Αυτή θέλει ο Ατζούν για τον νέο κύκλο του «The Voice»

6



Σε μεγάλη ανανέωση του «The Voice» αναμένεται να προχωρήσουν ΣΚΑΪ και AcunMedya (εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί) ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, σύμφωνα με τη Real News.

Στόχος είναι να «τονώσουν» το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς ο διαγωνισμός μουσικής κρίθηκε οτι χρειάζεται ένα γενικό «ρετουσάρισμα».

Ένα από τα ονόματα που εξετάζεται για τη θέση του παρουσιαστή είναι αυτό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος επί σειρά ετών έχει βρεθει στη θέση του κριτή όπως γνωρίζουμε. Ωστόσο, στο τραπέζι των ιθυνόντων φιγουράρει και το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία αναμένεται να αποδεσμευθεί.

Να σημειώσουμε οτι το όνομα της όμορφης παρουσιάστριας βρίσκεται στα υπόψιν του Ατζούν Ιλιτζαλί από παλιότερα, όχι για το The Voice, αλλά για το «My style rocks».

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όπου πήγε η Μαγγίρα μονοψήφια έφερε.
    Αυτός ήταν και ο λόγος που στο παρελθόν έμενε εκτός τηλεόρασης πολύ συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εκπομπη της μαγγιρας στον αντ1 το σαββατοκυριακο που μας περασε εκανε 11 τοις εκατο το σαββατο και 14 τοις εκατο εκανε την κυριακη και σε τεταρτο εφτασε κι το 18 τοις εκατο. ο αντ1 κανει λαθος που την κοβει γιατι το κοινο τωρα αρχιζει να αποκτα συνηθεια με την εκπομπη κι του χρονου που θα πανε αλλοι θα δυσκολευτουν αρκετα.

      Διαγραφή
    2. Ότι να ναι. Ένα ΣουΚου μόνο πήγε καλά. Όλη τη χρονιά έκανε μονοψήφια και 3-4 φορές την είχε περάσει μέχρι και η Μπακοδήμου!!

      Διαγραφή
    3. Δεν πήγε μόνο ένα σουκου καλά .μην ξεχνάς όταν ξεκίνησε κι όλο τον πρώτο μήνα ήταν διψήφια κι πάνω απ' την Σίσσυ Χρηστίδου. Μετά είχε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά τα περισσότερα σαββατοκύριακα κυμαινόταν στο 10% ή γύρω απ' το 10% .. δεν ήταν δηλαδή τα τραγικά μονοψήφια ή ο απόλυτος πάτος όπως θες να το παρουσιάζεις.

      Διαγραφή
    4. Σάκη μου εγώ δεν θέλω να παρουσιάζω τίποτα πέρα από αυτά που διαβάζαμε όλη τη σεζόν για τα νούμερα της. Και τα νούμερα της ήταν απογοητευτικά, πόσο μάλλον από τη στιγμή που διαφημιζόταν ως η απόλυτη μεταγραφή. Τις περισσότερες φορές ήταν γύρω στο 6-9 ταβάνι, 3η και καταϊδρωμένη και κάποιες λίγες φορές 4η πίσω και από την Μπακοδήμου ακόμα όπως έγραψα.

      Διαγραφή
  2. Θα τονωθεί το ενδιαφέρον του κοινού αν το παρουσιάσει η Μαγγίρα;; Στην πρεμιέρα μπορεί να τονωθεί μετά θα χαθεί πάλι το ενδιαφέρον και θα το αναζητούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !