Ticker

10/recent/ticker-posts

Άγιος έρωτας: Ανατροπή με την προβολή της σειράς στον ALPHA

 


Ο Άγιος έρωτας είναι μια σειρά που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση της νέας σεζόν και αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project του ALPHA.

Το κανάλι μάλιστα, ποντάρει πολλά στην ιστορία αγάπης που είναι γεμάτη από απαγορευμένα πάθη, αλλά και από πάρα πολλά κρυμμένα μυστικά.

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής Θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες, έχει και πολλά μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Πότε όμως αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της σειράς; Την απάντηση δίνει μέσα από το ρεπορτάζ της η RealNews.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο ALPHA εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακινήσει εκτάκτως τον Άγιο Έρωτας στη ζώνη των 20:00 ώστε να μη συμπέσει με τη λαίλαπα που κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα (Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου) στις 21:00.

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. αυτα που βλεπαμε πριν 20 χρονια με το ζαλμα και τη θεωφανια θα τα ξαναουμε ριμεικ με νεο ηθοποιο. πρωτοτυπια μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βαρέθηκες εσύ να γράφεις τις ίδιες μπούρδες κάθε φορά;

      Διαγραφή
    2. Αυτά που βλέπαμε πριν 30 χρόνια στην κρατικη με τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας τα αντέγραψε ο αντ1. Πρωτοτυπία μηδέν.

      Διαγραφή
    3. Ζαλμάς-Θεοφανία- άγγιγμα ψυχής- 1999 πριν 25 χρόνια δηλαδή. Οι νέες γενιές ούτε που τους ξέρουν, ούτε που έχουν ακούσει την σειρά, δεν τους λένε τίποτα. Ενώ Γκοτσόπουλος και Δανάη τους είναι πιο σύγρονοι και πιο οικείοι. Η ιστορία είναι πολύ ιντριγκαδόρικη και επιπλέον εκτός από τον απαγορευμένο έρωτα η ιστορία περιέχει επιπλέον και το στοιχείο της εκδίκησης. Άρα θα τραβήξει και τις παλιές γενιές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είναι από τις σειρές που έχουν μεγάλη αναμονή.

      Διαγραφή
    4. Ναι διότι πρώτη φορά είναι που θα δουν οι νέες γενιές ιστορία με εκδίκηση. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι γεμάτο το prime time με ιστορίες εκδίκησης και απαγορευμένους έρωτες. Εκδίκηση είχαν και οι Μέλισσες εκδίκηση έχουν και οι σειρές του Γεωργίου και εκεί πάει ο απαγορευμένος έρωτας σύννεφο και πάνε όλοι με όλους τόσα χρόνια που κρατά τις σειρές του, εκδίκηση είχε και ο Σασμός και άλλους έρωτες εκεί δύσκολους όλες σχεδόν οι σειρές σε αυτή τη βάση πατούν. Και έχει γίνει σχετικά πρόσφατα μια σειρά με έρωτα που μπλέκει τη θρησκεία. Η μοναχή με τον νεαρό στο Mega. Δεν είναι δα πως δεν έχουν προσπαθήσει να κάνουν κάτι τέτοιο μετά το Άγγιγμα Ψυχής. Απλώς η σειρά αυτή έχει καλούς ηθοποιούς και όμορφα πρόσωπα. Τραβάτε εκεί έξω κι αν βρείτε παπά σαν τον Γκοτσόπουλο να μου τρυπήσετε τη μύτη με μια σακοράφα!!! Και ναι αρκετοί και αρκετές θα τη δουν για την ομορφιά του τουλάχιστον τα πρώτα επεισόδια. Μην μου πείτε τώρα πως δε συμβαίνει. Όλη η τηλεόραση επενδύει σε όμορφα πρόσωπα ακριβώς για να τραβήξουν την προσοχή. Από εκεί και πέρα αν το σενάριο είναι μάπα δε θα καθίσει ο άλλος. Και η μοναχή είχε ωραία πρόσωπα αλλά η σειρά δεν τράβηξε.

      Διαγραφή
  2. Δεν έχει σεναριακή σχέση με το Άγγιγμα Ψυχής,ούτε με το "Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το πάει 20.00 τοτε τα επομενα σιριαλ αντι για 22.40 θα παιζουν, 21.50 γιατί θα χωσουν και πολλες παραπανω διαφημισεις. Δεν μου φαινεται κακό. Για μας που δε βλεπουμε καθημερινα καλο είναι τα εβδομαδιαία ή δις εβδομαδιαια να τελειωνουν πριν τις 23.30. Ετσι κανει ο Αλφα παιχνίδι και μετακινει νωρίτερα την πράιμ τάιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν διαβαζα το σενάριο χωρις να ξέρω κανάλι θα έλεγα οτι δε θα πάει καλά επειδή η ολη ιδεα του ερωτα παπα και μαθητριας είναι άθλια. Απ την άλλη ο κόσμος συντονίζεται στον αλφα περισσότερο απ οποιοδηποτε αλλο κανάλι για να δει οτιδηποτε κι αν προβάλλει ακομα και σκουπίδια οπως οι οικογενειακες ιστορίες και ταινίες του Ψαλτη οποτε ειναι πιθανό να πάει καλά όσο κι αν προβλεπεται κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Μέγκα δεν συντονίζονται οι περισσότεροι εεε;
      Άλλη τηλεόραση βλέπουμε;

      Διαγραφή
    2. Eγω βλεπω οτι ο κόσμος βλεπει άλφα. Τα διωρα σοι, τα διωρα οικογενειακες, την ταινία του Ψαλτη. Εκεί κάνουν μεγάλα νούμερα 20+. Το μονο σλοτ που κερδιζει το μέγκα είναι το chase και το βραδινο δελτίο. Για ολα τα υπολοιπα παλευει, και ολο το καλοκαίρι κερδιζει ο αλφα επειδη το μεγκα πεταξε λευκη πετσετα, βγαζοντας το παρα πέντε. Και τωρα το παρα πέντε με το ζορι να παρει την πρωτια αν την παρει.

      Διαγραφή
  5. Πρέπει και τα υπόλοιπα καναλια να επενδύσουν σε παιδικό πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα λίγο ο Αλφα θα ξεκινάει την πραιμ Τάιμς στις 19:00 ,αυτό είναι που έχει εμπιστοσύνη στις σειρές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι αυτή η σειρά για τις 8. Είναι για τις 9 και μετά στο καθαρό prime time. Στις 8 ας βάλει σειρές σαν τον Παράδεισο. Μια τέτοια σειρά είναι για αργότερα. Αν θέλει να τραβήξει τον κόσμο να την βάλει στην ώρα που σκέφτονταν διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταστρέψει μόνος του τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com