Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο Γιατρός επιστρέφει στον Alpha με… πολλά γκεστ




Ο Γιατρός, η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε και μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει τη νέα σεζόν ανανεωμένη. Έρχονται νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και ένα… all star cast. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, βασικός πρωταγωνιστής, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες, καινούργια πρόσωπα, σημαντικά ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, έρχονται σε ένα ζηλευτό καστ. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, θα δούμε τους: Μαριάννα Κιμούλη (από τις Ψυχοκόρες), Πέτρο Λαγούτη (Παγιδευμένοι), Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλέκο Συσσοβίτη, Ιωάννη Παπαζήση, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Μαζί τους θα είναι και ηθοποιοί από από τον 1ο κύκλο, όπως η Βασιλική Τρουφάκου, ο Τάσος Λέκκας, η Τζωρτζίνα Λιώση, ο Αλέξανδρος Κωχ, ο Παναγιώτης Εξαρχέας, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, η Ευθυμία Κάντζα και ο Βαγγέλης Παπαδάκης.

Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του Γιατρού, Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης), ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε Ο Γιατρός και στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά κυρίως, συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.


Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τη νέα μεγάλη αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Ο νέος κύκλος θα μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Αυτή η παραγωγή πρέπει να πληρώνει πολύ καλά, αν κρίνω ότι και πέρυσι είχε πολύ δυνατά ονόματα για ένα μικρό guest.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη ο Alpha που θα χωρέσει τόσες σειρές στο πρόγραμμα του και όλες το πρώτο μισό της σεζόν. Γιατρός, Κατάρα Τζέλας Δελαφράγκα, Να με λες μαμά, Διάφανη Αγάπη, Τιμωρός, Παναγία της Φωτιάς, Κόκκινα Φανάρια, Άγιος Έρωτας συν Μουτσινάς Παρασκευή-Κυριακή 22:30-00:30. Μάλλον γι' αυτό σταμάτησε η Μουρμούρα και ακυρώθηκε ο Β' κύκλος των Φόνων στο Καμπαναριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 7 στα 8 δράματα, δυστυχία, μιζέρια, θάνατοι, χούντα, εποχές πολεμικές αν προσθέσεις και τα απογευματινά σαπούνια Αμφιβολίες και Οικογενειακές Ιστορίες, σύνολο 9 δραματικές σειρές του χρόνου ο ALPHA.

      Διαγραφή
    2. Η Παναγια της Φωτιας δεν θα βγει στο πρωτο μισο γιατί έλεγαν οτι θέλουν χρονο τα γυρισματα και σε Κων/πολη και τετοια. Αν βγει φετος κιολας. Αφου πήγαινε για καθημερινο και τωρα καθημερινο θα είναι ο Αγιος έρωτας. Γνωμη μου μπορει να ακυρωθει. Σιγα που θα πληρωσουν γυρισματα Κων/πουλη. Εδω ο σασμός δεν έβγαινε πέρα απ τα Σπατα-Παιανία στην 3η χρονια ενω και καλά είναι στην Κρήτη

      Διαγραφή
  3. Ελπιζω να υπολοιπα καναλια να μην εχουν μονο δραματικες σειρες γιατι θα πυξουνε παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δράματα θα έχουν οι περισσότεροι. Οι κωμικές μετριούνται κυριολεκτικά στα δάχτυλα του ενός χεριού και απ' όσα έχουν βγει ως τώρα τρομερή εντύπωση δεν κάνουν. Λέμε και διαμαρτυρόμαστε για τις πολλές δραματικές σειρές αλλά και αυτοί που γράφουν κωμωδίες ως τώρα δεν έχουν κάνει καμία σοβαρή προσπάθεια για να ανανεώσουν το είδος και να τραβήξουν τον κόσμο ξανά σε αυτό. Να δούμε τί θα μας δείξουν από φθινόπωρο.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΡΤ θα κανει καθημερινή κωμωδία με Στανκογλου και Πιατά. Αν εχει καλουτσικο σενάριο θα ειναι ενδιαφέρον.
      Ο Αλφα θα κανει την τελειωμένη Τζελα δε λα φραγκα που θα ειναι κακόγουστη παρωδια.

      Διαγραφή
    3. 10.24 Πάντως η ταινία μόνο κακόγουστη δεν ήταν. Μόνο εσύ το ξέρεις πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα χωρίς να έχεις δει ούτε μισό τρέιλερ...

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com