Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly», παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και μίλησε με ειλικρίνεια για το αν δέχεται φλερτ από άνδρες και πως το αντιμετωπίζει.
«Όχι. Δε με ένοιαζε ποτέ. Δεν είμαι επιθετικός με τους ανθρώπους. Είμαι επιθετικός με την αγένεια και την έλλειψη σεβασμού. Εκεί μου γυρνάει το κρανίο. Δε θα πλακωθώ όμως. Μισώ τη βία».
Για το αν θα μπορούσε να ερωτευτεί ένα άνδρα ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι. Δεν μου αρέσουν οι άντρες. Δεν με ενοχλεί καθόλου αν κάποιος ερωτευτεί το φύλο του. Πάντα με ενοχλούσαν τα πράγματα που γίνονται με λάθος τρόπο Το δήθεν. .Οι ψεύτικοι έρωτες για να επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Ίσως δεν ερωτευόμαστε τον άλλον που έχουμε δίπλα μας, αλλά τον εαυτό μας. Ίσως γι' αυτό ο έρωτας δεν έχει φύλο».
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com