Ticker

10/recent/ticker-posts

Το trash παρελθόν της Τιβούλας μας

Λατρεμένα,τι σας έχω....Όλες (σχεδόν) τις trash-cult εκπομπές, που προβλήθηκαν απο την γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης....Τις αλίευσα απο ένα blog που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο, με αυτό το υλικό.http://trashmania.wordpress.com/ .



Είναι πραγματικά ενδιαφέρον το...ταξίδι στις σελίδες του. Εκεί μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες απο αυτές τις εκπομπές και video απο επιλεγμένα επεισόδια! Πολύ γέλιο!Πάμε λοιπόν....



Εδώ ο κόσμος καίγεται! Κανάλι 5 (1997)



Trash εκπομπή του 1997 με παρουσιαστή τον Αλκίνοο Μπουνιά. Στην εκπομπή γίνεται σχολιασμός, κράξιμο και λάιβ ρεπορτάζ. Από random παιδάκια που τρώνε παγωτά και μιλάνε για ποδόσφαιρο και γκόμενες μέχρι τα “101 κουτσομπολιά της Δαλματίας” και προβολή ελληνικών βιντεοκλίπ της εποχής (γνωστότατων καλλιτεχνών) με ηχητική υπόκρουση γαβγίσματα σκύλων! Το καλτιλίκι ξεχειλίζει από παντού!



Καρακορτάδα - Κανάλι 5 (1997)



Μία από τις πιο αγαπημένες trash εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης ήταν και η “Καρακορτάδα” που παρουσίαζε ο Θάνος Αλεξανδρής, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον συγκεκριμένο χώρο όσο λίγοι.XL Extra 3 (2004)XL (Extra Large) λεγόταν η εκπομπή που παρουσίαζε το 2004 ο trash αστρολόγος Νίκος Χορταρέας στο Extra3.



Συμπόσιο-New Channel



Συμπόσιο! Άλλη μια super cult εκπομπή του New Channel που λίγοι θα θυμούνται. Για άλλη μια φορά εμφανίζονται οι γνωστές greek trash μορφές. Παρουσιαστές της εκπομπής είναι ο “νεαρός Χατζηνικολάου” κ. Ιωαννίδης και η σέξυ Μαριλένα.



Αυτόφωρο-Νew Channel



Γνωστή και μη εξαιρετέα...Παρουσιαστές: Πέπη( άλλο Πέπη και άλλο πρέπει) Τσεσμελή και Πέτρος Λεουτσάκος...Θεματολογία της εκπομπής, τα κοινωνικά προβλήματα...Συχνοί καλεσμένοι της εκπομπής, η κυρία Λουκά, η πρόεδρος των τραβεστί Αλόμα και ο Μίστερ Μπούτια!



Ερωτοδικείο-New Channel



Βίκυ Μιχαλονάκου...Η βασίλισσα του trash, με καλεσμένους, μια πανδαισία προσωπικοτήτων που τα ονόματά τους παραμένουν ανεξίτηλα μέχρι σήμερα.



Στην πόλη των παραισθήσεων - New Channel (1996)



Βρισκόμαστε στο έτος 1996, ο τηλεοπτικός δέκτης είναι συντονισμένος στη συχνότητα του New Channel, και η Βίκυ Μιχαλονάκου μας ξεναγεί στην Πόλη των Παραισθήσεων.



Σικέ Ιστορίες- Κανάλι 5



Την εκπομπή παρουσιάζει μέσα από σε ένα κλουβί η Κατερίνα Γιατζόγλου. Ένας απο τους επίτιμους καλεσμένους της εκπομπής και ο άγνωστος ακόμα τότε Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος εκείνη την εποχή έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση και αργότερα έγινε πασίγνωστος, ώς Μίστερ Μπούτια!



Underground( Αστέρια και Λινάτσες) - Κανάλι 5



Μίστερ Μπούτια, Εθνικός Σταρ, Πέπη Τσεσμελή και Κάτμαν μαζεμένοι σε ένα στούντιο. Το “Underground” ή αλλιώς “Αστέρια και Λινάτσες” προβλήθηκε για μία και μοναδική φορά στο Κανάλι-5 και δεν ξαναβγήκε ποτέ στον αέρα. Τα λόγια είναι περιττά. Τέσσερα είδωλα, τρεις ώρες, μία εκπομπή!



Τελευταία Ελπίδα - New Channel



Reality εκπομπή, που προβαλλόταν από το θρυλικό New Channel με παρουσιάστρια την Τζούλια Παπαδημητρίου, την πρώην γυναίκα του Τόλη Βοσκόπουλου. Για να καταλάβετε το consept, λατρεμένα, σε ένα απο τα επεισόδια, η εκπομπή αρχίζει κανονικά με καλεσμένους μια γυναίκα με το παιδί της που διηγείται το προσωπικό της κοινωνικό δράμα. Ώσπου ξαφνικά εισβάλει στο στούντιο της εκπομπής με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Μίστερ Μπούτια (Γιώργος Σταυρόπουλος) και για την επόμενη μισή ώρα γίνεται χαμός. Φυσικά από όλο αυτό το πανηγύρι δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο Πέτρος Λεουτσάκος (Αυτόφωρο), η κυρία Λουκά και ο Εθνικός Σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος που κάνει τηλεφωνική παρέμβαση και ρίχνει πετρέλαιο στη φωτιά!



Φτυάρι News-Extra 3



Η εκπομπή του Εθνικού Σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλου που θεωρείται συλλεκτική αφού το πρώτο της επεισόδιο ήταν δυστυχώς και το τελευταίο.



Τελική Απόφαση- Αlter



Άλλη μια φοβερή εκπομπή με ατελείωτο γέλιο και απίστευτες καταστάσεις να εκτυλίσσονται στο στούντιο. Παρουσιάστρια η Σία Λιαροπούλου. To ζευγάρι της χρονιάς- Alter Ενα απο τα επεισόδια της εκπομπής, έχει μείνει στην ιστορία! Ποιός δεν θυμάται ( απο τους παλαιότερους) το τελικό επεισόδιο με την Αργυρώ που διαλέγει έναν από τους υποψήφιους, οι οποίοι τα δίνουν όλα για να κερδίσουν! Παρουσιάστρια, η Σία Λιαροπούλου.



Made in Greece-Extra3



Παρουσιαστής ο Φϊλιππος Καμπούρης. Η θεματολογία της εκπομπής κυμαίνεται απο την πρόβα νυφικού για τον γάμο του Εθνικού Σταρ με τον Τζον(!), μέχρι το βαρύ παράπονο του Κωλοτούμπα : "Με κατηγορούν ότι ως ντελιβεράς έτρωγα το μισό κοτόπουλο από τις παραγγελίες!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια