μετά τις θεατρικές τους παραστάσεις με ένα ειδικά διαμορφωμένο για τηλεοπτικές ανάγκες βαν στο οποίο θα καταγράφεται όλη η διαδρομή μέχρι την άφιξή τους στο στούντιο.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κλείσει την πρώτη συνέντευξη αρκετών προσώπων που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν θα εμφανιστούν σε άλλες εκπομπές της τηλεόρασης.

Πηγή: reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Αυτό με την αρπαγή, ακούγεται ότι θα είναι ότι πιο στημένο έχουμε δει ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα κάνουν τους έκπληκτους μα ποιοι είστε που με πάτε και μετά θα τον βλέπουν θα φιλιούνται και θα αγκαλιάζονται. Από την άλλη αν δεν έχουν ενημερωθεί από πριν και έρθεις ένας και τους αρπάξει μπορεί να πάθουν τίποτα -δεν αργεί- και μετά να τρέχει η παραγωγή και να μπλέξει.

      Διαγραφή
  2. Τα ίδια πρόσωπα πάλι καλεσμένα, ο Μουτσινάς πάλι δεν θα κάνει ερωτήσεις.
    Η εκπομπή θα είναι μαγνητοσκοπημένη;
    Γιατί μέχρι να φτάσει ο καλεσμένος θα έχουν πέσει τίτλοι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλά, θα είναι προφανώς στημένο ώστε να γίνει στους σωστούς χρόνους για την εκπομπή

      Διαγραφή
  3. Έχει βάλει σκοπό να ξεπεράσει σε γελοιότητα τη "Ζήνα Το Βράδυ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς και πώς το περιμένω! Έλειψε πέρσι το σχόλιο του Μουτσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ.Ν το βραδυ θα λεγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ αρεσαν ενοτητες απ το καλο μεσημερακι. Οχι ολο και οχι η Βανια που απορω γιατι την κρατάνε. Απορώ σε ποιον αρεσει. Προφανως οι συνεντεύξεις θα είναι μαγνητοσκοπημένες. Η υπολοιπη εκπομπη θα είναι παλι μαγνητοσκοπημένη; Μηπως θα ειναι σαν του Γρηγορη που πολλες φορες γυρίζεται Δευτερα πρωί και παιζεται Δευτερα βραδυ ή Τρίτη βράδυ;
    Θεωρω οτι δεν μπορούμε να προβλεψουμε αν θα παει καλά. Ειναι θέμα αν θα βαριέται παλι ο Μουτσινάς ή όχι. Προσωπικά θεωρω οτι θα βαριέται αλλά ειπε ναι για τα φραγκα και επειδη δεν είναι καθημερινο και επειδη θελει να πετάξει απο πάνω του την αποτυχία του Νικ ο κλοκ. Θελει να κανει επιτυχημενο βραδυνο. Θα του βγει ή όχι ο χρονος θα δειξει. Θα εξαρτηθει απ τα lead in αφου θα παίζει Πεμπτη και Παρασκευή και πριν απο αυτόν θα παιζει ο αγιος έρωτας που πιστευω θα ψιλοτραβηξει δηλαδη δε θα κανει κατω απο 15 και η Τζελα που δε θα κανει κατω απο 14 τουλαχιστον για τον 1ο μηνα. Μετά τα δραματα ανεβαινουν και οι κωμωδιες πεφτουν. Αυτο που ειναι δευτεραντζα κωμωδια ή θα πεσει νωρίτερα ή θα το δει ο κοσμος επειδη έχει γνωστα ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com