Ticker

10/recent/ticker-posts

Καμία κωμική σειρά δεν πέφτει «απέναντι» στην άλλη...




Σε φάση τελικής μάχης μπαίνουν τις επόμενες ημέρες τα επιτελεία των καναλιών, με ανατροπές και εκπλήξεις στον προγραμματισμό της prime time που διαμορφώνει νέες «αναμετρήσεις». Σε κατάργηση της καθημερινής σειράς στο slot των 21:00 προχωρά ο Alpha, παγιώνοντας τον σχεδιασμό «δειγματισμού» που παρουσίασε την πρώτη εβδομάδα.

Τελικά, ο «Αγιος έρωτας» δεν θα είναι το καθημερινό και σταθερό «ραντεβού» των 21:00, όπως η «Γη της ελιάς» στο Mega και το «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1. Στην τελική διαμόρφωση της prime time του, ο Alpha τοποθετεί τον «Τιμωρό» τη Δευτέρα με διπλό επεισόδιο, την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και τον «Γιατρό» την Τρίτη στις 21:00 και 22:50 και τον «Αγιο έρωτα» κάθε Τετάρτη με διπλό επεισόδιο και Πέμπτη-Παρασκευή με μονό.

O ANT1, όπως αναφέρει η Reallife, ανεβάζει ταχύτητα από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22:30 με τη «Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά» με τη Μαρία Κίτσου και τον Μελέτη Ηλία και την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, επίσης στις 22:30, με τη θεότρελη κωμωδία «VIΠ: Καλά γεράματα». Τη δική του κωμική απάντηση σχεδιάζει και το Mega με τη σειρά «Εχω παιδιά», με την Ευγενία Σαμαρά και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου, να εντάσσεται στο πρόγραμμα κάθε Παρασκευή στις 22:30 από τις 11 Οκτωβρίου. Διάλειμμα στο σερί μυθοπλασίας θα κάνει το Mega τις Τετάρτες με το «Αλ τσαντίρι νιουζ» και τον Λάκη Λαζόπουλο, που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Σε πρωτότυπο προγραμματισμό προχωρά το Star που χρίζει φέτος για πρώτη φορά ως ημέρα μυθοπλασίας την Παρασκευή, ημέρα που θα κάνουν πρεμιέρα back to back το «ΙQ160» (21:00) και οι «Μαύροι πίνακες» (22:30) στις 11 Οκτωβρίου, ενώ η «Φάρμα» θα σταθεροποιηθεί σε μετάδοση από Κυριακή έως Τετάρτη. Περαιτέρω ενίσχυση του προγράμματος με έμφαση στο Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει και ο ΣΚΑΪ με την επιστροφή του «The voice». To μουσικό talent show θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για τις επιδόσεις των προγραμμάτων στην prime time θα βγουν έπειτα από τρεις εβδομάδες, ενώ ανάλογα με τα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να υπάρξουν στην πορεία αντιμεταθέσεις και αλλαγές. Οι διαφορετικές στρατηγικές κάθε σταθμού στη βραδινή ζώνη δημιουργούν ένα σύνθετο ψηφιδωτό χωρίς καθαρές «μονομαχίες» ομοειδών προϊόντων. Εμφαση δίνεται στο ανακάτεμα των τυπολογιών και το counterprogramming (αντιπρογραμματισμός), όπως για παράδειγμα την Παρασκευή που ο ΑΝΤ1 στρέφεται στο entertainment με το «The roadshow» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το Star ρίχνει απέναντι σειρές, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι καμία κωμική σειρά δεν πέφτει «απέναντι» σε άλλη.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ρούλα και Σπίτι με το Mega πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα παίξει Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, Αποκριές, Μεγάλο Σάββατο και ίσως 1-2 ακόμα φορές μέσα στη χρονιά με καλεσμένους ακριβοθώρητους. Σύνολο 5-6 επεισόδια αυτή τη σεζόν.

      Διαγραφή
  2. Το MEGA μόλις ανέβαλε την πρεμιέρα του ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ επ' αόριστον για η ΕΛΙΑ θα παίζει και Παρασκευή 6 στα 7. Το έγραψε ο Κατσαρίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί;; Τόσο χάλια ήταν τα επεισόδια;; Ή συνέβη κάτι άλλο;;

      Διαγραφή
  3. Το tempting fortune ποτε τελειωνει?Παιζει να τελειωνει στις 11/10?Γιατι ο ΣΚΑΪ διαφημιζει ενα καινουριο ντοκυμαντερ του Παπαχελα που κανει πρεμιερα την Δευτερα 14/10 στις 21:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com