Τα νέα δεδομένα στη συνεργασία Νίκου Κοκλώνη - Open - Ποιοι διαμορφώνουν το νέο πρόγραμμα ;

17



Τα νεύρα τεντωμένα, οι ισορροπίες σε λεπτό σκοινί, υποχωρήσεις τακτικής και αντεπιθέσεις της τελευταίας στιγμής. Το μεταγραφικό τοπίο του φετινού καλοκαιριού στη μικρή οθόνη μόνο ειδυλλιακό δεν είναι και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που τελικά θα κάτσει η «μπίλια» πριν στελέχη και τηλεαστέρες αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Νέα δεδομένα σαφώς πιο ευοίωνα προκύπτουν για τη συνέχιση της συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη με το Open αν και υπάρχουν ακόμη πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές έχουν μετακινηθεί από το «σημείο μηδέν» των προηγούμενων εβδομάδων και τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται σημάδια εκτόνωσης της κρίσης μεταξύ των δύο πλευρών.


Το κλίμα στη συνάντηση μεταξύ του Νίκου Κοκλώνη και στελεχών της Barking Well Media με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του Open που σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ήταν βελτιωμένο. Η πλευρά της εταιρίας παραγωγής προσήλθε στη συνάντηση με νέο αναθεωρημένο budget για τη σεζόν '24 – '25 σαφώς πιο σφιχτό σε σχέση τα προηγούμενα που είχαν κατατεθεί.

Το πλάνο προβλέπει σε πρώτη φάση την διατήρηση κάποιων ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών και όχι μεγαλεπήβολων σχεδίων για το prime time τουλάχιστον για το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Ένας πρώτος σχεδιασμός θέλει το Open να διαθέτει την πρωινή του ψυχαγωγική εκπομπή από τη νέα χρονιά καθώς και μεσημεριανό κοινωνικό μαγκαζίνο, το οποίο θα παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου. Επίσης θα υπάρχουν δύο ψυχαγωγικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο.

Το βραδινό πρόγραμμα θα έχει κυρίως ξένες ταινίες και σειρές, ενώ υπάρχει η σκέψη να αγοραστεί νέα τούρκικη σειρά για προβολή πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Φαίνεται πως το πλάνο των ριάλιτι («Fame Story», «Trap Star» κτλ) μπαίνει στην παρούσα φάση στο «ψυγείο» και θα επανεξεταστεί αργότερα. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ωστόσο και καθώς οι ψυχαγωγικές εκπομπές ολοκληρώνονται όλες μέχρι τις 30 Ιουνίου στόχος είναι να υπάρξει άμεση ενημέρωση του προσωπικού για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πηγή: reader

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κόβεται σήμερα η Τσολάκη ξαφνικά ενώ τη Δευτέρα έλεγαν πως τελειώνουν 5 Ιουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Κουσουλός χθες βράδυ ενώ αγνοείται και η εκπομπή της Άννας Δρούζα κοντά δύο εβδομάδες τώρα.

      Διαγραφή
  2. Και τελικά το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙYES με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γαλάτεια Βασιλειάδη δεν θα βγει στον αέρα αυτό το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου λες τέτοια! Δε θα δούμε τη κυρά Γαλάτω ως νέα πολλά υποσχόμενη πρωινατζού της ελληνικής τηλεόρασης; Δε θα κοιμηθώ για μεσημέρι τώρα

      Διαγραφή
    2. Από Δευτέρα (Ε) η Δική μας Οικογένεια το πρωί και το μεσημέρι η κομμένη εκπομπή μαγειρικής της Νέγκας που έπαιζε τότε στα ξεκινήματα του OPEN το 2018 και άντεξε κανένα μήνα. Επίσης μετά τις 2 τα ξημερώματα έχουν (Ε) του TV Queen από την αρχή. ΧΑΧΑΧΑ...

      Διαγραφή
  3. Φτάνει με τα Τούρκικα!!! Γιατί επιμένουν; Σιγά την επιτυχία που έχουν τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν και άλλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαφνικό όντως αυτό με την Τσολάκη. Μέχρι προχθές έλεγαν πως έχουν εκπομπή μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλήρης αποτυχία φέτος το όπεν με τη συμβολή της μπαρκινγκ. Έκανε χειρότερα νούμερα απ' ότι έκανε η ταραντου Μάριον. Γιατί λοιπόν ο Σαββίδης να έχει παραγωγές Κοκλώνη εφόσον δε πουλάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντωμεταξύ ένα χρόνο πριν οι τηλεοπτικές ειδήσεις έλεγαν πως το πάντρεμα με Κοκλώνη γίνεται λόγω κακής οικονομικής κατάστασης της ιδιοκτησίας του Open και ότι ο έλεγχος του σταθμού παραδίδεται στη BarkingWell. Τελικά η ιδιοκτησία όχι μόνο δεν είναι αδύναμη άλλα έχει το πάνω χέρι.

    Γιατί τότε συνεργάστηκαν με Κοκλώνη και δεν συνέχισαν με το περυσινό πρόγραμμα βλέπε Μαγγίρα-Τσολάκη-Έρωτα Φυγά (που έλεγαν μέχρι και για 3ο κύκλο καθημερινά); Και πιο οικονομικό θα έβγαινε και θα είχαν καλύτερη τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και η Ζαρίφη κόπηκε σήμερα (ενώ έλεγε πως τελειώνει Ιούλιο) και είπε πως δεν συνεχίζει του χρόνου στο Open. Εντωμεταξύ κανένα site δε γράφει για Open σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα. Λογικά θέλουν να γλιτώσουν τα μεροκάματα του Ιουλίου.

      Διαγραφή
    2. Ναι αυτο ειναι. Θελει να γλιτωσει να πληρωσει κοσμο 1 μηνα παραπανω για μια βδομαδα

      Διαγραφή
  8. Όταν λέμε ξένες ταινίες εννοούμε το matrix,το μις με το ζόρι,το Gran Torino και τις υπόλοιπες χιλιοπαιγμενες ταινίες που παίζουν 10 φορες τον μηνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το όπεν δεν ανέχεται επιλογές μη ποιοτικές προφανώς. Σου λέει ο κοκλω έφερε γουμενιδη συριχα Ρακιντζή με σύζυγο πανιά κ είναι αυτά εκπομπές φρέσκες με νούμερα;;όχι φυσικά . Χάλια πήγανε όλα . Ας τον διώξει ο Ιβάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το ΣΑΝ ΨΕΜΑ ολοκληρώνεται νωρίτερα την ερχόμενη Παρασκευή στο επεισόδιο 60, ενώ η αρχική έγκριση ήταν για 80 επεισόδια και είχε επεκταθεί πριν 1 μήνα για επιπλέον επεισόδια μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά τελικά ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !