Ticker

10/recent/ticker-posts

Χρήστος Κούτρας για το βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου: Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό




Οι «Αταίριαστοι» θέλησαν να τοποθετηθούν ως προς τις κατηγορίες περί σεξισμού που δέχτηκαν, με αφορμή την προβολή ενός βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου από τις διακοπές της κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους.

Ο Χρήστος Κούτρας πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι δεν πρέπει να συγχέεται ο θαυμασμός με τον σεξισμό, τονίζοντας πως η ηθοποιός βρίσκεται κοντά στην ηλικία των παιδιών τους.


Αναλυτικά, ανέφερε: «Να πω και μία κουβέντα γιατί δεν κρατιέμαι. Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα site, που μας κατηγορούσε - γιατί δεν το καταλαβαίνουμε κιόλας έλεγε, ότι είμαστε ταυτόχρονα και κουτοί, ότι είναι και σεξιστές και δεν το καταλαβαίνουν - να πω ότι η κ. Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του δικού μου γιου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι κι όποιος θεωρεί ότι είναι κάτι τέτοιο, είναι κουτός. Αυτό τελεία, παράγραφος, γεια σας».

«Νύχτα βαθιά. Νύχτα βαθιά παιδιά», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Ντσούνος.

Ο συμπαρουσιαστής του πρόσθεσε: «Πραγματικά νύχτα βαθιά. Το να θαυμάζεις κάτι, δεν είναι κακό γιατί όταν γράφεις μετά και σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή, δεν μπορείς να γράφεις εσύ για τον ωραίο, μελαμψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη, ντροπή!».

«Μην τα μπερδεύουμε. Είπε μια ωραία ατάκα χθες η Λιάνα Κανέλλη "αναζητήστε το ωραίο, το έχουμε ανάγκη στη ζωή μας το ωραίο"», ολοκλήρωσε στο τέλος ο Γιάννης Ντσούνος.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Συγγνώμη κύριοι,αλλα εκτός από σεξιστες είστε και κουτοί....Ήταν χυδαίο αυτό που είπατε....Και χυδαίο ειναι να βάζετε τα παιδιά σας μπροστα για να δικαιολογηθούν οι καφριλές και χυδαιότητες σας.Και δεν είναι η πρώτη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο τους ήταν άκρως σεξιστικό! Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαιά, ειδικά από δημοσιογράφους του σκάι. Οι ενημερωτικοί γενικά το έχουν χάσει τελειώς, παλεύουν πιο πολύ από τους ψυχαγωγικούς να γίνουν viral, και να τα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω με τους απο πάνω...αντι να ζητησουν ενα ταπεινο συγνωμη μας κουνουν και το δακτυλο και τολμουν να μιλούν για θαυμασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους συγκεκριμένους τρέχουν τα σάλια εδώ και χρόνια δείχνοντας βίντεο με μοντέλα από το εξωτερικό.
    Τώρα ήρθε η ώρα του κραξίματος επειδή ασχολήθηκαν με Ελληνίδα.
    Η εκπομπή τους δεν έχει λόγο ύπαρξης. Προηγούνται 2 ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι είπαν οι συγκεκριμένοι για την Κλέλια Ανδριολάτου οπότε δεν μπορώ να εκφρέρω γνώμη για το αν ήταν σεξιστικό ή όχι...
    Πάντως σε αυτό που είχαν δίκιο ήταν ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά..Αυτό έχω παρατηρήσει εγώ τα τελευταία χρόνια ειδικά
    Όταν ένας άνδρας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας είναι λιγούρης και σεξιστής και άλλα τέτοια.Αν μια γυναίκα σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα φυσικά δεν είναι τίποτα απ' αυτα ούτε λυσσάρα ούτε σεξίστρια και περνά στα ψιλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως; Επίσης, μπες να δεις τι είπαν και θα καταλάβεις

      Διαγραφή
  6. Όπως μπες στα προφίλ πχ Ελλήνων ηθοποιών όπως ο Λεβεντογιάννης ,ο Κουκουράκης ,ο Γκοτσόπουλος και λοιπά και δες τα σχόλια και θα καταλάβεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα μπω να δω τι είπαν ..Εσύ μπες όμως στα προφίλ στα σοσιαλ Ξένων και Ελλήνων ηθοποιών πχ όπως ο Γκοτσόπουλος,ο Λεβεντογιάννης,ο Κουκουράκης (ιδιαίτερα στις ημίγυμνες φωτογραφίες)και θα καταλάβεις τι εννοώ..

      Διαγραφή
  7. Αει ρε που μου μάθατε και τον σεξισμό και το έχετε κάνει όλοι καραμέλα! Ό,τι μπούρδα διαβάσετε στα social πάτε και την ξεπατικώνετε οι δήθεν μη μου άπτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com