
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αν δεν αποφασιστεί από το ΔΣ να μπει χρήμα στο ταμείο του σταθμού, τότε το κανάλι θα αντιμετωπίσει άμεσα μεγάλα προβλήματα στο πρόγραμμά του.
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με τη σειρά «Κάτω Παρτάλι», αλλά και τη σειρά «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου» που ανήκει μάλιστα σε εταιρεία παραγωγής μετόχου και η οποία έχει σταματήσει τα γυρίσματα μέχρι να καταβληθεί μέρος των οφειλών.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι εκ των μετόχων αρνούνται «να βάλουν το χέρι στην τσέπη» και αντιδρούν γνωρίζοντας ότι αν δεν συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα χάσουν μέρος της δύναμης ελέγχου της εταιρείας. Πάντως όλοι γνωρίζουν ότι η πιο Mega-λη ώρα για το κανάλι της Μεσογείων είναι τώρα και πρέπει να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους στην τηλεοπτική αγορά πριν είναι πολύ αργά…!
newsit.gr
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com