Τερμάτισε στην κορυφή Το Πρωινό του ΑΝΤ1

10

 


Σταθερή αξία και πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού ήταν για τη περίοδο 2023-2024 «To Πρωινό».


Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης και ήταν σε όλη τη σεζόν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 17,6%, στο σύνολο κοινού και 13,9% στο δυναμικό κοινό 18-54.


Αυτή τη σεζόν «Το Πρωινό» τα είχε όλα! Άγγιξε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος θέματα της επικαιρότητας, έκανε αποκαλύψεις που συγκλόνισαν, έδωσε αποκλειστικά ρεπορτάζ που ξεχώρισαν και φιλοξένησε συνεντεύξεις προσώπων από όλους τους χώρους, που συζητήθηκαν. Όλα αυτά έκαναν «To Πρωινό» την πιο ενδιαφέρουσα ομάδα για όλους τους τηλεθεατές, καθώς η εκπομπή, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έκανε υψηλές «πτήσεις» τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες, ενώ κατά μέσο την παρακολούθησαν 876.600 τηλεθεατές, για έστω 1’, στο σύνολο κοινού.


«Το Πρωινό» ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο για να συνεχίσει την επιτυχημένη και δυναμική του πορεία και την επόμενη σεζόν!

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καμαρώνουν τα κανάλια για το 13,9%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε το 13,9 στο δυναμικό σήμαινε κόψιμο της εκπομπής με συνοπτικές διαδικασίες. Τώρα βγάζουμε δελτία και μιλάμε για επιτυχία και ομάδες που κερδίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκανε το χατίρι στο κανάλι με την υπερπροβολή του Pride και άλλων τέτοιων θεμάτων και το κανάλι τού έκανε το χατίρι να θέσει εκτός την Πατέρα και άλλες συνεργάτιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη του που έδιωξε την Πατέρα,του χρονου μονοψια του ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο με την Πατέρα. Συγγνώμη, αλλά μονοψήφια έκανε η στήλη της και έριχνε και το μέσο όρο της εκπομπής, όπως και η στήλη της μαγειρικής. Και στη Μαγγίρα μονοψήφια έκανε την ώρα που εμφανιζόταν. Νομίζω έφτασε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της Πατέρα στην ελληνική τηλεόραση. Και σε άλλο κανάλι να πάει, μονοψήφια θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Και δεν έχει να κάνει με την Πατέρα συγκεκριμένα αλλά γενικότερα τις στήλες των ζωδίων. Και τους συμπεριφέρονται σαν να είναι επιστήμονες! Εν έτει 2024. Απόρω αν στις άλλες εκπομπές που εμμένουν στα ζώδια, όντως κάνουν καλά νούμερα.

      Διαγραφή
    2. Μα και στο Breakfast@Star, που από Ιανουάριο που όλα τα 15λεπτα είναι διψήφια, το μισάωρο (11:00-11:30) που είναι τα ζώδια με την Άση Μπήλιου ρίχνουν το μ.ο. της εκπομπής με τα μονοψήφια που κάνει η στήλη...

      Διαγραφή
    3. Αν εκαναν διψηφια τα ζωδια δεν θα τα ειχε κοψει ο Θεμης Μαλλης απ την Καινουργιου

      Διαγραφή
  6. Ηρθε πρωτο και στο συνολο και στο δυναμικο; Γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο απ το δελτιο τυπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι, το ανακοίνωσε ο Λιάγκας στην αποφώνησε. 5 μονάδες διαφορά στο γενικό σύνολο και 0,6 στο νεανικό από την Καινούργιου

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !