Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οριστικοποιήθηκε ο αριθμός των εμφανίσεων του σε Σκορδά και Τσουρό

 


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα από τα πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα απασχόλησαν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καθώς φάνηκε να τον διεκδικούν ταυτόχρονα δύο εκπομπές του Mega.

Αρχικά, η συμφωνία που είχε κάνει ο παρουσιαστής με το Mega αφορούσε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Στη συνέχεια, όμως, με την άφιξη της Φαίης Σκορδά στο κανάλι, τα δεδομένα άλλαξαν, και αποφασίστηκε να κάνει κάποιες εμφανίσεις και στην καθημερινή πρωινή εκπομπή.

Αυτό πυροδότησε διάφορα σενάρια, τα οποία άλλαζαν συχνά και είχαν να κάνουν με το ποιες μέρες θα εμφανίζεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σε ποιες εκπομπές.

Η απόφαση είναι ο παρουσιαστής να εμφανίζεται και τις 5 μέρες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δηλαδή και την Παρασκευή, παρά το σενάριο που ήθελε να μην βρίσκεται στο πλατό εκείνη την ημέρα.

Βέβαια, η αρχική απόφαση που είχε να κάνει με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου παραμένει σε ισχύ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα κάνει το δικό του σχόλιο στον Κώστα Τσουρό κάθε Κυριακή.

Πηγή: zappit

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Aφου περνάει εξαιρετικά στην Φαιή και αυτό το καταλαβαίνουμε καταρχήν του απευθυνει συνέχεια τον λόγο δεν τον πέρνουν απ την Μούρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι αν δεν τον είχε η Σκορδα θα έκανε μικρότερα νουμερα. Ειναι και το τεραστιο lead in που παιρνει απ το κοινωνια ωρα μεγκα αλλα το κρατάει. Αλλοι, ονοματα δε λέμε, το lead in το χανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com